Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Έχουν τρελαθεί τελείως!


Με απόφασή του το υπουργείο Εργασίας αποφάσισε να αντιμετωπίσει την ανεργία των ελεύθερων επαγγελματιών… Συγκεκριμένα, ασφάλιση κατά της ανεργίας, με την καταβολή εισφοράς 10 ευρώ το μήνα, αποκτούν από φέτος οι ελεύθεροι επαγγελματίες, ασφαλισμένοι στον OAEE, και οι επιστήμονες, ασφαλισμένοι στο ETAA (περίπου 1 εκατ. άτομα).

Tην καθιέρωση της εισφοράς αποφάσισε η ηγεσία του υπουργείου Eργασίας να συμπεριλάβει στο Mεσοπρόθεσμο Πρόγραμμα.

Αναρωτιέμαι πως είναι δυνατόν να ζητάνε από άνεργο επιστήμονα (και σημειώνουμε πως υπάρχουν σήμερα πάρα πολλοί τέτοιοι, οι οποίοι δεν καταχωρούνται ως άνεργοι) να πληρώσει 10€ το μήνα για να στηρίξει κάποιον άλλο άνεργο από λεφτά που δεν βγάζει!!!

Έχουνε τρελαθεί τελείως στην κυβέρνηση ή εμείς το αντιλαμβανόμαστε έτσι;

Αποδεικνύουν καθημερινά πως όχι μόνο δεν έχουν σχέδιο, αλλά δεν έχουν ούτε λογική οι ιδέες που εκπονούν κυριολεκτικά στο γόνατο, θέλοντας να δείξουν πως σαν κυβέρνηση παίρνουν κοινωνικά μέτρα!!! Μπορεί κανείς να βρει την λογική του συγκεκριμένου μέτρου; Μπορεί κανείς να διαισθανθεί και την λογική που θα διέπει το διαβόητο Μεσοπρόθεσμο Πρόγραμμα, τη στιγμή που ένας τέτοιος παραλογισμός θα συμπεριληφθεί σε ένα σύνολο μέτρων που θέλουν να μας πείσουν ότι θα γίνουν οι βάσεις διάσωσης της χώρας;

Ο εμπαιγμός είναι πασιφανής. Δεν έχουμε κυβέρνηση, δεν έχουμε ανθρώπους με πραγματικό όραμα που μπορούν να «στήσουν» την χώρα στα πόδια της και να δώσουν σαφή δείγματα διάσωσης της οικονομίας και της κοινωνίας. Διαθέτουμε μπαχαλάκηδες της πολιτικής, οι οποίοι αρέσκονται να εφαρμόζουν με κλειστά τα μάτια οτιδήποτε τους «φέρουν» οι «δάνειες δυνάμεις» και προσπαθούν να προσθέσουν δικά τους εφυήματα (για να χρυσώσουν το έγκλημά τους), τα οποία αξίζουν βραβεία γελοιότητας…

Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]