Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Δημιουργούν αντιπαλότητα στους πολίτες


Το κράτος πάντοτε γνώριζε πόσοι ακριβώς ήταν οι Δημόσιοι Υπάλληλοι. Η "γέννηση" του όλου θέματος, έγινε προκειμένου να προετοιμάσει την κοινή γνώμη, να εμπεδώσει αν έτσι το προτιμάτε-, μία ανισότητα και με την πάροδο του χρόνου να καλλιεργήσει μία σοβαρή "αντίδραση" (με προβλεπόμενες έως και εκρήξεις "δίκαιης" οργής).
Και αυτά έγιναν, για να μπορέσει αυτή -η σημερινή- κυβέρνηση την κατάλληλη στιγμή να μπορέσει να αποπροσανατολίσει τις τεράστιες -και μακροχρόνιες- ευθύνες των πολιτικών της επιλογών, τοποθετώντας τους πολίτες (ιδιωτικούς και δημοσίους υπαλλήλλους) σε αντίπαλα στρατόπεδα.
Σε κάθε περίπτωση σέβομαι τις αντίθετες απόψεις (ιδιωτικών και δημοσίων υπαλλήλων).
Εύχομαι να έχετε εσείς δίκιο και το λέω αυτό με κάθε ειλικρίνεια.
Βλέπετε, στο ίδιο καράβι είμαστε όλοι.
Και οι "γίγαντες" και οι "νάνοι" της... διανόησης.
Μα, αν το καράβι βουλιάξει,τότε θα χαθούμε όλοι...
Δεν πρέπει να γίνουμε κοπάδι, εξυπηρετώντας τους σχεδιασμούς των σημερινών κυβερνώντων, οι οποίοι, αδίστακτα συμπεριφερόμενοι καταφέρνουν -με την βοήθεια των ΜΜΕ- να ποδηγετούν κρίσιμα πληθυσμιακά μεγέθη. Μόνο που αυτή τη φορά, οδηγούν μεθοδικότατα σε σύγκρουση μεταξύ των πολιτών, προκειμένου να γλιτώσουν από την οργή που έχουν προκαλέσει οι πολιτικές τους μεθοδεύσεις, οι πρακτικές αλλά και οι "χορηγείες"...

Αναγνώστης

ΥΓ. Κι επειδή πολύς ντόρος γίνεται για απολύσεις δημοσίων υπαλλήλων, μήπως θα έπρεπε να γίνουν κάποιες διευκρινήσεις, του τύπου... ποιός θα αποφασίζει γι αυτές; Μήπως ο Πάγκαλος; Και αν ναι, τότε θα αποφασίσει την απόλυση της... κόρης του;
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

2 σχόλια :

  1. Αργά ή γρήγορα θα δείξουν σε όλους μας την πόρτα. Αυτός ο θυμός πρέπει να διοχετευθεί στην σωστή κατεύθυνση: παύση πληρωμών και απολύσεις αυτοί, άρνηση εξωφλήσεων λογαριασμών και πληρωμής φόρων εμείς. Μας ληστεύουν με πολλαπλούς τρόπους κάθε μέρα. Δεν τους χρωστάμε τίποτε!

    Μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΔΙΧΟΝΟΙΑ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ,ΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΟΥΝ ΕΔΩ ΚΑΙ 2 ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ.ΑΥΤΟ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΣΤΙΣ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ.ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΜΕΙΣ ΦΤΑΙΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ,ΔΙΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΠΟΛΛΟΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΕΧΘΗΚΑΜΕ.ΣΩΣΤΑ ΤΑ ΕΛΕΓΕ Η ΑΛΕΚΑ ΠΑΠΑΡΡΗΓΑ ΤΙΣ ΠΑΡΑΜΟΝΕΣ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΤΟΥ 2004."Ο ΛΑΟΣ ΕΙΝΑΙ ΒΑΘΕΙΑ ΔΙΑΒΡΩΜΕΝΟΣ ΓΙ'ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΑΚΟΜΗ ΣΤΟ ΚΗΝΥΓΙ".

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]