Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ψυχοπαθής εισέβαλε σε σχολείο και πυροβολούσε αδιακρίτως


Πριν από λίγο, στο Λος Άντζελες των ΗΠΑ, ψυχοπαθής εισέβαλε ένοπλος σε σχολείο (Λύκειο) και άρχισε να πυροβολεί αδιακρίτως κατά πάντων.
Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πολλούς τραυματίες, οι περισσότεροι των οποίων είναι μαθητές. Δεν υπάρχουν αναφορές για νεκρούς.
Μετά το μακελειό, ο δράστης παρέμεινε κλεισμένος στις σχολικές εγκαταστάσεις, ενώ η αστυνομία έχει αποκλείσει την περιοχή.
Είναι άγνωστο εάν έχει μαζί του ομήρους, ενώ ήδη η αστυνομία σχεδιάζει την είσοδό της στο σχολείο...
Μετά από διαβουλεύσεις της αστυνομίας ο δράστης παραδόθηκε. Δύο τελικά οι τραυματισθέντες μαθητές, ενώ σύμφωνα με τον τοπικό τύπο, ο δράστης δεν είχε σκοπό να σκοτώσει κανέναν.
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

2 σχόλια :

  1. Απορίας άξιο γιατί όλες οι δολοφονικές επιθέσεις ψυχοπαθών γίνονται σε σχολεία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Διοτι τα παιδια μπορουν να χρησιμοποιηθουν ευκολοτερα απο τους δραστες ως ομηροι και αν θελουν να σκοτωσουν καποιοι ψυχοπαθεις οποιουσδηποτε,θα ορμησουν εναντιων ανυποψιαστων ατομων με χαμηλα ενστικτα επιβιωσης και αδυναμα αντανακλαστικα

    ΓΜ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]