Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

"Ύψωσαν" τουρκική σημαία στη Σαντορίνη


Στα χνάρια του γερμανικού περιοδικού Focus αποφάσισε να βαδίσει η ολλανδική εφημερίδα De Pers, υψώνοντας την τουρκική σημαία στην κορυφή τρούλου εκκλησίας της Σαντορίνης.

Το προκλητικό εξώφυλλο της εφημερίδας έρχεται να προστεθεί σε μία σειρά αρνητικών δημοσιευμάτων για την οικονομική κατάσταση της Ελλάδας, όπως αυτά του Focus με την Αφροδίτη της Μήλου να προβαίνει σε άσεμνη χειρονομία ή να εμφανίζεται ως ζητιάνα.

Με τη βοήθεια του Photoshop, το free-press έντυπο τοποθέτησε στη θέση του σταυρού της εκκλησίας την τουρκική σημαία προκειμένου η φωτογραφία να συνοδεύσει άρθρο αναφορικά με τους Τούρκους που, ενόψει πτώχευσης της Ελλάδας, βρίσκουν ελκυστικές τις επενδύσεις στην Ελλάδα.

Στο δημοσίευμα γίνεται αναφορά στο επικείμενο πρόγραμμα αποκρατικοποιήσεων, με τη δημοσιογράφο να επισημαίνει πως η ελληνική κυβέρνηση θέλει να πουλήσει κρατικές τράπεζες, το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο, μέρος του ΟΤΕ, τα λιμάνια του Πειραιά και Θεσσαλονίκης, καθώς και ορισμένους αερολιμένες.

Επιχειρηματίες από την Τουρκία, όπως σημειώνει η δημοσιογράφος της De Pers Eva Ludemann, ετοιμάζονται να αγοράσουν ελληνικά λιμάνια, αεροδρόμια και ακόμα και σύνολο νησιών.

Αναφέρει μάλιστα ειρωνικά, περιγράφοντας την κατάσταση που επικρατεί στην Ελληνική Πρεσβεία στην Άγκυρα, ότι οι διπλωμάτες της χώρας μας σφουγγαρίζουν τους διαδρόμους επειδή τα χρήματα δεν επαρκούν για να συντηρήσουν προσωπικού καθαρισμού.


Σχόλιο ιστολογίου:
Μήπως θα έπρεπε να σηκώσουμε κι εμείς ένα "εμπάργκο" κατά όλων των Ολλανδικών προϊόντων; Έτσι, για να μαθαίνουν οι Ολλανδοί πως όλα έχουν ένα τίμημα, αφού οι ίδιοι έχουν μόνο τιμή (σε ευρώ) και τίποτε άλλο...
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

3 σχόλια :

  1. ΠΑΙΔΙΑ ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ ΕΛΕΟΣ!!!! ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΑΝΑΠΑΡΑΓΕΤΕ ΗΛΙΘΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ!!!! ΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΕΝΑ ΜΟΝΤΑΖ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟ ΜΕΡΟΣ ΣΤΗΝ ΟΛΑΝΔΙΑ ΒΑΖΟΝΤΑΣ ΜΙΑ ΣΗΜΑΙΑ ΔΙΚΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΓΡΑΦΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΜΑΣ ΧΡΩΣΤΑΝΕ...
    ΝΙΣΑΦΙ ΠΙΑ!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Α, καλά. εσύ δεν πήρες χαμπάρι γιατί μας το γνωστοποιούν εδώ μέσα ε; Για να σου δείξουν πόσο σε εκτίμηση μας έχουν οι εταίροι μας. Τόσο, που χαίρονται μόνο με την ιδέα ότι ένα κομμάτι ελληνικής γης θα γίνει τουρκικό. Όχι δικό τους, αλλά τουρκικό. Και φυσικά είναι μοντάζ. το γράφουν. Γι αυτό σου λένε να κάνουμε κι εμείς ένα μοντάζ στα προϊόντα τους, και να τα αφήνουμε στα ράφια απούλητα. Τότε να δεις χαρούλες που θα κάνουν οι άνεργοι ολλανδοί... τότε να δεις χαρούλες, όταν θα ξέρουν πως από την βλακεία τους απέκτησαν πρόβλημα. Κι όποιος σου πει πως η μικρή Ελλάδα δεν μπορεί να το κάνει αυτό, σου λέει ψέμματα. Ξέρεις γιατί; Επειδή η στόχευση σε προϊόντα είναι δυνατόν να κλείσει επιχειρήσεις στην Ολλανδία. Ε, ας το κάνουμε, για να δούνε πως το "κάνουν" οι ¨Ελληνες, και χωρίς μοντάζ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΔΕΝ ΣΑΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ.
    ΟΙ ΟΛΑΝΔΟΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΟΠΩΣ ΕΧΕΙ.
    ΑΦΟΥ ΒΓΑΙΝΕΙ Η ΚΡΑΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΣΤΟ ΣΦΥΡΙ ,ΕΤΑΙΡΙΕΣ
    ΛΙΜΑΝΙΑ , ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΑ ΚΛΠ ΕΙΝΑΙ ΠΕΟΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΝΑ ΕΛΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΑΓΟΡΑΣΟΥΝ!
    ΤΙ ΠΟΙΟ ΛΟΓΙΚΟ ΑΠΟ ΑΥΤΟ.??
    ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΚΗΡΙΞΟΥΝ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ.
    ΑΦΟΥΝ ΕΜΕΙΣ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ ΣΕ ΤΙΜΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑΣ !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]