Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Σπύρος Παπασπύρου: «Αδιανόητο και χωρίς προηγούμενο το σχέδιο για τις διαδηλώσεις»!


Άρχισαν τα όργανα. Έντονες αντιδράσεις προκαλεί η αποκάλυψη του νομοσχεδίου του υπουργείου Δικαιοσύνης.

Οι πρώτες αντιδράσεις για την αποκάλυψη του νομοσχεδίου που συντάσσει το υπουργείο Δικαιοσύνης για τον περιορισμό των διαδηλώσεων, έφτασαν ήδη και είναι ηχηρές.

Με δήλωσή του ο πρόεδρος της ΑΔΕΔΥ κ. Σπύρος Παπασπύρου προειδοποιεί την κυβέρνηση ότι εάν προχωρήσει στην εφαρμογή του υπό κατάρτιση νομοσχεδίου θα ανοίξει το Κουτί της Πανδώρας.

«Μέχρι σήμερα δεν μπορούσαμε να εξηγήσουμε την κατασυκοφάντηση των μορφών κινητοποιήσεων και την προσπάθεια να μας χρεώσουν με λευκές απεργίες που αντιστρατεύονται το δημόσιο και κοινωνικό συμφέρον», σημείωσε ο πρόεδρος της ΑΔΕΔΥ και προσέθεσε με νόημα: «Τώρα καταλάβαμε το γιατί».

Όπως επεσήμανε ο κ. Παπασπύρου, «το σχέδιο για τον έλεγχο των διαδηλώσεων είναι αδιανόητο και χωρίς προηγούμενο”.

Ο πρόεδρος την τριτοβάθμιας συνδικαλιστικής ένωσης έσπευσε να προειδοποιήσει την κυβέρνηση για όσα δεινά επισυμβούν σε περίπτωση που εφαρμοστεί το υπό κατάρτιση νομοσχέδιο για τον περιορισμό των διαδηλώσεων.

«Εάν το σχέδιο αυτό επισημοποιηθεί και αποτελέσει κυβερνητική πολιτική, έχουμε μια διολίσθηση προς την καταστολή και τον αυταρχισμό, η οποία θα οξύνει και θα προσθέσει ένταση στην αντιπαράθεση μεταξύ πολιτικής και κοινωνίας, στοιχεία σύγκρουσης που πραγματικά θα βλάψουν τη Δημοκρατία και το Δημόσιο συμφέρον»!

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. Για μια ακόμη φορά ο Πρόεδρος της ΑΔΕΔΥ αποδεικνύει ότι δεν είναι ένας συνδικαλιστής της σειράς και ξέρει να τιμά αυτούς που εκπροσωπεί αλλά πάνω απ΄όλα ξέρει να τιμά τα παντελόνια που φοράει... Μπράβο Σπύρο!!!
    ΑΧΙΛΛΕΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]