Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ετοιμάζεται η αντικατάστρια της Δραγώνα, με υποδείξεις από την Άγκυρα;


Την θέση της πάλαι ποτέ ειδικής γραμματέως Ενιαίου Διοικητικού Τομέα Θεμάτων Εκπαιδευτικού Σχεδιασμού, Εκπαίδευσης Ελληνοπαίδων Εξωτερικού, Διαπολιτισμικής Εκπαίδευσης και Αποκέντρωσης , κ. Δραγώνα προκήρυξε αυτές της μέρες ΣΤΗΝ... ΖΟΥΛΑ, γιορτές γαρ το υπουργείο Παιδείας.

Φυσικά δεν περιμένουν πρώτα να υποβληθούν υποψηφιότητες για να αποφασίσουν ποια θα είναι η καλύτερη. Όπως έγινε πριν από ένα χρόνο, όταν η γνωστή καθηγήτρια άνευ πτυχίου, όπως βεβαίωνε και ο τότε πρόεδρος του ΔΙΚΑΤΣΑ, «επελέγη» ως η καταλληλότερη , έτσι και τώρα μαθαίνουμε ότι ο διάδοχος έχει βρεθεί, και είναι της ίδιας… κοπής και ραφής αφου προέρχεται από το ίδιο περιβάλλον, γιατί το πρόσωπο που θα στελεχώσει την Ειδική Γραμματεία , όπως λένε οι επαΐοντες, πρέπει να συνεχίζει να δίνει την ίδια «γραμμή» για την εκπαίδευση των αλλοδαπών μαθητών, δηλαδή να δημιουργεί νέες μειονότητες μέσα στα ελληνικά σχολεία και έξω από αυτά, στο όνομα της νέας πολυεθνικής Ελλάδας της νέας τάξης , με τους πολλούς πολιτισμούς και τις πολλές ΜΚΟ.
Εξάλλου το ίδιο πρόσωπο θα εποπτεύει και θα ελέγχει την υλοποίηση του Προγράμματος Μουσουλμανοπαίδων , το οποίο για πρώτη φορά στα χρονικά ανατέθηκε , όπως αναμενόταν , παράνομα στη γνωστή φίλη και ομοϊδεάτισσα της κ. Δραγώνα , συνταξιούχο από την Αθήνα, λες και δεν υπήρχαν εν ενεργεία πανεπιστημιακοί στη Θράκη να το αναλάβουν!
Όλες οι παραβάσεις των κανόνων χρηματοδότησης που γίνονται στο έργο αυτό, με σκανδαλώδεις απευθείας αναθέσεις , αυτεπιστασίες αλλά και σπατάλες τεραστίων ποσών για τα ταξίδια των υπεύθυνων και των αυλικών τους, πρέπει με κάποιον τρόπο να συγκαλυφθούν, όπως μέχρι τώρα. Μόνο στις δύο προηγούμενες φάσεις σπαταλήθηκαν στο Πρόγραμμα Μουσουλμανοπαίδων πάνω από 1.000.000 ευρώ για μετακινήσεις, οδοιπορικά και εκτός έδρας αποζημιώσεις που δικαιολογήθηκαν ως... Facon!
Αυτός που θα κάνει τα στραβά μάτια σε τέτοιες παρανομίες, πρέπει να τα λέει καλά στους κοινοτικούς. Γι αυτό και η προκήρυξη ορίζει ότι το πρόσωπο που θα αντικαταστήσει την κ. Δραγώνα πρέπει να μιλά οπωσδήποτε καλά… αγγλικά!
Όντως σπουδαίο και πολύ σπάνιο προσόν, αν και εμείς νομίζουμε ότι θα έπρεπε να συμπεριλάβουν και την τουρκική γλώσσα, για να συνεννοείται καλύτερα με τους εντολοδόχους της η του.
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]