Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Η «Νέα Ελλάδα» καταδικάζει τους πολιτικούς – πωλητές της χώρας

Οι εξελίξεις των τελευταίων ημερών, οι ψυχολογικές πιέσεις κατά των πολιτών και η απόλυτη πολιτική αναλγησία και ανευθυνότητα της κυβέρνησης του Γιώργου Παπανδρέου, βρίσκουν στην αντίπερα όχθη τη «Νέα Ελλάδα», η οποία δηλώνει ευθαρσώς και δίχως ούτε ένα υπονοούμενο πως η Ελλάδα δεν πουλιέται σε κανέναν και για κανέναν λόγο.

Οι πολιτικοί νάνοι (που τρέχουν να καλύψουν τις ανάγκες των δανειστών και την ίδια στιγμή δεν θέλουν να ερευνήσουν το χρέος) θα βρεθούν ενώπιον των τραγικών τους ευθυνών την επόμενη ημέρα της αποκαθήλωσής τους. Για τη «Νέα Ελλάδα» είναι απολύτως σαφές πως ούτε μία πέτρα δεν πουλιέται από την πατρίδα μας. Οποιοσδήποτε πολιτικός επιθυμεί να πωλήσει την προσωπική του περιουσία, προκειμένου να μειώσει το χρέος της χώρας μας, μπορεί να το πράξει ευχαρίστως. Όμως, κανένας δεν έχει το δικαίωμα να απλώσει τα χέρια του στην κρατική περιουσία που αποτελεί περιουσία όλων των Ελλήνων πολιτών.

Η «Νέα Ελλάδα» δεν υποκύπτει σε εκβιασμούς και ως εκ τούτου όχι μόνο δεν αποδέχεται την επικείμενη "επιλεκτική πτώχευση" που προωθεί η κυβέρνηση του Γιώργου Παπανδρέου, αλλά προτείνει την εφαρμογή επιθετικής πολιτικής απέναντι στους «φίλους» που τους άνοιξε την όρεξη από τις τακτικές και τις πολιτικές επιλογές του Γιώργου Παπανδρέου. Η Ελλάδα δεν πωλείται, είναι το μήνυμα που πρέπει να σταλεί σε όλους τους κερδοσκόπους. Ό,ποιος πολιτικός δεν μπορεί να υπηρετήσει την πατρίδα μας (όχι κατ’ ανάγκη και πατρίδα του) καλείται να αποχωρήσει άμεσα ειδάλλως θα αντιμετωπίσει την Δικαιοσύνη χωρίς κανένα απαλλακτικό στοιχείο.

Από το Γραφείο Τύπου της «Νέας Ελλάδας»


Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]