Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Σοφία Σακοράφα: «Ο Γιώργος έχει μονάχα το επώνυμο»


Η Σοφία Σακοράφα ανήκει στα στελέχη του ΠΑΣΟΚ που ελάχιστες φορές στην πολιτική διαδρομή τους επέλεξαν τη σιωπή από τη δημόσια παρέμβαση, αναλαμβάνοντας και το κόστος μιας τέτοιας δυνατής φωνής.
Την περασμένη άνοιξη, η Σοφία Σακοράφα αρνήθηκε να συμπράξει με τις οδηγίες της ηγεσίας του ΠΑΣΟΚ, δεν καταψήφισε το μνημόνιο, δήλωσε ωστόσο «παρούσα», με αποτέλεσμα να προχωρήσει ο Γιώργος Παπανδρέου στη διαγραφή της από την Κοινοβουλευτική Ομάδα του Κινήματος.
Έκτοτε, η Σοφία Σακοράφα ακολουθεί πολιτική αποστάσεων από το Μέγαρο Μαξίμου και την Ιπποκράτους, η σημερινή συνέντευξή της στη «Real News» όμως, συνιστά πολιτική κριτική… βαριάς μομφής κατά του Γιώργου Παπανδρέου προσωπικά.
«Ένα επίθετο και μόνο, το επίθετο Παπανδρέου, κρατάει μια ολόκληρη Παράταξη δέσμια των επιλογών του. Οποιοσδήποτε άλλος είχε επιχειρήσει να εφαρμόσει τέτοιες πολιτικές, θα είχε διαφύγει στο εξωτερικό», δήλωσε η Σοφία Σακοράφα, που και άλλες φορές στο παρελθόν είχε αμφισβητήσει ευθέως τις πολιτικές ικανότητές του Γιώργου Παπανδρέου, και το κατά πόσο μπορεί να ηγηθεί του ΠΑΣΟΚ και της χώρας, σε μια τόσο δύσκολη συγκυρία.

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

3 σχόλια :

  1. ΑΡΧΙΖΕΙ ΝΑΑΚΟΥΓΕΤΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ...ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΡΧΗ ΚΙ ΑΥΤΟ....
    ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η κα Σακοράφα έχει κότσια και ήθος που δυστυχώς δεν έχουν πολλοί άλλοι μέσα στην Βουλή των Ελλήνων. Μακάρι να γίνει παράδειγμα για όλους μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Χωρίς ιστορική γνώση ζούμε σαν να γεννηθήκαμε μόλις χτες.

    Ο παπούς και ο πατέρας του δεν ήταν καλύτεροι.

    Χωρίς τα εγκώμια των ΜΜΕ τι ακριβώς έκανε ο πολυαγάπητος Αντρέας; Αν και οικονομολόγος επέτρεψε στους δανειστές να φουσκώσουν τον λογαριασμό μας με αμέτρητα δάνεια και για να μας αποσπάση την προσοχή έδινε "βοηθήματα" δεξιά και αριστερά αλλά μόνο οτι αφήνανε οι "συνεργάτες" του απ΄τα δανεικά που έπαιρνε στ΄όνομα μας.

    Χιλιάδες φτωχοί οπαδοί γίνανε δημόσιοι και δημοτικοί υπάλληλοι κι΄απο κεί που φυτεύανε πατάτες και ντομάτες για μην πεινάνε, βρέθηκαν να ζούνε από τα δάνεια που σκλαβώνουν τώρα τα παιδιά και τα εγγόνια μας.
    Οχι, δεν φταίνε οι φτωχοί.
    Φταίνε οι πονηροί, οι αχόρταγοι κλέφτες που τους έταξαν λαγούς με πετραχείλια, για να τους ψηφίζουν.

    Δεν μπορεί να μην γνώριζε ο Αντρέας πως η αποπληρωμή των δανείων θα ήταν αδύνατη.

    Το μόνο καλό που πρέπει να του αναγνωρίσουμε ηταν το ότι έκοψε τον αέρα στους αστυνομικούς που τους έκανε να μας φέρονται πιο ευγενικά, αν και μου φαίνεται πως κιαυτό ήταν μέρος του κλίματος που έπρεπε να δημιουργηθή ουτως ώστε να μαλακώσουμε, να γίνουμε ήμερα προβατάκια και να μην ελέγχουμε την εξουσία όπως θα΄πρεπε μετά τα οσα περάσαμε επι δεκαετίες.

    Στερνή μου γνώση να σ΄είχα πρώτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]