Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Εύρηκαν πως θα ξεπουλήσουν τα ιμάτια της Ελλάδας

  • Το σχέδιο “Εύρηκα” επιβεβαιώνει ότι στόχος του Μνημονίου δεν η σωτηρία της Ελλάδας, αλλά η περιουσία της

Ασφαλείς πηγές μας πληροφορούν ότι αυτοκτόνησε ο Αρχιμήδης. Μόλις άκουσε ότι η περίφημη φράση του, «Εύρηκα», με την οποία ανακάλυψε τη θεωρία της άνωσης, έγινε τίτλος στο σχέδιο «σωτηρίας» της Ελλάδας, ο αρχαίος ημών πρόγονος βούτηξε στην μπανιέρα και δεν ξαναβγήκε ποτέ.

Το σχέδιο για εκποίηση της ελληνικής περιουσίας έναντι 125 δισ. ευρώ αποτελεί μεγαλύτερη ανακάλυψη κι από εκείνη του Αρχιμήδη.

Ίσως κάποιος φωστήρας στην Ευρώπη, ονόματι πιθανότατα κι αυτός Αρχι(μή)δης, σκέφτηκε ότι στην Ελλάδα ισχύει ένα άλλο ρητό του Αρχιμήδη: «μάθανε ότι π….μαστε, πλακώσανε και η γύφτοι».

Διότι η εκχώρηση της δημόσιας περιουσίας σε ξένη εταιρεία από την οποία το ελληνικό κράτος θα πάρει 125 δισ. και στη συνέχεια θα μας ενοικιάζει τη χρήση, είναι αδιανόητη. Μας δουλεύουν κιόλας: Αν το τίμημα είναι μεγαλύτερο των 125 δισ., η Ελλάδα θα πάρει πίσω το υπόλοιπο. Αν είναι μικρότερο, θα καλύψει τη ζημιά!!! και δαρμένοι και …

Το σχέδιο προβλέπει την εκχώρηση όλης της κρατικής περιουσίας σε όμιλο του Λυξεμβούργου (κ. Γιούνγκερ) έναντι 125 δισ.ευρώ ως αντιπαροχή, για να μειωθεί το χρέος στο 88% του ΑΕΠ.

Η εταιρεία που θα αναλάβει όλη την περιουσία της χώρας, λιμάνια, αεροδρόμια, ακίνητα, εταιρείες, θα μετοχοποιηθεί και ο μεγάλος μέτοχος θα είναι η Κομισιόν η οποία αφενός θα έχει εγγυήσεις για τα λεφτά που θα δώσει στην Ελλάδα και αφετέρου θα προσπαθήσει να πουλήσει τα περιουσιακά στοιχεία σε καλές τιμές μέχρι το 2025. Αν μέχρι τότε η Ελλάδα μπορέσει να ξανααγοράσει έχει καλώς. Αν όχι θα τα αγοράσουν Αμερικανοί, Ρώσοι,. Κινέζοι, Γερμανοί κ.λπ. κι εμείς απλά θα είμαστε χρήστες έναντι αδράς αμοιβής. Αν υπάρχουν υπεραξίες από την πώληση θα δοθούν στην Ελλάδα, αν πουληθούν σε τιμές χαμηλότερες από τα 125 δισ. η Ελλάδα θα πληρώσει τη διαφορά.

Σύμφωνα με την πρόβλεψη η Ελλάδα θα μειώσει το χρέος της στο 88% του ΑΕΠ, θα βγει στις αγορές, τα ομόλογα θα έχουν αξιολόγηση Α και Α+ και ο ρυθμός ανάπτυξης θα είναι στο 5%. Μιλάμε για οικονομικό παράδεισο δηλαδή, απλά… η Ελλάδα θα έχει ξεπουληθεί.

Αυτό είναι το σχέδιο που προωθούν οι ξένοι «επενδυτές», όπως π.χ. αυτοί που καταχειροκρότησαν τον Γ. Παπανδρέου στο Βερολίνο. Τώρα καταλαβαίνουμε γιατί το έκαναν. Που θα έβρισκαν τόσο καλό μεσίτη; Γι αυτό ίσως οι ανταγωνιστές των Γερμανών οι Γάλλοι “κάρφωσαν” πρώτοι το σχέδιο μέσω της εφημερίδας “La Tribune”. Γι αυτό και προχθές το βράδυ στο Βερολίνο, στο γεύμα των βιομηχάνων με τον Παπανδρέoυ παρακάθισε και ο διευθύνων σύμβουλος του νεοσυσταθέντος Ταμείου Αποκρατικοποιήσεων κ. Μητρόπουλος.

Προφανώς για τους περισσότερους Έλληνες ένα τέτοιο σενάριο είναι εφιαλτικό καθώς στην ουσία η χώρα θα βρίσκεται υπό πλήρη οικονομική κατοχή. Ευτυχώς θα μπορούμε να πάμε στον Παρθενώνα, καθώς αυτός θα εξαιρεθεί μάλλον, για λόγους εντυπώσεων

Σίγουρα, όμως, υπάρχουν και κάποιοι Έλληνες που τρίβουν τα χέρια τους με ένα τέτοιο σχέδιο. Θα γίνουν οι υπεργολάβοι των ξένων κολοσσών που θα έλθουν στην Ελλάδα. Ετοιμάζουν ήδη συνέργειες στην ενέργεια, στα φρουτάκια, στις τηλεπικοινωνίες, στα λιμάνια κ.λπ. Μάλιστα, οι ξένοι επενδυτές θα βρουν μια χώρα διαλυμένη, με χιλιάδες απολυμένους, άρα και αδύναμους πολίτες, και με χαμηλό εργατικό κόστος. Θα μοιάζουμε με την Νιγηρία που έχουν αγοράσει και εκμεταλλεύονται τις πετρελαιοπηγές οι ξένες πολυεθνικές και οι ντόπιοι δουλεύουν στη σκλαβιά.

Η διαπλοκή ετοιμάζεται και πάλι να κάνει πάρτι, έτσι κι αλλιώς. Με το ξεπούλημα θα βγάλει τρελά λεφτά, με τη χρεοκοπία θα έχει βγάλει τα λεφτά στο εξωτερικό, οπότε και πάλι θα είναι κερδισμένη. Παλαιά και νέα επιχειρηματικά τζάκια τρίβουν τα χέρια τους με το γαλλογερμανικό σχέδιο. Διαβάστε και το δημοσίευμα της “Δημοκρατίας” που παραθέτουμε. Είνια πολυ7 διαφωτιστικό…

Είναι λοιπόν να μην αυτοκτονήσει ο Αρχιμήδης, μαζί του κι όλοι εμείς;

Γιατί αν είναι να σωθούμε με την εταιρεία αυτή , να ξαναμπούμε στις αγορές και να μειωθεί το χρέος ΤΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΥΠΟΓΡΑΨΑΜΕ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ; Δεν μπορούσαμε να αξιοποιήσουμε μόνοι μας την κρατική περιουσία για να σωθούμε;

Νομίζω ότι όλα πλέον έχουν αποκαλυφθεί. Η εθνική προδοσία συντελείται μπρος στα μάτια μας.

Α.Ψ.



Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

2 σχόλια :

  1. Τωρα εσυ το ανακαλυψες οτι μας πουλησαν;
    Μας εχουν πουληση εδω και πολλα, παρα πολλα, χρονια!
    Καλημερα,καλα ξυπνητουρια!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]