Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Eπάγγελμα ΠΑΣΟΚ!


Τόσα χρόνια βουλευτής και νομάρχης ο Δημήτρης Κατσικόπουλος είχε συνηθίσει να παίρνει ανελιπώς τον παχυλό μισθό του από τον Δημόσιο κορβανά χωρίς να χρειασθεί να εξασκήσει το δύσκολο επάγγελμα του δικηγόρου.

Έτσι λοιπόν η αποτυχία του να εκλεγεί στις εκλογές του 2010 δήμαρχος της Πάτρας σταμάτησε την επί χρόνια (νόμιμη βέβαια) ροή του κρατικού χρήματος στην τσέπη του.

Επειδή όμως το σύστημα ΠΑΣΟΚ, δεν ξεχνάει τους επιτυχημένους υπηρέτες του, ήταν δεδομένο και μάλιστα μάλλον άργησε, έπρεπε να βρεί αντικείμενο για να ασχολείται ο πρώην νομάρχης, και μάλιστα να πέφτει και ο παράς!

Και το λέμε αυτό μιας και ο κ. Κατσικόπουλος είχε ήδη μια θέση ευθύνης μιας και ο πατραικός λαός τον τίμησε με την ψήφο του και τον κατέταξε σαν επικεφαλή της μείζονας αντιπολίτευσης στο δήμο Πατρέων, μια θέση δηλαδή ευθύνης και χρησιμότητας για τους πολίτες της πόλης.

Αλλά έλα μου που είναι θέση άμισθη…

Τώρα πως ο κ. Κατσικόπουλος θα τα προλαβαίνει όλα μιας και η θέση του Διοικητή της 6ης ΥΠΕ είναι πλήρους απασχόλησης, μόνο ο ίδιος το γνωρίζει…

Επίσης οι δημοσιογραφικές πληροφορίες μιλάνε και για την τακτοποίηση ενός άλλου πράσινου στελέχους στην θέση του Διοικητού του νοσοκομείου του “Αγίου Ανδρέα” της Πάτρας.

Μιλάμε για τον δικηγόρο Ιωάννη Κόττα ο οποίος πριν από μερικούς μήνες διεκδίκησε την θέση του συμπαραστάτη του πολίτη στον Δήμο της Πάτρας (επιλογή του Δημάρχου) αλλά δεν του έκατσε. Ισχύει όμως και για αυτόν οι …καλοί δεν χάνονται!

Τώρα βέβαια αν κανένας θυμάται την… «αξιοκρατική» επιλογή στελεχών μέσω της διαδικασίας της λεγόμενης ανοιχτής διακυβέρνησης (open government) του ΠΑΣΟΚ μπορεί να καγχάσει λέγοντας “Το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ για τους λίγους και εκλεκτούς”!

Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]