Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Καρατζαφέρης: "Casus belli η συζήτηση για συνεκμετάλλευση στο Αιγαίο"


Η οποιαδήποτε συζήτηση για συνεκμετάλλευση στο Αιγαίο με την Τουρκία, αποτελεί casus belli για το Λα.Ο.Σ. Αυτό υποστήριξε ο πρόεδρος του κόμματος Γιώργος Καρατζαφέρης, ο οποίος με δηλώσεις του τόνισε ότι «αιτία πολέμου» για το Λα.Ο.Σ. αποτελεί επίσης και η καθυστέρηση προσδιορισμού της ΑΟΖ, που - σύμφωνα με τον πρόεδρο του Λα.Ο.Σ. - «αγγίζει τα όρια ενός προελαύνοντος ενδοτισμού». Ο Γιώργος Καρατζαφέρης, ο οποίος εμμέσως πλην σαφώς εξέφρασε και την αποδοκιμασία του με το επικείμενο ταξίδι του πρωθυπουργού κ.Γιώργου Παπανδρέου στο Ερζερούμ, καλεί την κυβέρνηση να ακολουθήσει τον δρόμο της Κύπρου η οποία όπως υποστήριξε «έδειξε τον δρόμο» ενώ σύμφωνα με τον ίδιο «η Ελλάδα δείχνει να τον έχει χάσει».

Και ο πρόεδρος του Λα.Ο.Σ. κατέληξε: «Πάντως, δεν θα τον βρει ο κ. Παπανδρέου τον δρόμο αυτόν στο Ερζερούμ».

Ο πρόεδρος του Λα.Ο.Σ. αναφέρθηκε και στις εξελίξεις που αφορούν τις κυβερνητικές μεταρρυθμίσεις στο καθεστώς των λεγόμενων «κλειστών επαγγελμάτων», και εμμέσως κάλεσε την κυβέρνηση να μετριάσει τις στοχεύσεις της.

«Για τις φερόμενες ως διαρθρωτικές αλλαγές, ενέργειες και πράξεις της κυβέρνησης, όπως το άνοιγμα των κλειστών επαγγελμάτων, είναι σαν να πατάει γκάζι, ενώ από πίσω της, το μεγαλύτερο κομμάτι του Ελληνικού λαού, άγχεται και σέρνεται» υποστήριξε ο κ.Καρατζαφέρης και κατέληξε: «Κάθε όχημα έχει γκάζι, αλλά έχει και φρένο. Προφανώς, το όχημα της κυβέρνησης δεν διαθέτει φρένο».
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. Καιρός ήταν να ξυπνήσουν εκεί στο ΛΑΟΣ, έστω κι αν αυτό γίνεται λόγω συρρίκνωσης του κόμματος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]