Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Η Ευρώπη για τους ευρωπαίους ή για το Ισλάμ;

  • Γράφει ο HEIL GAP
RELAX! Πως το λένε; ΗΡΕΜΙΑ παιδιά και μην αγχώνεσθε. Τώρα πλέον γιατί να ανησυχείτε; έτσι και αλλιώς δεν υπάρχει πλέον λόγος. RELAX. Αναπαυθείτε μακάριοι, εφόσον οι λογίστριες του περισσού, παρέα με τους πρασίνους εκσυγχρονιστές και τους λοιπούς παλαιοδημοκρατες, αφού λοιπόν πρώτα έπεισαν και γενικά «έψησαν» τους Έλληνες περί των μυρίων κακών ενός εθνικού κράτους απέναντι στην παγκόσμια υπεροχή μιας διεθνιστικής πολυπολιτισμικής κοινωνίας, τα κατάφεραν μια χαρά ώστε στην συνεχεία να τους αφήσουν όλους ανέργους και «στην ψάθα», «κληροδοτώντας» πλέον όλες τις δουλείες τους εις τους λαθραίως εισαχθέντας αλλοδαπούς, αφήνοντας έτσι τους έλληνες στην ανεργία και την ανέχεια μεν, αλλά τιμώντας τους όμως με την υπέρτατη διάκριση του “πενταδάκτυλου” ή κοινώς του «αντιρατσιστή», βοήθεια μας.

Αλλά το πως γίνεται οι πρώην κόκκινοι να βλέπουν μονό «αναλαμβανόμενες κρίσεις του καπιταλισμού » να αγνοούν την Μεγάλη Άπατη της Ύφεση του 21ου Αιώνα, ε, αυτό ούτε και ο HEIL GAP μπορεί να σας το εξηγήσει, άλλωστε καλά είμαστε έξω και κάνουμε και κανένα μπάνιο, τι τις θέλουμε τώρα τις μηνύσεις και την ψειρού, βεβαίως-βεβαίως.

Από το καλοκαίρι του 2007, έχουμε γίνει μάρτυρες μιας συντονισμένης προσπάθειας των κεντρικών τραπεζών της υφηλίου μαζί με τις παγκόσμιες εμπορικές και επενδυτικές τράπεζες ώστε να διατηρήσουν μια «σκιώδη οικονομική χρηματοπιστωτική δύναμη», ένα τέχνασμα που βασίζεται σε απάτες και είναι δομημένο μέχρι και στην παραμικρή λεπτομέρεια, το διαβόητο σχέδιο Ponzi.

Τα τελευταία επτά χρόνια, το παγκοσμιοποιημένο σύστημα «Ponzi» με τους σκιώδεις δανειστές του και τις «μυστικές» «φανερές» λέσχες τους (γιατί τρελαίνομαι;) που έχουν καταφέρει ώστε να μεταγγιστούν εκατοντάδες δισεκατομμύρια από τα κρατικά επενδυτικά ταμεία στους αυτοαποκαλούμενους ικανούς επενδυτές, λόγω του ότι παγκοσμίως, όλες οι κυβερνήσεις μας πρόεκυψαν ξαφνικά τόσο πολυέξοδες και σπάταλες.

Κρυμμένο πίσω από τα πρωτοσέλιδα της οικονομικής καταστροφής που σαρώνει όλη την υδρόγειο, βρίσκεται μια άλλη ιστορία - μια σκοτεινή ιστορία των ολίγων ανδρών που ενορχήστρωσαν την κρίση και έχουν συσσωρεύσει τεράστιο πλούτο και εξουσία σε βάρος των εκατομμυρίων που είναι σήμερα άνεργοι και έχουν αποκλειστεί, «αυτό-εξοριζόμενοι» μέσα στα ίδια τους τα σπίτια τους.

Στο απόγειό του, το σύστημα Ponzi προ ήμερων «έσωσε» και την Proton Bank, και όλα καλά, όλα άγια που λέει και ο Λουκιανός, ενώ στο βάθος ακούγονται χειροκροτήματα από το εθνικόφρων super-market.

Τελικά αρχίζω να αναρωτιέμαι για το τι είναι το πιο τρελό, αυτή η καθημερινή απάθεια των ελλήνων απέναντι στα γεγονότα και τις διασώσεις τύπου «η απόλυτη ξεφτιλα» “Proton Bank” και την παγκοσμιοποίηση της φτώχειας, ή εκείνη η θείτσα στην παραλιακή καντίνα του νησιού, που ενώ μου πρόσφερε ένα δίφυλλο και της απάντησα ευχαριστώ δεν πίνω τέτοια πράγματα, με ρώτησε με ενδιαφέρον «γιατί πιδακι μ, αρουστο εισι;».

Και ξαναγυρνώντας στο φιλμάκι και στην Γάλλια θα θέλαμε να πληροφορήσουμε τα φιλαράκια μας ότι ο φωτογράφος, Maxim Lepante, είναι ο άνθρωπος που επίσης συνέθεσε πάρα πολλά βίντεο της προσευχής μουσουλμάνων στους δρόμους του Παρισιού.

Πολύ γνωστό γαλλικό μπλογκ (ονόματα δεν λέμε, διότι οι καιροί έγιναν πονηροί) ανοίγει με μια παρατήρηση σχετικά με την ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ συνεργασία του κράτους στο κτίσιμο όλων αυτών των τεμενών, στη συνέχεια ακολουθεί την ανάπτυξή τους από το 1965 έως σήμερα. Μέχρι σήμερα, υπάρχουν 2.359 τζαμιά στη Γαλλία, συμπεριλαμβανομένων πολλών υπό κατασκευή.

Οι εικόνες είναι κατ αρχάς από τα υπάρχοντα οικοδομήματα, κατόπιν δε ακλουθούν αυτών που βρίσκονται υπό κατασκευή ή στο στάδιο του προγραμματισμού…

Σε σύνολο όλα τα νέα τζαμιά είναι 105. Αναφέρεται δε χαρακτηριστικά ότι τελικά επάνω τους θα κυματίσει η σημαία της Αλγερίας και οι λέξεις "Η Γαλλία είναι δική μας!").

Και τι άλλο άραγε θα μπορούσε να υποθέσει κάποιος βλέποντας το φιλμάκι :
«Les mosquées envahissent la France!»

Αλλά αυτό με κάνει να αναρωτιέμαι είναι το γιατί άραγε, τόσοι πολλοί μουσουλμάνοι επιλέγουν να προσεύχονται στα πεζοδρόμια, εφόσον υπάρχουν τόσα πολλά τζαμιά στη Γαλλία;

Α, αυτό είναι η σωστή απάντηση,
«Απλώς αξιοποιούν προς όφελος τους την ενοχή των politically correct (πολιτικώς ορθών) ηλιθίων»

ΔΕΥΤΕΡΟ ΒΙΝΤΕΟ
Θαυμάστε τους.
Islamisation de la France avec la complicité de l'UMP du PS et des Verts



Ας μην έχουμε αμφιβολίες: Το Ισλάμ είναι ένα πολιτικό κίνημα ρατσιστών που μεταμφιέζεται ως νόμιμη θρησκεία.

Πρόκειται για ένα φανατικό πολιτικό σύστημα με φασιστικούς και ρατσιστικούς νόμους.

Ο στόχος της ισλαμικής κυβέρνησης είναι η «υπέροχη» της μέσω της καταστολής της πολυφωνίας, της δημοκρατίας και της ελευθερίας του λόγου.

Κάθε πολιτικός που δεν το γνωρίζει είναι είτε ανίδεος ή (πώς να τον πω) εντάξει, «ένας άθλιος απατεώνας».

Είναι ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ σίγουρο πλέον ότι οι ισλαμιστές προσπαθούν να εγκαθιδρύσουν ισλαμικά χαλιφάτα στο δυτικό ημισφαίριο. Μουσουλμάνοι προσεύχονται σε τάξεις, όπως οι στρατιώτες του Αλλάχ στον δρόμο, ως απόδειξη της «υπέροχης» τους. και για αυτό προσεύχονται και παρελαύνουν μέσα από τις Ευρωπαϊκές πόλεις για να δηλώνουν την πλήρη περιφρόνηση τους για τα ανθρώπινα δικαιώματα των άλλων.

Είναι μια μορφή απειλής θανάτου από αυτή την κουλτούρα του Θανάτου. Θέλουν να μας κάνουν να τους φοβόμαστε.

Πάντως τα αυγά που τους πέταξαν οι έλληνες πατριώτες πριν από δέκα μήνες στο προτελευταίο τούρλωμα των πισινών τους στην Αθήνα είναι μια ενέργεια που ΕΓΡΑΨΕ σε όλο τον διεθνή τύπο.

Οι Μουσουλμάνοι κάνουν ό,τι μπορούν για να ξεφύγουν με την προσευχή τους, αλλά όσες φορές και εάν προσεύχονται, δεν τους είναι αρκετό. Διότι αυτός είναι ένας παραπλανητικός τρόπος για να κάνει τους ανθρώπους να πιστεύουν ότι είναι τόσο πολύ θρησκευόμενοι.

Όταν θα μας επιτεθούν θα σας λένε ότι κάτι τους έκανε να αντεπιτεθούν και να ξεκινήσουν έναν πόλεμο για τον Αλλάχ. Πρώτα…, μετά…, και, στη συνέχεια, η σιωπή...

Οι ευρωπαίοι ηγέτες έχουν αποφασίσει σχετικά για μια συμμαχία με τον αραβικό κόσμο και αυτό δεν είναι μόνο κάτι που αφορά την εξωτερική πολιτική, αλλά και σε από μέσα θέματα της ευρωπαϊκής κοινωνίας, όπως η μετανάστευση, η ένταξη των μεταναστών και η ιδέα ότι το Ισλάμ αποτελεί μέρος της Ευρώπης.

Το νέο ευρωπαϊκό πολιτισμό των αποφάσεων μπορεί δικαίως να χαρακτηρισθεί ως πολιτισμός «της dhimmitude». Η dhimmitude λέξη προέρχεται από τον ισλαμικό νομικό χαρακτηρισμό «dhimmi». Αναφέρεται στα υποταγμένα άτομα μη μουσουλμάνους που δέχονται περιοριστική και εξευτελιστική υποταγή μπροστά στην ισλαμική δύναμη, προκειμένου να αποφευχθεί η υποδούλωση ή ο θάνατος τους.

Ο κ. Καραμπελιάς τους αποκαλεί ΓΙΟΥΣΟΥΦΑΚΙΑ. Το σύνολο του μουσουλμανικού κόσμου όπως τον ξέρουμε σήμερα, είναι ένα προϊόν του τρέχοντος έτους ηλικίας 1.300 ετών δυναμικής τζιχάντ, κατά την οποία κάποτε ακμάζοντες μη μουσουλμανικοί πολιτισμοί στην πλειοψηφία έχουν μειωθεί σε μια κατάσταση δυσλειτουργίας και dhimmitude.

Οι dhimmis είναι κατώτερα όντα, που υφίστανται την ταπείνωση και την επιθετικότητα στη σιωπή.

Αυτή η ρύθμιση επιτρέπει στους Μουσουλμάνους να απολαμβάνουν μια ατιμωρησία που αυξάνει τόσο το μίσος τους όσο και την αίσθηση της ανωτερότητας, υπό την προστασία του νόμου.
Οι μουσουλμάνοι θα μπορούσαν και φέτος να προσευχηθούν σε μεγάλους κλειστούς χώρους, όπως ΠΡΟ πέρυσι. Θα το πράξουν όμως;

Εκμεταλλευόμενοι για λογαριασμό τους το παγιωμένο καθεστώς ΑΜΝΗΣΤΙΑΣ, υπό των τελευταίων κυβερνήσεων της Ελλάδος, κυβερνήσεις οι οποίες ως πιστές στο όραμα της ΕΥΡΑΡΑΒΙΑΣ, είναι θετικές ΥΠΕΡ της κατάληψης-κατάχρησης των δημόσιων μας χώρων, φαίνεται ότι μάλλον θα πραγματοποιήσουν και πάλι δημόσια προσευχή στα Προπύλαια, στον χώρο που συμβολίζει περισσότερο απ’ οτιδήποτε άλλο τον νεοελληνικό πολιτισμό. Η επιλογή τους αυτή πέρυσι δεν ήταν τυχαία. Διακήρυξαν εμπράκτως την απόφασή τους να μας ΠΡΟΣΒΑΛΟΥΝ και να «προβάλλουν δυναμικά» τη δική τους θρησκευτικό-πολιτισμική ταυτότητα στην καρδιά του ελληνικού δημόσιου χώρου δίδοντας επίσης το σημειολογικό μέσα από το μήνυμα της κατάληψης του κέντρου της πόλεως, το οποίο κατέκτησαν μετά από μια συμβολική = ΝΕΑ ΑΛΩΣΗ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ = και ευχαρίστησαν τον θεό τους για την νίκη τους, έξω από το κτίριο λίκνο του πολιτισμού μας και της ελληνικής παιδείας μας, στο ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ.

Η Ευρώπη για τους ευρωπαίους ή για το Ισλάμ;


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. Αληθειες που εξοργιζουν!!
    Δεν ειναι τυχαια η διαστρεβλωση της ελληνικης ιστοριας απο τους διεθνιστες-αριστεριστες του ΣΚΑΙ και απο τους δοσιλογους ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-Α.Ε!
    Στο τελος θα μας πουν οτι επειδη αργα ή γρηγορα τιθεται θεμα "συνωστισμου",θα πρεπει να μεταναστευσουμε εμεις οι Ελληνες απο την πατριδα μας!

    ΓΜ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]