Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Μυστηριώδης απάντηση της City για το e-mail...

Η Citigroup είπε ότι η ίδια και οι υπάλληλοί της δεν έχουν κάνει τίποτα μεμπτό, καθώς η Ελλάδα ξεκίνησε έρευνα αναφορικά με τις εικασίες στην αγορά για επικείμενη αναδιάρθρωση του ελληνικού χρέους, λέγοντας ότι συνεργάζεται με τις αρχές, μεταδίδει το Reuters.

"Συνεργαζόμαστε με τις αρχές και δεν θεωρούμε ότι υπήρξε κάποια παράβαση από την Citi ή τους υπαλλήλους της", είπε η Citi σε ανακοίνωση που εστάλη με e-mail.


Τί καταλαβαίνουμε από την απάντηση - τοποθέτηση της Citygroup; Πώς δεν θεωρεί ότι παρανόμησε!!! Μα, η διασπορά ψευδών οικονομικών "ειδήσεων" αποτελεί διεθνές οικονομικό έγκλημα!!! Πώς τολμά η Citygroup να ισχυρίζεται το αντίθετο; Ή μήπως δεν εγκλημάτισε, αλλά μετέφερε μία ήδη υπάρχουσα οικονομική απόφαση - κατάσταση, γνωστή στους οικονομικούς κύκλους εκτός της Ελλάδας, αλλά γνωστή και στην Ελληνική κυβέρνηση;

Μπορεί, άραγε, η Citygroup να διαθέτει στοιχεία τα οποία αποδεικνύουν πως δεν έχει κάνει κάτι το μεμπτό; Και αν μπορεί, τότε μήπως είμαστε -γι ακόμη μία φορά- μάρτυρες μίας φιέστας της Ελληνικής κυβέρνησης που -σε περίπτωση αναδιάρθρωσης του χρέους- επιθυμεί να "εκπλήξει" (με όσα συνεπακόλουθα υπάρχουν από μία αναδιάρθρωση) μόνο τους Έλληνες πολίτες και κανέναν άλλον;

Όπως και να έχει, η απάντηση - τοποθέτηση της Citygroup αποτελεί έναν γρίφο που θα λυθεί τις αμέσως επόμενες ημέρες. Εκτός και αν οι πολιτικές και οικονομικές εξελίξεις στο εσωτερικό της Ελλάδας είναι τέτοιου μεγέθους, που κανείς δεν θα δώσει σημασία στην "συνέπεια" λόγων και έργων της Citygroup.



Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. Μια ματιά στα σημερινά δημοσιεύματα των εφημερίδων , αλλά και στις αναρτήσεις των ειδησεογραφικών blogs , αποδεικνύει ότι το e-mail σε καμια περίπτωση δεν ήταν αστήρικτο. Η μόνη διαφορά ήταν στον χρόνο , που υποστήριζε ότι θα γινόταν η αναδιάρθρωση. Αλλά ακόμα και έτσι να είναι , ποιός μπορεί να υποστηρίξει πειστικά ότι δεν συζητήθηκε η ημερομηνία αυτή , στις κρυφές επαφές που γίνονται , για την αναδιάρθρωση του χρέους; Καλή Ανάσταση Συνέλληνες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]