Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Για οικουμενική μιλάει ο Καρατζαφέρης


Τη συγκρότηση οικουμενικής κυβέρνησης πρότεινε εκ νέου ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, Γιώργος Καρατζαφέρης, υποστηρίζοντας ότι αυτή είναι η μόνη λύση για την οικονομική, κοινωνική ανασυγκρότηση, σωτηρία και έξοδό μας από την κρίση.
Σε δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό «Αθήνα 9,84», ο κ. Καρατζαφέρης εκτίμησε ότι μέσω της οικουμενικής κυβέρνησης μπορούν να απομονωθούν οι άκρατοι - όπως τους χαρακτήρισε- λαϊκισμοί και να γίνει σύνθεση καινοτόμων και δημιουργικών ιδεών και προτάσεων.
«Σε αυτό το κάλεσμα, όλοι μας μπορούμε να συνεισφέρουμε. Κανείς δεν περισσεύει. Οι καιροί και οι συνθήκες το επιβάλουν. Πρέπει να φανούμε άξιοι των περιστάσεων για το καλό της πατρίδας και να ξεπεράσουμε μικροπολιτικές σκοπιμότητες και αστείες αντιπαλότητες», υπογράμμισε.
Σε ό,τι αφορά στο ενδεχόμενο σύστασης Εξεταστικής για την Οικονομία, σημείωσε πως πρέπει να γίνει μια εξεταστική για να δούμε πως φτάσαμε εδώ, αλλά κυρίως για να διδαχτούμε και να αποφύγουμε την επανάληψη των λαθών μας.
«Η περίπτωση της Siemens είναι η πιο τρανταχτή απόδειξη δωροδοκίας, συγκάλυψης και διαφθοράς του πολιτικού μας συστήματος. Τα δύο μεγάλα κόμματα κάνουν συμψηφισμούς και αλληλοκαλύπτονται», τόνισε.
Aναφέρθηκε, παράλληλα, στις επαφές που είχε με παράγοντες της κεντροδεξιάς παράταξης, λέγοντας ότι ο ίδιος συνθέτει και δεν διαιρεί και κάνει διάλογο με όλους για την σύνθεση και διεύρυνση της ευρύτερης παράταξης της Κεντροδεξιάς.
Απηύθυνε μάλιστα κάλεσμα συνεργασίας στις δυνάμεις της Κεντροδεξιάς «για να κάνουμε την πιο σωστή, δημιουργική και εποικοδομητική αντιπολίτευση για το καλό της χώρας. Μπορεί να έχουμε διαφορές, αλλά αυτά που μας ενώνουν είναι περισσότερα από αυτά που μας διαιρούν».
Αναφερόμενος στα σενάρια περί επιστροφής του Κώστα Καραμανλή στην κεντρική πολιτική σκηνή, εκτίμησε ότι θα περάσει πάρα - πάρα πολύ χρόνος για να ξεχάσει ο κόσμος την περίοδο διακυβέρνησης του κ. Καραμανλή.
Σχετικά με τη στάση του στο δεύτερο γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών είπε ότι δεν πρόκειται να «μηδίσει», αλλά διευκρίνισε ότι δεν βιάζεται.
«Θα μελετήσω, θα αναλύσω και θα εξετάσω πολύ προσεκτικά όλα τα αποτελέσματα. Όλες οι υποψηφιότητές μας μέχρι στιγμής πάνε εξαιρετικά καλά», πρόσθεσε.
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

5 σχόλια :

  1. Ρε μανία ο Καρατζαφέρ να μπει σε κυβερνητικό σχήμα. Λίγα τα πολιτικά ψωμιά σου κε πολιτικέ απατεώνα και σένα. Λίγη ντροπή πάντως δε βλάπτει.

    ΑΖ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΡΕ ΛΑΜΟΓΙΟ ΚΟΛΟΤΟΥΜΠΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΣΤΗΡΙΖΕΙΣ GIORGO ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΡΕ ΞΕΦΤΗΛΙΣΜΕΝΕ! ΕΓΩ ,ΤΟ ΛΕΩ ΚΑΙ ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ, ΣΟΥ ΕΔΩΣΑ 300 ΨΗΦΟΥΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΤΡΙΩΤΩΝ ΚΑΘΙΚΙ ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΟΡΚΙΖΟΜΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΑΡΩ 800, ΤΟ ΟΡΚΙΖΟΜΑΙ,ΠΡΟΔΟΤΗ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανισόρροπος παπατζής. Με όλους φλερτάρει ανάλογα με τη διάθεσή του, αλλά το ότι ψήφισε το μνημόνιο αποδεικνύει ότι μπορεί να γίνει και επικίνδυνος.

    Μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εγώ πάλι γιατί υποψιάζομαι ότι αυτές του οι δηλώσεις είναι «προπομποί» εφόσον θα είναι από τους πιο ένθερμους υποστηριχτές της Παγκόσμιας Διακυβέρνησης……… κάτι θα ετοιμάζει πάλι το ανδρείκελο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΝΑΙ, ΒΕΒΑΙΑ, ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟΙ ΜΕΓΑΛΟΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΣΑΝ ΤΟΝ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΚΙ ΕΠΙΒΙΩΝΟΥΜΕ ΣΑΝ ΕΘΝΟΣ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]