Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Εάν η ΝΔ δεν μπορεί να αυτοπροστατευθεί πως επικαλείται ότι θα προστατεύσει την κοινωνία;

Ο χορός της παραπληροφόρησης καλά κρατεί. Με νέο μπαράζ δημοσκοπήσεων η κυβέρνηση και τα επίορκα ΜΜ”Ε” προσπαθούν να χαλιναγωγήσουν την λαϊκή δράση καταλήγοντας σε προκλητικά “συμπεράσματα”.
Για άλλη μία φορά βλέπουμε τον χειρότερο πρωθυπουργό της μεταπολίτευσης να παρουσιάζεται ως καταλληλότερος ενώ το ΠΑΣΟΚ να διατηρεί μεγάλη διαφορά στην πρόθεση ψήφου. Για να μην πούμε για τις εκλογικές επιδόσεις γενικότερα των θιασωτών του μνημονίου.
Εδώ λοιπόν ανακύπτει ένα μειζον θέμα. ΕΣΤΩ ΟΤΙ ΟΙ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ.
Τότε, δύο τινά συμβαίνουν. Είτε ο Σαμαράς ακολουθεί λάθος πολιτική οπότε δεν “κάνει” ή το κόμμα δεν μπορεί να επικοινωνήσει σωστά αυτή την πολιτική στον κόσμο.
Ακολουθεί ο Σαμαράς σωστή πολιτική; Μα αυτό το αποδεικνύει η πραγματικότητα και το ίδιο το …ΠΑΣΟΚ! Όταν ο Σαμαράς αντέδρασε στο ΔΝΤ και το μνημόνιο, είχε προτάξει εκτός από το θέμα της Εθνικής ανεξαρτησίας, την καταστροφική συνέπεια της ύφεσης. Το ΠΑΣΟΚ πλέον παραδέχεται την ύφεση και ακολουθεί την γραμμή και τις λύσεις που προτάθηκαν από τον Σαμαρά για να την αντιμετωπίσει! Το μνημόνιο έχει ήδη χρεωκοπήσει στις συνειδήσεις των Ελλήνων αλλά και της πραγματικής αγοράς.
Άρα λοιπόν, εφ’ όσον οι δημοσκοπήσεις είναι πραγματικές, βρισκόμαστε μπροστά σε μία εφιαλτική πραγματικότητα. Ένα κόμμα εξουσίας είναι ανίκανο να καρπωθεί την δικαίωση των θέσεων και της πολιτικής του. Ένα κόμμα εξουσίας που δε μπορεί να περάσει στον λαό την αυτονόητη πραγματικότητα, ευελπιστεί να κυβερνήσει για να πείσει ποιόν; Τα μεγαθήρια του εξωτερικού; Τις αγορές; Το ΝΑΤΟ; Τους Τούρκους;
Πως είναι δυνατόν ένα κόμμα που διασύρεται κατ’ αυτόν τον τρόπο να έχει την απαίτηση να κυβερνήσει;
Όλα αυτά, εφ’ όσον οι δημοσκοπήσεις είναι πραγματικές και όχι χαλκευμένες.
Εάν οι δημοσκοπήσεις είναι “μαϊμού”, τότε πάλι οι ευθύνες του κόμματος είναι τεράστιες. Μπορεί να βγει ανοιχτά και τα τις καταγγείλει ενώπιον του Ελληνικού λαού, να φέρει ανεξάρτητο αναγνωρισμένο φορέα του εξωτερικού και να κάνει αντίστοιχες δημοσκοπήσεις ώστε να σύρει στη δικαιοσύνη τον κάθε αλήτη κλπ.
Επίσης, να καταγγέλει σε κάθε δημόσια εμφάνιση αυτήν την χάλκευση της κοινής γνώμης που είναι στην ουσία απειλή για τη δημοκρατία.
Οι ανωτέρω ερωτήσεις είναι βέβαια ρητορικές. Ποιός πιστεύει ότι ένας “καταλληλότερος” δεν τολμά να ξεμυτίσει από το σπίτι, ένα κόμμα (ΠΑΣΟΚ) που κατέχει την πλειοψηφία δε μπορεί να βρει υποψηφίους και ένα κόμμα (ΛΑΟΣ) δείχνει αύξηση της δύναμης του αλλά δεν τολμά να κατεβάσει δικούς του υποψηφίους;
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. Εχουν αρχισει να κλεινουν τα πατριωτικα Μπλογκ ενα ενα ξαφνικα??

    Εκλεισε το Γιαννιωτης και το Τειρεσιας εντελος ξαφνικα μεσα σε 2 μερες, χωρις να πουν το γιατι, μονο αερολογιες....

    Ειναι τυχαιο η την πεφτουν στα μπλογκς με πλαγιο τροπο??

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]