Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Κατάσχεση περιουσίας για χρέη προς το Δημόσιο!

  • Στις κατασχέσεις θα συμπεριληφούν και οι υπηρεσίες "δημόσιου χαρακτήρα";
  • Το δημόσιο θα κάνει κατασχέσεις και στα κόμματα που του χρωστάνε;
  • Μήπως θα υπάρξουν κατασχέσεις του Γερμανικού Δημοσίου που χρωστάει στην Ελλάδα;
  • Θα δούμε τελικά το δημόσιο να κατάσχει το δημόσιο;
Σε κατασχέσεις της κινητής και ακίνητης περιουσίας όλων όσοι έχουν ληξιπρόθεσμα χρέη προς το Δημόσιο, και ειδικότερα των μεγαλοοφειλετών, θα μπορούν να προχωρούν τα μέλη της Ειδικής Ομάδας Εργασίας Είσπραξης Οφειλών που έχει συγκροτηθεί στο υπουργείο Οικονομικών.
Με απόφαση του υπουργού Οικονομικών διευρύνονται οι αρμοδιότητες της εν λόγω Ομάδας, η οποία είναι μία από τις πέντε που έχουν συσταθεί για την υλοποίηση του σχεδίου πάταξης της φοροδιαφυγής και επίτευξης βιώσιμης φορολογικής συμμόρφωσης, καθώς αποκτά στο εξής τη δυνατότητα να εκδίδει τις σχετικές εντολές βάσει
των οποίων θα γίνονται οι κατασχέσεις περιουσιακών στοιχείων στις περιπτώσεις που οι οφειλέτες δεν εξοφλούν τα χρέη τους.
Συγκεκριμένα, η Ομάδα θα μπορεί να εντοπίζει τους οφειλέτες από τις διασταυρώσεις τις οποίες θα πραγματοποιεί από τα στοιχεία της ΓΓΠΣ ή τρίτων φορέων, αλλά φυσικά και στις περιπτώσεις που από μέρους της ζητείται, αιτιολογημένα, η ανάληψη του χειρισμού εξειδικευμένων υποθέσεων.

Και με όλες αυτές τις "δημόσιου χαρακτήρα" εταιρείες που χρωστάνε στα ασφαλιστικά ταμεία και στο δημόσιο όπως ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ, Η ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ, ΤΟ ΙΚΑ, ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ κλπ, θα μπουν στο μάτι τις ειδικής ομάδας;
Αιδώς Αργείοι και Υποκριτές

Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]