Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Οι σημερινοί Έλληνες είναι... κότες!

Διαβάζω τα δημοσιεύματα του ξένου τύπου που αναφέρονται στις αντιδράσεις των Ελλήνων απέναντι στα μέτρα της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ και ειλικρινά με πιάνει θλίψη.
Αποδείξαμε διεθνώς πόσο κότες είμαστε ως λαός.
Έφτασαν ακόμα κι οι "κουτόφραγκοι" να νιώθουν έκπληξη από την απάθεια του Ελληνικού λαού και τις χλιαρές αντιδράσεις του απέναντι στην επιδρομή της κυβέρνησης των αρπακτικών.
Έχω γράψει πολλές φορές ότι οι νεοέλληνες είναι λαός ...
θρασύδειλος που τον διακατέχει έντονος ραγιαδισμός και υποτέλεια.
Από την ασφάλεια του καναπέ του ο καθένας κάνει την αντίστασή του και εκδηλώνει την αντίδρασή του στον καθημερινό βιασμό που υφίσταται από τους πράσινους υπαλλήλους του ΔΝΤ.
Η επανάστασή του εξαντλείται στο να παρακολουθεί τον Λαζόπουλο, το Θέμο και τους Ράδιο Αρβύλα.
Η εκφρασμένη του αντίδραση περιορίζεται στα μπινελίκια που ρίχνει στους κυβερνώντες απολαμβάνοντας τη μπύρα του στο καναπέ του σπιτιού του.
Η μόνη θυσία που είναι ικανός να κάνει για να υπερασπιστεί την τιμή και την αξιοπρέπειά του είναι αντί να πιει δύο μοχίτο να πιει μόνο ένα για να δείξει ότι περνάει κρίση.
Όσο και να μη θέλουμε να το παραδεχθούμε, είμαστε ένας λαός κότες.
Είμαστε ένας λαός που δέχεται να γίνεται περίγελος διεθνώς.
Είμαστε ένας λαός που δεν έχει τιμή και αξιοπρέπεια.
Είμαστε ένας λαός που είναι έτοιμος να κατασπαράξει τη Χρουσαλά και τον Πατίστα για τα όργια στο πολεμικό σκάφος "Αβέρωφ", αλλά που δεν κάνει τίποτα για τον επίσημο βιασμό της αξιοπρέπειάς του από την κυβέρνηση.
Αυτό όμως είναι αναμενόμενο. Για όλα φταίνε οι άλλοι.
Δεν υπάρχει τίποτα πιο εύκολο από την εύκολη κριτική και το διασυρμό εκ του ασφαλούς όλων των υπολοίπων πλην υμών των ιδίων.
Αυτός είμαστε ως λαός φίλες και φίλοι και ας μην παραξενευόμαστε για όλα όσα μας επιβάλλουν.
Τέτοιοι που είμαστε και πάλι λίγα μας κάνουν...


Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]