Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Και τώρα η Μύκονος θέρετρο των… Πασάδων

  • Άντε και στη Λούτσα τα καρντάσια, να αναλάβουν την φυλαξη του Γιώργου στην κωπηλασία, για να κάνουμε οικονομία στα καύσιμα του Πολεμικού μας Ναυτικού, τρομάρα μας

Θυμάστε που γράφαμε κάποτε για το σύνδρομο των Ιμίων ως εθνικό ιδανικό και σταθερή συνισταμένη της εσωτερικής και εξωτερικής μας πολιτικής. Και για τον Μητσοτάκης που έλεγε ότι «σε δέκα χρόνια δεν θα θυμάται κανείς τίποτα», ούτε καν το1821.Και μέχρι τότε θα έχουμε καταφέρει τα Σκόπια να ονομάζονται «Μακεδονία» και η Μύκονος θα έχει γίνει το αγαπημένο θέρετρο των πασάδων;

Να λοιπόν που πλησιάζει η ώρα:

Σύμφωνα με ανακοίνωση του ΓΕΕΥΑ, στα εθνικά χωρικά μας ύδατα εισήλθε στις 19:30 (χθες Τρίτη) η τουρκική κορβέτα «Μπόντρουμ», η οποία κινείται αυτή την ώρα εντός των Κυκλάδων και συγκεκριμένα βορειοδυτικά της Πάρου με νότια πορεία.

Η κορβέτα ξεκίνησε από τη Σμύρνη, κινήθηκε βορείως της Χίου και στη συνέχεια δυτικά των Ψαρών σε διεθνή ύδατα, ενώ τήρησε νοτιοδυτική πορεία και εισήλθε περί της 19:30 εντός των Eθνικών Xωρικών Yδάτων μεταξύ Τήνου – Μυκόνου.

Πλοίο του Πολεμικού Ναυτικού παρακολουθεί το τουρκικό σκάφος και εκπέμπει τα διεθνώς καθορισμένα προειδοποιητικά σήματα, κατά τη διάρκεια του πλου της κορβέτας εντός των Εθνικών Χωρικών Υδάτων.

Πηγή



Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]