Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Πτώση Απάτσι - Σώο το πλήρωμα


Στρατιωτικό ελικόπτερο τύπου «Απάτσι» - και μάλιστα, ένα από τα καινούριας γενιάς (64 D) κατέπεσε απόψε στις 10:45 κοντά στα Μέγαρα.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες το πλήρωμα του ελικοπτέρου είναι καλά στην υγεία του και μεταφέρθηκε για προληπτικούς λόγους στο 401 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο Αθηνών.

Οι ίδιες πληροφορίες ανέφεραν ότι κατά την αναγκαστική προσγείωση του ελικοπτέρου εκδηλώθηκε φωτιά. Το ελικόπτερο εκτελούσε εκπαιδευτική πτήση.
Επιτροπή εμπειρογνωμόνων που μεταβαίνει στην περιοχή του περιστατικού, θα διερευνήσει τα αίτια του συμβάντος.

Με ανακοίνωσή του, λίγο πριν, το Γενικό Επιτελείο Στρατού (τα επιθετικά ελικόπτερα Apache, δεν ανήκουν στην Πολεμική Αεροπορία, αλλά στην Αεροπορία Στρατού), αναφέρει ότι:

"Την Δευτέρα 02 Μαΐου 2011 και ώρα την 22:45 Ελικόπτερο τύπου APACHE AH - 64 D, κατά την διάρκεια προγραμματισμένης νυκτερινής πτήσης, υπέστη μηχανική βλάβη ανατολικά της περιοχής των Μεγάρων.

Κατά την εκτίμηση του πιλότου, στο Ελικόπτερο προκλήθηκε πυρκαγιά. Οι χειριστές του ελικοπτέρου το προσγείωσαν και το εγκατέλειψαν με ασφάλεια. Διεξάγονται όλες οι προβλεπόμενες - ενδεδειγμένες από την νομοθεσία έρευνες".
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]