Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Η χούντα Παπανδρέου επιτίθεται στην Κερατέα


  • Η κυβέρνηση άνοιξε πόλεμο κατά των πολιτών
  • Κερατέα: Ένα σύγχρονο Μεσολόγγι που πολιορκείται από την χούντα του Παπανδρέου
Το φαινόμενο της πολιορκίας της Κερατέας και η κυβερνητική ασυδοσία στο όνομα των ιδιωτικών συμφερόντων...
Κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει πως η κυβέρνηση χρησιμοποιεί τις αστυνομικές δυνάμεις κατά των πολιτών, προκειμένου να επιβάλει την -παρά την δικαστική απόφαση υπέρ των πολιτών της Κερατέας- λειτουργία της χωματερής και την εγκατάσταση του εργολάβου σε αυτήν...
Η ειρωνεία είναι πως οι άνδρες των ΜΑΤ χτυπάνε τους πολίτες, που με βάση το Σύνταγμα της Ελλάδας, θα έπρεπε να προστατεύουν!!! Μάλιστα, κάνουν υπερβολική χρήση βίας, επιτίθενται με κάθε μέσο και έχουν ρίξει απίστευτη ποσότητα χημικών (και ποιός ξέρει τι άλλ0...) ουσιών μέσα σε κατοικημένη περιοχή...
Οι διαταγές τους (γιατί θεωρώ απίθανο τα ΜΑΤ να λειτουργούν αυτοβούλως) είναι προφανώς να επιβάλουν το καθεστώς του τρόμου στους κατοίκους της Κερατέας και να τους κλείσουν στα σπίτια τους, για να περάσει το δίκιο του Γιώργου Παπανδρέου και του αναδόχου εργολάβου...
Είνα σαφές πως η κυβέρνηση έχει ανοίξει πόλεμο κατά των πολιτών της Κερατέας. Αφού έχει φροντίσει για την απομόνωση κάθε είδησης (φροντίζουν γι αυτό τα ΜΜΕ του κάθε Μπόμπολα), αφού διαστρεβλώνουν τα δημοσιογραφικά παπαγαλάκια την ανήκεστη επίθεση που γίνεται κατά των κατοίκων, οι κυβερνώντες μας χωρίς ντροπή (άγνωστη λέξη για την παρέα του Γιώργου Παπανδρέου) λειτουργώντας με ακρως φασιστικές μεθόδους, επιχειρεί να επιβάλει την δική της άποψη... Το γιατί θα το απαντήσει η ιστορία ή η Δικαιοσύνη, όταν θα έρθει η στιγμή που οι υπεύθυνοι της Χούντας Παπανδρέου και ΔΝΤ θα λογοδοτήσουν για τα εγκλήματά τους εις βάρος του Ελληνικού λαού...
Εξήντα μέρες πολεμάνε (κυριολεκτικά) οι κάτοικοι της Κερατέας κατά των ΜΑΤ. Εξήντα μέρες αντιστέκονται στην κρατική αυθαιρεσία. Όλοι εμείς, είμαστε βουβοί θεατές σε ένα έργο του οποίου πρωταγωνιστές θα γίνουμε αύριο τραγικά θύματα - πρωταγωνιστές. Κι αυτό, επειδή, το φασίζων καθεστώς Παπανδρέου - ΔΝΤ ακολουθεί την τακτική της απομόνωσης (της κοινωνικής ή οικονομικής ομάδας, ενώ στην περίπτωση της Κερατέας απομόνωσε μία ολόκληρη πόλη) και στη συνέχεια, με τις τακτικές της κοινωνικής μηχανικής επιτίθεται στην ηθική υπόσταση των πολιτών διαμαρτύρονται. Στην περίπτωση της Κερατέας, επειδή η κοινωνική μηχανική απέτυχε, τα ΜΑΤ ανέλαβαν τον ρόλο του τρομοκράτη ανθρωπίνων ψυχών, του τρομοκράτη Ελλήνων πολιτών και του υπηρέτη μίας σύγχρονης πολιτικής χούντας, που προχωρά σε μαζικές εκκαθαρίσεις περιοχών που στέκονται εμπόδιο στα σχέδια των κυβερνώντων.
Η Κερατέα πολιορκείται, όπως κάποτε πολιορκήθηκε το Μεσολόγγι. Τότε η δύναμη κατοχής ήταν η Οθωμανική Αυτοκρατορία, ενώ σήμερα τον ρόλο του κατακτητή - πολιορκητή έχει αναλάβει η τραγική ανθυποκυβέρνηση του ΔΝΤ, στην οποία ηγείται ένας πολιτικά ανάλγητος πολιτικός, ο Γιώργος Παπανδρέου.

Κωνσταντίνος

Η Χούντα του Γιώργου Παπανδρέου είναι εδώ
Το βίντεο είναι από τη χθεσινή επίσκεψη των ΜΑΤ στην Κερατέα. Φυσικά, δεν πρόκειται να προβληθεί από κανένα χουντοκάναλο.

Υπάρχει μια σιωπή στα ΜΜΕ γύρω από το τι συμβαίνει στην Κερατέα τους τελευταίους δυο μήνες - φυσικά, υπάρχει σιωπή και σε πολλά άλλα θέματα. Η συμφωνία της χούντας με τους νταβατζήδες έχει γίνει, πήρε ο καθένας τους ό,τι υπόλειμμα έχει μείνει από τη χώρα και είναι όλοι τους ικανοποιημένοι.

Επειδή δεν μπορώ να βρω άλλη εξήγηση για τις αγριότητες των ΜΑΤ στην Κερατέα και τη σιωπή που τις περιβάλλει, υποθέτω πως ο Μπόμπολας θα έχει πολλά κρυφά στοιχεία για τον Παπανδρέου και τη σοσιαλιστική του παρέα, οπότε πρέπει να του χαρίσουν την Κερατέα, για να μην έχουν τίποτα περιπέτειες.

Δεν ξέρω τι έχει απομείνει από την "περήφανη" χώρα μας -κανείς μας δεν ξέρει πραγματικά-, αλλά ό,τι έχει απομείνει δεν ανήκει ούτε στον Μπόμπολα, ούτε στα παπαγαλάκια του. Την επόμενη μέρα, αυτοί θα ζουν αλλού - εμείς εδώ.

Ο καιρός πλησιάζει. Μέχρι τότε, διαδώστε αυτό το βίντεο και όποια άλλη είδηση προσπαθούν να αποκρύψουν. Δεν είναι αντιπληροφόρηση. Είναι πληροφόρηση. Αντιπληροφόρηση είναι τα χρεοκοπημένα χουντοκάναλά τους, οι χρεοκοπημένες εφημερίδες τους και τα ξεπουπουλιασμένα παπαγαλάκια τους. Τώρα η πληροφόρηση είναι στα δικά μας χέρια.

Αν και το έχω γράψει πολλές φορές, θα το γράψω μια ακόμα: Μην αγοράζετε τις εφημερίδες τους, μην βλέπετε τα κανάλια τους. Τελειώστε τους.





To ΠΑΜΕ στο πλευρό και στη διάθεση του λαού της Κερατέας
Στην απόλυτη διάθεση του Λαού της Κερατέας, τέθηκε το Πατριωτικό Μέτωπο, παραχωρώντας ακόμη και τα γραφεία του στο Σύνταγμα, στη διάθεση της Επιτροπής Αγώνα.
Το Πατριωτικό Μέτωπο, βρίσκεται από την πρώτη στιγμή κοντά στους αγωνιζόμενους κατοίκους της Κερατέας, με αντιπροσωπεία επικεφαλής της οποίας τέθηκε ο Συντονιστής του Πυρήνα Αθηνών του Κινήματος, κ. Βασίλης Τσίτουρας.
Πέρα από την σαφή, κάθετη και χωρίς καμία πολιτική σκοπιμότητα στήριξη του αγώνα των κατοίκων της Κερατέας, το Πατριωτικό Μέτωπο, κλιμακώνει την παρουσία του στις Κινητοποιήσεις τους, καλώντας. όλα τα Μέλη και τους Φίλους του, να ενισχύσουν τόσο με τη φυσική τους παρουσία, όσο και με όποιο άλλον τρόπο μπορούν τον κοινό αγώνα. Έναν αγώνα, που πια δεν έχει να κάνει μόνο με την προστασία του φυσικού χώρου της Πόλης της Κερατέας από τα σκουπίδια του «κράτους των Βορείων Προαστίων Αθηνών», αλλά και με την ίδια την αξιοπρέπεια των Πολιτών της.
Το Πατριωτικό Μέτωπο, μετά την άγρια εισβολή των ΜΑΤ στην πόλη και τις ανεξέλεγκτες συγκρούσεις οι οποίες επακολούθησαν, σε μήνυμά του προς τους νεαρούς κυρίως αστυνομικούς των ειδικών δυνάμεων καταστολής της Αστυνομίας, τους υπενθυμίζει τα παρακάτω:
1. Ο όρκος τον οποίο πήραν στις αστυνομικές τους σχολές, έγινε στο όνομα του Συντάγματος και κατά συνέπεια του ελληνικού λαού.
2. Οι διαταγές των ανωτέρων, είναι ενταγμένες πάντα στην ανώτερη αρχή της κρίσης τους «όταν η διοίκησις βιάζει, αθετεί, καταφρονεί τα δίκαια του λαού και δεν εισακούει τα παράπονά του». Να κάτσουν σήμερα κιόλας στον υπολογιστή τους, και να διαβάσουν στο διαδίκτυο προσεκτικά τα πρακτικά από τη δίκη των «συναδέλφων» τους για βασανισμούς και χρήση υπερβολικής βίας στη στρατιωτική χούντα. Να θυμούνται πως οι «μεγάλοι», εγκατέλειψαν τους «μικρότερους», όταν τα πράγματα «σκούρυναν» για αυτούς.
3. Να έχουν πάντα υπόψη τους πως απέναντί τους δεν έχουν «εγκληματίες του κοινού ποινικού δικαίου» αλλά απλούς πολίτες, εξοργισμένους για την αδικία που γίνεται σε βάρος της πόλης τους, των οικογενειών, των σπιτιών τους.
4. Να θυμούνται πως όταν λήξει αυτή η μεγάλη περιπέτεια που βιώνει η Πατρίδα και ο Λαός μας, με την κατοχική συμμαχία των νεοταξιτών και των τοκογλύφων που κυβερνά τον τόπο, ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΛΛΟΝ. Και στο τέλος αυτής της διαδρομής, να έχουν ως ηθικό οδηγό μοναδικό πως ΔΕΝ ΕΚΑΝΑΝ ΤΙΠΟΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΝΑ ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ.
Το Πατριωτικό Μέτωπο τέλος, υπενθυμίζει για μια ακόμη φορά τόσο στον Λαό της Κερατέας όσο και σε ολόκληρο τον ελληνικό λαό, το δράμα που βίωσε ο λαός της Αργεντινής και το οποίο τέλειωσε όταν ο ίδιος ο Λαός, πήρε την υπόθεσή του στα χέρια του. Ούτε δεξιά, ούτε αριστερά: Πατριωτικά.
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

3 σχόλια :

  1. Απλά ντροπή για την δημοκρατία μας .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ποιά... δημοκρατία μας; «Η χούντα Παπανδρέου επιτίθεται . . .»

    Είναι πολύ φυσικό μία χούντα να επιτίθεται. Αυτή είναι η δουλειά της. Χούντα είναι και πρέπει να επιτίθεται.

    Μέχρι να της πούμε όχι. Όχι στο ότι επιτίθεται. Δεν δουλεύει αυτό το όχι.

    Όχι σκέτο. Δηλαδή ή λες ναι στην χούντα με την ψήφο σου και μετά δεν έχεις επιλογές ή της λες «ΟΧΙ». Έτσι είναι τα πράγματα με την χούντα: άσπρα και μαύρα.

    Δεν υπάρχει χούντα σε γκριζάκι. Είτε λες όχι και είσαι ελεύθερος, είτε δίνεις ψήφο στην χούντα της κομματοκρατικής δεσποτίας της ΝΔ, του ΠΑΣΟΚ κλπ., και μετά κάνεις τουμπεκί ψιλοκομμένο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλά τα ΜΑΤ. Λέτε όμως να δούμε και τούτους σε λιγάκι:

    European Gendarmerie Force: http://www.eurogendfor.eu/

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]