Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Προκαλεί και απειλεί την Κύπρο ο Μπαγίς

Ο επικεφαλής των ενταξιακών διαπραγματεύσεων της Τουρκίας, Εγκεμέν Μπαγίς, δήλωσε ότι ο Γενικός Γραμματέας των Ηνωμένων Εθνών, Μπαν Κι Μουν, θα πρέπει να επαναξιολογήσει ολόκληρη τη διαδικασία των διαπραγματεύσεων για το κυπριακό, αν δεν υπάρξει αποτέλεσμα στη συνάντηση της Γενεύης, η οποία έχει προγραμματιστεί για το τέλος Ιανουαρίου.
Σε συνέντευξη στην ανταποκρίτρια του ΡΙΚ και της εφημερίδας "Πολίτης", στην Κωνσταντινούπολη, Άννα Ανδρέου, ο κ. Μπαγίς κατηγορεί την ελληνοκυπριακή πλευρά ότι κωλυσιεργεί στις διαπραγματεύσεις, εκμεταλλεύεται την ένταξή της στην Ευρωπαϊκή Ένωση και δηλητηριάζει, κατά την έκφρασή του, την εικόνα των Ηνωμένων Εθνών.
Εάν συνεχισθεί η ίδια πολιτική, είπε, δεν πρέπει να αναμένεται ευχάριστο τέλος. "Από ένα σημείο και μετά θα αναγκαστούν να υποστούν τις συνέπειες της προσέγγισής τους", πρόσθεσε ο κ. Μπαγίς.
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]