Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Η κυβέρνηση παραπλανά τον κόσμο

  • H κυβέρνηση του τουρίστα Γιώργου Παπανδρέου καλά θα κάνει να συγκεντρώσει τα τελευταία ίχνη αξιοπρέπειας που ίσως της απέμειναν και να σταθεί, όπως οφείλει, απέναντι στις τραγικές της ευθύνες, αντί να συνεχίζει να επιμένει στην διατήρησή της στην εξουσία δημιουργώντας νέα ψέματα που απλά επιταχύνουν τον χρόνο της αποκαθήλωσής της

Η οργισμένη και μόνο αντίδραση του κυβερνητικού εκπροσώπου στις πληροφορίες περί νέων μέτρων, επιβεβαιώνουν το ρεπορτάζ του antinews περί νέου Μνημονίου πίσω από την πλάτη του ελληνικού λαού.

Ο κύριος Πεταλωτής επιχείρησε χθες να διαψεύσει αυτά τα σενάρια λέγοντας ότι πρόκειται για εκφοβισμό των πολιτών από κάποιους που επενδύουν στη «νεομετρολογία και τη νεομνημολογία» παραπλανούν και ζημιώνουν τις προσπάθειες για την ανάταξη της οικονομίας.

Στην ανακοίνωσή του ο κύριος Πεταλωτής αναφερει χαρακτηριστικά ότι: «Ας αναλογιστούν όμως ότι ο εκφοβισμός των πολιτών με ανύπαρκτα σενάρια, έχει αρνητικές επιπτώσεις στην μεγάλη, την εθνική προσπάθεια που καταβάλει ο ελληνικός λαός και η κυβέρνηση για την ανάταξη της οικονομίας και τις μεγάλες αλλαγές στη χώρα». Και καταλήγει λέγοντας: «Έστω και τώρα λοιπόν, ας εγκαταλείψουν αυτήν την απαράδεκτη προσπάθειά τους και ας αναζητήσουν άλλα ‘πεδία δόξης’, λιγότερο επικίνδυνα».

Αν κάποιοι περίμεναν έστω και μια απάντηση στα σοβαρά ερωτήματα που τίθενται μετά τη δημοσίευση του επικαιροποιημένου κειμένου, θα περιμένουν για πολύ καιρό. Η ουσία είναι μία: Ότι το κείμενο περιγράφει ξεκάθαρα τα επόμενα μέτρα της κυβέρνησης. Καλά θα κάνει λοιπόν ο κ. Πεταλωτής να μην αποκρύπτει την αλήθεια και να απαντήσει.

Θα αυξηθούν δεκάδες προϊόντα λόγω του ΦΠΑ;

Θα αυξηθεί το ηλεκτρικό ρεύμα;

Θα πληρώνουμε για τις επισκέψεις μας στα νοσοκομεία;

Αυτά περιμένει ανα μάθει ο κόσμος ο οποίος δε φοβάται από την νεομετρολογία αλλά από την απόκρυψη των πραγματικών προβλέψεων του Μνημονίου. Οποιον κι αν ρωτήσουν οι γκαλοπατζήδες του Μαξίμου θα τους απαντήσουν ότι φοβούνται για το τι τους περιμένει. Η ανασφάλεια είναι το βασικό πρόβλημα του λαού, ανασφάλεια που δημιουργούν τα συνεχή ψέματα, ή για να ακριβολογούμε η συνειδητή απόκρυψη της αλήθειας.

Το ίδιο το μνημόνιο είναι συνταγματική εκτροπή αφού ενεργοποιήθηκε με απλή ενημέρωση της Βουλής και όχι με ψηφοφορία. Ακόμη όμως και σε αυτη την περίπτωση είναι αντισυνταγματικό αφού ως διεθνή σύμβαση έπρεπε να ψηφιστεί με 180 ψήφους.
Η επικαιροποίηση τώρα τι σκ@τά είναι; ότι θέλουν κάνουν ή μάλλον ότι τους λένε τα αφεντικά τους, γιατί απλά μας πήραν για μεγάλα κορόιδα (αποφεύγεται άλλος χαρακτηρισμός λόγω αυτοκριτικής) επειδή πιστεψαμε το πραμύθι ότι κινδυνευει η χώρα και δεν τους πήραμε με τις πέτρες ακόμη. Εκτός αν αυτό επιδιώκουν τώρα που έκλεισε το “Deal” και θέλουν να την κάνουν όπως ο χοντρός.

Λέτε να επιδιώκουν την διαφυγή τους; Μάλλον απίθανο, αφού δεν έχουν ξεπουλήσει ακόμη την "πραμάτεια" τους...

Πηγή

Απορία: Υπάρχει πιθανότητα να παραμείνουν στη χώρα όταν θα πάψουν να κυβερνούν;


Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]