Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Χάρρυ Κλυνν: Ουστ κοπρίτες


Είχε το θράσος ο "καθυστερημένος κλεφταράκος" να αποκαλέσει τους Έλληνες "διεφθαρμένους"...

Ουστ κοπρίτες!

  • Γράφει ο Χάρρυ Κλυνν

Ο Γ. Παπανδρέου χρηματοδότησε το Ίδρυμα «Κέντρο Έρευνας και Δράσης για την Ειρήνη» (ΚΕΔΕ) της Μαργαρίτας με 1.249.694 ευρώ

Εξαιρουμένης της κυρίας Παπανδρέου, μητέρας του σημερινού προέδρου του κόμματος, επισημαίνουμε ότι πρόεδρος της ΜΚΟ που επιχορηγήθηκε με περίπου 400.000 ευρώ από τον Γιώργο Παπανδρέου είναι η γενική γραμματέας Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης Θεοδώρα Κόκλα (συνεργάτης της Θάλειας Δραγώνα), μέλος του ΠΑΣΟΚ.

ΤΑ ΑΡΠΑΞΑΝ ΕΠΙΣΗΣ:
  • «Κέντρο Ευρωπαϊκού Συνταγματικού Δικαίου», το οποίο έλαβε ποσό ύψους 250.000 ευρώ. Ιδρυτικό μέλος αυτής της ΜΚΟ είναι ο σημερινός υπουργός Επικρατείας Χάρης Παμπούκης.
  • «Πολίτες σε Δράση» είναι η οργάνωση στην οποία υπήρξε ιδρυτικό μέλος η βουλευτής Μαρία Δαμανάκη, η οποία έχει λάβει ως χρηματοδότηση 250.000 ευρώ.
  • «Ένωση Πολιτών Θεσσαλονίκης για το Περιβάλλον και τον Πολιτισμό» με ιδρυτικά μέλη τους κυρίους Γιάννη Μπουτάρη και Σπύρο Βούγια.
  • «Οικολογική Κίνηση Θεσσαλονίκης» με ιδρυτικό μέλος τον κ. Μιχάλη Τρεμόπουλο των Οικολόγων Πρασίνων.

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

5 σχόλια :

  1. Ν'ΑΓΙΑΣΕΙ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΟΥ ΧΑΡΡΥ.-ΕΛΛΗΝΙΔΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΒΓΑΛΤΕ ΚΑΙ ΑΛΛΑ, ΒΓΑΛΤΕ ΚΑΙ ΑΛΛΑ!!!!!!!. ΟΧΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΜΗΝ ΜΑΣ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΚΟΙΜΙΣΜΕΝΟΥΣ. ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΜΕΓΑΛΕ ΞΕΧΑΣΕΣ ΤΗΝ Ε.Γ.Ε. ΚΑΙ ΤΟ ΙΔΡΥΜΑ ΑΝΔΡΕΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ.ΕΠΙΣΗΣ ΤΙΣ ΜΚΟ ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΊΔΑ ΤΗΣ ΠΡΟΕΔΡΙΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ. ΑΡΚΤΟΥΡΟ. ΝΑ ΜΗ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΕΝΑ ΣΤΟ "ΝΕΜΕΣΗΣ" ΠΡΑΚΤΙΚΆ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΗΣ ΛΙΑΝΑΣ ΚΑΝΝΕΛΗ ΣΤΗΝ ΑΓΩΓΗ ΠΟΥ ΚΑΤΕΘΕΣΕ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΤΗΣ Η ΜΑΡΓΑΡΕΤ ΓΙΑ ΤΑ "ΚΛΕΜΜΕΝΑ" Emais προς τον στοκο κανακαρι της το 2001 με τίτλο "ΓΙΕ ΜΟΥ ΌΤΑΝ ΓΙΝΕΙΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ.
    Τα έχω ειναι άκρως ενδιαφέροντα και εξηγούν με σαφήνεια ποτε σχεδιάστηκε και απο ποιους το μέλλων(παρον) τις πατρίδας μας . Διαθέσιμα εάν μου τα ζητήσεις.
    ΣΥΝΤΟΠΙΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΜΕΓΑΛΕ ΞΕΧΑΣΕΣ ΤΗΝ Ε.Γ.Ε. ΚΑΙ ΤΟ ΙΔΡΥΜΑ ΑΝΔΡΕΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ.ΕΠΙΣΗΣ ΤΙΣ ΜΚΟ ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΊΔΑ ΤΗΣ ΠΡΟΕΔΡΙΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ. ΑΡΚΤΟΥΡΟ. ΝΑ ΜΗ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΕΝΑ ΣΤΟ "ΝΕΜΕΣΗΣ" ΠΡΑΚΤΙΚΆ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΗΣ ΛΙΑΝΑΣ ΚΑΝΝΕΛΗ ΣΤΗΝ ΑΓΩΓΗ ΠΟΥ ΚΑΤΕΘΕΣΕ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΤΗΣ Η ΜΑΡΓΑΡΕΤ ΓΙΑ ΤΑ "ΚΛΕΜΜΕΝΑ" Emais προς τον στοκο κανακαρι της το 2001 με τίτλο "ΓΙΕ ΜΟΥ ΌΤΑΝ ΓΙΝΕΙΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ.
    Τα έχω ειναι άκρως ενδιαφέροντα και εξηγούν με σαφήνεια ποτε σχεδιάστηκε και απο ποιους το μέλλων(παρον) τις πατρίδας μας . Διαθέσιμα εάν μου τα ζητήσεις.
    ΣΥΝΤΟΠΙΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]