Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Αρχίσαμε να εξάγουμε και γυναίκες!!!


Ποιος θα το έλεγε; Ποιος θα το σκεφτόταν πως τελικά ως χώρα θα φτάναμε στο σημείο να αρχίσουμε τις εξαγωγές γυναικών σε τρίτες χώρες…! Φυσικά η εξαγωγή αυτή γίνεται με συγκεκριμένο σκοπό (πάρα πολύ συγκεκριμένο) και φέρνει χρήματα στην χώρα μας ή τουλάχιστον στις τσέπες των γυναικών αυτών…

Η είδηση «βγήκε» πριν λίγες ημέρες στο τελωνείο Κήπων του Έβρου, δηλαδή στα σύνορα μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας. Οι τελωνειακοί υπάλληλοι σταμάτησαν για έλεγχο τρεις γυναίκες, οι οποίες την προηγούμενη ημέρα είχαν μπει στην Τουρκία. Οι υποψίες των τελωνειακών ήταν για διακίνηση ναρκωτικών… Από τον έλεγχο που έγινε δεν διαπιστώθηκε τίποτε, όμως όταν στη συνέχεια κλήθηκε γυναίκα τελωνειακός για να πραγματοποιήσει σωματικό έλεγχο, τότε… οι γλώσσες λύθηκαν!

Η μία εκ των νεαρών (και ομολογουμένως καλλίγραμμών) γυναικών, έβγαλε από τα εσώρουχά της ένα διόλου ευκαταφρόνητο ποσό (που κυμαινόταν όμως μέσα στα νόμιμα πλαίσια διακίνησης χρηματικών ποσών) και μετά από επίμονες ερωτήσεις των τελωνειακών οι τρεις νεαρές ομολόγησαν πως απέκτησαν τα χρήματα αυτά στην Τουρκία, όπου συναντήθηκαν με πολλούς άντρες και πληρώθηκαν για συγκεκριμένες υπηρεσίες που παρείχαν σε αυτούς…

Η οικονομική κρίση φαίνεται πως ήδη άρχισε να χτυπάει βαθιά στις ηθικές ανοχές μερίδας των Ελλήνων πολιτών. Δυστυχώς, σύμφωνα με όσα γνωρίζουμε από παρόμοιες καταστάσεις σε άλλες χώρες, η τάση προς την εκπόρνευση θα αυξηθεί σημαντικά, ενώ ενδέχεται μερίδα του πληθυσμού να μεταναστεύσει σε άλλες χώρες για να ασκήσει το συγκεκριμένο επάγγελμα.

Πριν μερικά χρόνια η πατρίδα μας ήταν τόπος προσέλευσης γυναικών από χώρες όπου η ανέχεια ήταν ένας ζωντανός εφιάλτης. Σήμερα, ήρθε η σειρά μας, να δούμε νέα παιδιά, ελληνόπουλα και ελληνίδες, να εκπορνεύονται για να αποκτήσουν τα προς το ζειν… Δυστυχώς, η φτώχεια είναι ο χειρότερος εχθρός του ανθρώπου. Όταν μάλιστα εισβάλει σε κοινωνίες οι οποίες έχουν αποδυναμωθεί ηθικά, τότε τα αποτελέσματα είναι –δυστυχώς- τραγικά.

Τελικά οι συγκεκριμένες νεαρές δεν συνελήφθησαν, αλλά εμείς αναρωτιόμαστε κατά πόσο υπερήφανος αισθάνεται ο κύριος Βενιζέλος (ως υπουργός Οικονομικών) ή ο κύριος Παπανδρέου (ως πρωθυπουργός) με το συγκεκριμένο περιστατικό. Εκτός και εάν στέκονται στην εισαγωγή χρημάτων και την αύξηση των «εξαγωγών» και δεν αναλογίζονται τον όλεθρο που επιβάλουν στην Ελληνική κοινωνία…



ΥΓ: Συμπληρώνοντας, πρέπει να καταθέσω πως οι Ελληνίδες ήταν εκ των παλιννοστούντων (άγνωστο το έτος εισαγωγής τους)
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

5 σχόλια :

  1. οι [ελληνες] οταν πηδαγανε στα παιδια των αλλων ?
    οτι κανεις στον αλλο,θα παθεις και συ![θεικος νομος]..
    οσο για το γιωργακης,μελετα να βαλει και εκει φπα...
    θα το ..κλεισουν ολες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ειναι σιγουρο πως οι γυναικες ειναι Ελληνιδες και οχι Ανατολικοευρωπαιες ή οτιδηποτε αλλο?

    ΓΜ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν ηταν Ελληνιδες.Ρουμανες ηταν που μενανε στην Αλεξανδρουπολη,αλλα οπως φαινεται μειωθηκε κατα πολυ η ελληνικη πελατεια τους και αρχισαν τις διασυνοριακες συναλλαγες με τους γειτονες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]