Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Η φοροδιαφυγή είναι κυβερνητική οδηγία

  • Ο άνθρωπος που "ξέχασε" να δηλώσει το "πόθεν έσχες" του, κατηγορεί όλους τους Έλληνες πολίτες ως... φοροκλέφτες!!!

Η κυβέρνηση σταθερή στις προθέσεις τις, θα καταφέρει η φοροδιαφυγή να είναι ο μόνος τρόπος συναλλαγής στην Ελλάδα. Ο Υπουργός Οικονομικών προσπαθώντας εναγωνίως να επιτύχει τους στόχους του, να ξεπουληθεί η δημόσια περιουσία και να κονομήσουν κάποιοι μεγαλοκαρχαρίες, προχωρά στο καλύτερο σχέδιο που έχει εκπονήσει Υπουργός Οικονομικών εδώ και αιώνες.

Φέρνει τη χώρα και τους πολίτες στο χείλος της καταστροφής, αυξάνει συνεχώς τη φορολόγηση, στραγγαλίζει τα εισοδήματα των πολιτών και καταστρέφει τον κοινωνικό ιστό της χώρας, με αποτέλεσμα το ξεπούλημα αντί πινακίου φακής της δημόσιας περιουσίας και την μετατροπή του εργατικού δυναμικού της χώρας σε δούλους των αφεντικών του Παπακωνσταντίνου.

Προχωρώντας σε δέκα τουλάχιστον φορολογικά νομοσχέδια μέσα σε 18 μήνες, αυξάνει υπέρογκα τη φορολόγηση ακόμη και του αέρα που αναπνέουμε σπρώχνοντας ουσιαστικά όλους πολίτες στη φοροδιαφυγή για να μειώσουν λίγο τα υπέρογκα έξοδα που τους έχει φορτώσει η ΠΑΣΟΚική κυβέρνηση. Με αυτή την τακτική όμως έχει δικαιολογία και ο αυλικός του Αυτοκράτορα Υπουργός Οικονομικών ο οποίος κατηγορεί του Έλληνες για φοροδιαφυγή για να μπορεί να συνεχίσει την φορομπηχτική του πολιτική ώστε να παγώσει τελείως η αγορά και οποιαδήποτε επιχειρηματική δραστηριότητα.

Η φοροδιαφυγή πλέον είναι κυβερνητική οδηγία. Άλλωστε δεν είναι τυχαίο ότι σε ότι εξήγγειλε εχθές ο Υπουργός δεν υπήρχε πουθενά λέξη για έλεγχο για τους πολιτικούς, τους Βουλευτές, τους Υπουργούς. Κατά τον Υπουργό Οικονομικών υπάρχουν πάνω από δέκα εκατομμύρια φοροκλέφτες στην Ελλάδα αλλά οι μόνοι νομοταγείς πολίτες που δεν έχουν ποτέ κλέψει είναι οι πολιτικοί…

Παράλληλα εντέχνως και σκοπίμως δεν αφήνει κανένα Υπουργείο να προχωρήσει στην απορρόφηση κονδυλίων από το ΕΣΠΑ, ώστε η χώρα να φαίνεται ότι λιμοκτονεί. Μόλις! 16 δις ευρώ λιμνάζουν στα ταμεία για το ΕΣΠΑ αλλά ο σαδιστής Υπουργός απαγορεύει την εκταμίευση για να μπορεί να κόβει από τις συντάξεις και τους μισθούς ταΐζοντας τα αφεντικά του.

Παλαιότερα είχα αναφερθεί στην προσπάθεια που κάνει η καθεστωτική κυβέρνηση να γονατίσει τις αντιδράσεις των πολιτών με όπλο την οικονομική τρομοκρατία. Ο διορισμός ως επικεφαλής του ΣΔΟΕ του πρώην αντιεισαγγελέα κ. Διώτη έρχεται να επιβεβαιώσει τις σκέψεις μου.

Υποθέτω ότι όποιος αντιδρά στο σύστημα και στην κυβέρνηση θα τον παραλαμβάνει ο κ. Διώτης και με τις γνωστές μεθόδους του, όπως αυτές που χρησιμοποιούσε και με τον Ξηρό θα «ξερνάει» και το γάλα της μάνας του. Τυχαίος ο διορισμός του; Δε νομίζω…

Η καθεστωτική κυβέρνηση τρέμει στην ιδέα ότι μπορεί και να υπάρξουν κοινωνικές αντιδράσεις και ρίχνει όλο το βάρος της στην τρομοκράτηση του λαού με την οικονομική τρομοκρατία ευελπιστώντας να προλάβει να ξεπουλήσει δημόσια περιουσία και λαό και να παραδώσει το εργατικό δυναμικό της χώρας δούλους στα αφεντικά της.

Άλλωστε ο Υπουργός Οικονομικών είναι από εκείνους που είχαν ξεχάσει να δηλώσουν εισοδήματα στο πόθεν έσχες τους. Ας δούμε πόση είναι η εμπορική αξία του εξοχικού του Υπουργού και πόσο το δηλώνει…




Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]