Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ο εθνικός δανειστής έκανε την αυτοκριτική του


Σε ένα σκηνικό "εξομολόγησης" ο εθνικός δανειστής, Κάρολος Παπούλιας, ο άνθρωπος που έβαλε το χέρι στην τσέπη για να γίνει το "κωλόσπιτο" (δήλωση του συγχωρεμένου Ευάγγελουυ Γιαννόπουλου), με δήλωσή του -εν όψει του νέου έτους- προς τον Ελληνικό λαό, αποδέχθηκε τις ευθύνες και τις αμαρτίες του πολιτικού κόσμου για τα όσα σήμερα "πληρώνουν" οι πολίτες.
Μέσα στα πλαίσια της λεκτικής του αποδοχής, φυσικά, δεν έβαλε το χέρι στην τσέπη για να πληρώσει τις δικές του "αμαρτίες" (επί χρόνια βουλευτής και υπουργός του ΠΑΣΟΚ), αφήνοντας σε όλους εμάς να τον συμπαθήσουμε και να βάλουμε εμείς το χέρι μας στην δική μας τσέπη... Βλέπετε, δεν πρόκειται για "κωλόσπιτο", αλλά για κράτος με μειωμένη εθνική κυριαρχία που άγεται και φέρεται από τις ορέξεις των "δάνειων δυνάμεων" (έτσι λέγονται πλέον οι δυνάμεις κατοχής μίας χώρας).

Η περίφημη δήλωση του προέδρου της Δημοκρατίας

“Ο ελληνικός λαός πληρώνει βαρύ τίμημα για την κακοδιαχείριση και τις αμαρτίες δεκαετιών. Για την απληστία και τις ατέλειες του παγκόσμιου οικονομικού συστήματος, για τις αδυναμίες της Ευρώπης αλλά και για τα λάθη και την αμεριμνησία τη δικιά μας, του πολιτικού κόσμου της πατρίδας μας, του οποίου μέρος είμαι και εγώ”, υπογραμμίζει στο πρωτοχρονιάτικο μήνυμά του ο πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κάρολος Παπούλιας.

“Βλέπω τα αδιέξοδα της νέας γενιάς που κληρονομεί από τις προηγούμενες ένα τεράστιο χρέος. Συναισθάνομαι την οργή για την κοινωνική αδικία, το συλλογικό αίτημα για παραδειγματική τιμωρία όσων πλούτισαν παράνομα και για σύλληψη της γκρίζας οικονομίας”, προσθέτει και ζητά μέτρα για την καταπολέμηση της φοροδιαφυγής.

“Η πολιτεία οφείλει να επιβάλει αποτελεσματικές ρυθμίσεις για να υποχρεώσουμε αυτούς που φοροδιαφεύγουν να καταθέσουν στο κρατικό ταμείο ό,τι οφείλουν, να δηλώσουν την περιουσία τους”, επισημαίνει.


Τα σχόλια δικά σας...
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

3 σχόλια :

  1. Ο κ Παπούλιας διέπραξε αδίκημα όταν δήθεν δάνεισε τον Ανδρέα Παπανδρέου για το κωλόσπιτο. Υπήρξε και αυτός με αυτή του την πράξη στήριγμα της διαφθοράς. Τώρα πως δικαιούται να ομιλεί, στην Ελλάδα όλα γίνονται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλημερα,καλη χρονια.Προεδρε,μ ολο το σεβασμο στο εθνοσημο που αντιπροσωπευεις,τα πιστευεις αυτα που λες?ΓΙΑ ΝΑ ΔΩ ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ Η ΑΓΟΡΑ ΚΑΙ ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ???ΠΑΤΡΟΣ ΤΕ ΚΑΙ ΜΗΤΡΟΣ ΤΕ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΑΠΑΝΤΩΝ ΤΙΜΙΩΤΕΡΟΝ ΚΑΙ ΟΣΙΟΤΕΡΟΝ ΚΑΙ ΣΕΜΝΩΤΕΡΟΝ ΕΣΤΙ Η ΠΑΤΡΙΣ...την γνωριζετε εξοχωτατε ,εσεις και η κυρια Μπενακη καθως και οι ομοτραπεζοι σας σε κρατικες θεσεις φραση?Να την επαναλαβω μηπως?Και μ ολη τη ταπεινοτητα μου ,να σας υποδειξω να την προφερετε απαξ ημερησιως?ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΕΞΟΧΩΤΑΤΕ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΣΤΟΧΑΣΜΟ ΣΤΗ ΨΥΧΗ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΑΔΩΣΕΤΕ ΓΝΠ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. O Παπουλιας το παιζει εκ του μακροθεν ανευθυνος λες και ο βιος και η πολιτεια του δεν βριθει απο λογις λογις τριτοκοσμικες αποψεις απο την εποχη που επαιζε με το Κανταφι τον ανεξαρτητο Υπουργο των εξωτερικων του κολλητου του 1ου νεκροθαφτη της Ελλαδας του ΑΓΠ.Ουε τους αναμαρτητους τυπου Παπουλια .Σε ποιους απευθυνει το μηνυμα ? Μαλλον στους χαχολους πασοκους του !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]