Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Περικοπές δαπανών για την παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου


Η οικονομική κρίση «χτύπησε» και τις εορταστικές εκδηλώσεις για την απελευθέρωση της Θεσσαλονίκης.Για πρώτη φορά ύστερα από πολλά χρόνια θα παρελάσουν μόνον πεζοπόρα τμήματα, ενώ δε θα υπάρχουν άρματα κι άλλα οχήματα του Στρατού. Επίσης δε θα πετάξουν μαχητικά αεροσκάφη και ελικόπτερα ούτε θα καταπλεύσουν στο Θερμαϊκό πλοία του στόλου.
Αποφασίστηκε ακόμη η επίσκεψη του Προέδρου της Δημοκρατίας να μην είναι τριήμερη. Ο κ. Παπούλιας (η φωτογραφία από την περσινή παρέλαση) θα έρθει στη Θεσσαλονίκη το πρωί της 28ης Οκτωβρίου, χωρίς να του επιφυλαχθεί επίσημη υποδοχή, προκειμένου να παρακολουθήσει την παρέλαση και στη συνέχεια θα επιστρέψει στην Αθήνα. Τέλος, αποφασίστηκε και η ματαίωση του επίσημου δείπνου στη Λέσχη Αξιωματικών.
Όλα καλά, αφού γίνονται για να γλιτώσουμε χρήματα και να τα δώσουμε στο χρέος που δημιούργησαν οι κάκιστοι πολιτικοί διαχειριστές της χώρας. Όμως, έχω μία προσωπική απορία: Πόσο είπαμε στοίχισε η τελευταία οπερέττα του Γιώργου Παπανδρέου στις ΗΠΑ;...
Κι επειδή μαθαίνω πως κάτι τράπεζες στέλνουν ταξιδάκια κάποιους φιλοκυβερνητικούς δημοσιογράφους, ως χορηγοί φυσικά, μήπως θα μπορούσαν οι ίδιες τράπεζες να αναλάβουν τα έξοδα των κατά τόπους παρελάσεων σε όλη τη χώρα; Αλλά, ξέχασα, προτιμούν να χρηματοδοτούν τα καρναβάλια...
Ή μήπως εάν η κυβέρνηση έκανε κάποιες περικοπές στις χρηματοδοτήσεις των διαφόρων ΜΚΟ θα μπορούσε να χρηματοδοτήσει τις παρελάσεις των εθνικών επετείων;
Κωνσταντίνος
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

3 σχόλια :

  1. ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΨΟΥΝ.ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΟΜΩΣ ΝΑ ΜΑΣ ΙΣΟΠΕΔΩΣΟΥΝ ΕΦΑΡΜΟΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΡΗΘΕΝ ΤΟΥ ΚΙΣΣΙΝΓΚΕΡ.ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χρημα ομως υπαρχει
    - για να φτιαχνουν τζαμι στον Βοτανικο,
    - για να διοριζουν 232 κομματοσκυλα στη Βουλη
    - για να θυμουνται το Ολοκαυτωμα
    - για να διδουν "λαθροεπιδοματα" και δωρεαν κοινωνικες παροχες σε λαθροελληνες !!

    Ελλας το μεγαλειο σου!!

    ΓΜ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΟΤΑΝ ΘΑ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΠΩΣ ΜΑΣ ΕΧΕΤΕ ΥΠΟΤΑΞΕΙ, ΚΙ ΟΤΑΝ ΘΑ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΗΣΥΧΑΣΕΙ, ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]