Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ξεχνώντας τους βασανιστές και τους ήρωες...!

  • 21η Απριλίου: Ημέρα Μνήμης – Περισσυλογής - Παραδειγματισμού
Ελάχιστοι, πήραν χθες την ανηφόρα προς το πρώην ΕΑΤ-ΕΣΑ - ΚΡΑΝΙΟΥ ΤΟΠΟ – για να αποτίσουν φόρο τιμής και ευγνωμοσύνης στον Σπύρο Μουστακλή τον Αλέξανδρο Παναγούλη και όλους όσους τότε αγωνίστηκαν και θυσιάστηκαν.

Με την άδολη και απέραντη θυσία τους για την Πατρίδα, την Ελευθερία και όλα τα πανανθρώπινα ιδανικά, θέλησαν να βοηθήσουν να χτιστεί μια άλλη, πιο όμορφη και δίκαιη Ελλάδα.

Κι εμείς που μείναμε πίσω, τους απογοητεύσαμε…Δέν θωρακίσαμε αρκετά αυτό το πολύτιμο, που και αυτοί και τόσοι άλλοι πρίν από αυτούς, μας κληροδότησαν και αφήσαμε τους επιτήδειους και τυχάρπαστους, να στήσουν πάνω στο αίμα τους τη σημερινή γενοκτονία των παιδιών μας, το φρικιαστικότερο συμβόλαιο θανάτου της Πατρίδος μας και του Ελληνισμού, τα οποία ανέλαβαν να εκτελέσουν, χάριν πολλών αργυρίων, της καρέκλας, της άνομης και προδοτικής εξουσίας, των συμφερόντων, της εγχώριας και παγκόσμιας συμμορίας και δολιοπλοκής.

Για μιά ακόμη φορά, καλείται σύσσωμος ο Ελληνισμός, ενωμένος, με θάρρος, αποφασιστικότητα και περηφάνεια, να συνεχίσει από εκεί που σταμάτησαν αυτοί, με τη δυνατή ελπίδα ότι η θυσία τους, δεν έχει πάει εντελώς χαμένη…Θα βρούμε το κουράγιο που μας χρειάζεται, για να σταματήσουμε και να ακυρώσουμε όλα αυτά τα ατιμωτικά και σχιζοφρενικά, που έχουν σχεδιάσει και προωθούν όσοι μας επιβουλεύονται και του χρόνου τέτοια μέρα, με άλλη διάθεση, θα πάμε όλοι μαζί, να τους τιμήσουμε και με άλλον αέρα και περηφάνεια να τους πούμε τα καλά μας νέα.

Βενετία Κάντζια
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]