Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Γιώργο, τί παίρνεις;


O Αλέξης Τσίπρας παίρνοντας την Παρασκευή τον λόγο στην Βουλή με αφορμή ερώτηση για την επένδυση στον Αστακό καλωσόρισε τον πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου, λέγοντας: ”Είχαμε καιρό να σας δούμε κύριε πρωθυπουργέ, σας καλωσορίζω στη χώρα των διεφθαρμένων και στο κοινοβούλιο της διαφθοράς –κατά δήλωσή σας“.
Ύστερα απο μια έντονη αντιδικία του Προέδρου της Βουλής με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου πήρε τον λόγο και μεταξύ άλλων δήλωσε πως «θέλουμε φως και διαφάνεια παντού» και ότι «δεν υπάρχει άλλη χώρα στον κόσμο τόσο διαφανής όσο η Ελλάδα, όταν όλες οι υπογραφές των δημοσίων υπαλλήλων που διαχειρίζονται επίμαχα θέματα, οικονομικής φύσης, προβάλλονται στο ….διαδίκτυο».
Τι να πει κανείς και τι να σχολιάσει…
Αυτό το παλικάρι ο ΓΑΠ είναι από τα λίγα πάντως.
Απίστευτος τύπος. Αν δεν πονούσε ο πισινός μας θα γελούσαμ τρελά με όλα αυτά…ούτε ο Αριστοφάνης στα καλύτερά του όνειρα δεν θα βρισκε τέτοιο υλικό.
Απίστευτος…
Όταν είναι έξω βάζει την κασέτα του “είμαστε γτπ αλλά θα τα καταφέρουμε”.
Όταν επιστρέφει βάζει την κασέτα του “είμαστε οι καλύτεροι οι ξένοι μας βραβεύουν και όπου ναναι μας αντιγράφουν”.
Τώρα το τι κασέτα παίζει όταν είναι μόνος του πριν πέσει για ύπνο…ο θεός κι η ψυχή του.
Τι κάνεις Γιώργο μ’;;;… Κουκιά σπέρνω…
3 are singing and 2 are dancing
H χώρα του ΟΤΙ ΝΑ ΝΑΙ!!!!
Κυριολεκτικά τρικυμία εν κρανίω!!!
Και τι κρανίω! Με μεγάλη απλωσιά!
Άαααπλα…
Απορία μεν, αλλά υποβάλλεται: Συγγνώμη που ρωτάω αλλά η ΝΔ που ήταν; Άκουσα στο ραδιόφωνο να μιλούν όλοι οι αρχηγοί της αντιπολίτευσης εκτός από τον Σαμαρά και δε μου άρεσε καθόλου. Αντί να είναι εκεί να βάλει στον τοίχο τον Γιωργάκη τον βραβευμένο ταξιδευτή μετά από όσα έχουν γίνει τελευταία (δηλώσεις Γιούνκερ, Στάινμπρουκ, συκοφαντίες Παπακωνσταντίνου), άφησε όλους τους άλλους αρχηγούς να κάνουν το παιχνίδι τους και έδωσαν την δυνατότητα στον πρωθυπουργεύοντα να προσπαθεί να βγει και από πάνω, κάνοντας το άσπρο μαύρο λέγοντας ότι εγώ δεν είπα ποτέ τίποτα τέτοιο και άλλα πολλά που πραγματικά σε βγάζουν από τα ρούχα σου.
Η ευκολία με την οποία αυτός υπάλληλος του ΔΝΤ και πρωθυπουργεύων στην Ελλάδα ψεύδεται και παρουσιάζει μία ψευδή εικόνα της πραγματικότητας είναι παροιμιώδης.





Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]