Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Προειδοποίηση μεγαλοεπενδυτών: «Ερχεται νέα χειρότερη κρίση»!

  • "...αναμένει μία ακόμη χειρότερη κρίση να «σκάσει» σε πέντε με δέκα χρόνια, όταν ολόκληρο το χρηματοοικονομικό σύστημα θα καταρρεύσει..."
Σε αποκαλυπτική του συνέντευξη, ο γνωστός μεγαλοεπενδυτής Mark Faber δηλωνει πως «οι κυβερνήσεις έχουν γίνει σαν τον καρκίνο, έχουν εξαπλωθεί σε ολόκληρο πλέον το χρηματοοικονομικό σύστημα». Όπως τόνισε στo δίκτυο CNBC, το μεγαλύτερο πρόβλημα σήμερα είναι η υπερβολική παρέμβαση. Οτι και αν ακουμπούν οι κυβερνήσεις, καταλήγουν να τα κάνουν χειρότερα από ότι ο ιδιωτικός τομέας.
Οπως πρόσθεσε, οι κυβερνητικές παρεμβάσεις έχουν σοβαρές και πολύ ανρητικές συνέπειες. Τελικα, η αγορά θα σπάσει την παρέμβαση και τα πάντα θα εκραγούν, τόνισε.
Ο Faber επεσήμανε πως, για όσους μιλούν για το τεράστιο πρόβλημα του αποπληθωρισμού στην Ιαπωνία, γιατί δεν δοκιμάζουν να πάνε για μία μέρα στο Τόκιο; Παραμένει η πιο ακριβή πόλη στον κόσμο.
Σε ότι αφορά τις επενδύσεις, ο δισεκατομμμυριούχος επενδυτής τόνισε πως αυτήν την στιγμή δεν ενδιαφέρεται να αγοράσει τίποτα. «Μόνο χρυσό αγοράζω», τόνισε. «Δεν ξέρω τί αλλο να αγοράσω!»
Όπως υπογράμμισε, ο ίδιος αναμένει μία ακόμη χειρότερη κρίση να «σκάσει» σε πέντε με δέκα χρόνια, όταν «ολόκληρο το χρηματοοικονομικό σύστημα θα καταρρεύσει».
Η FED, η EKT και άλλες κεντρικές τράπεζες, δεν εχουν άλλη επιλογή από το να συνεχίσουν να αγοράζουν «κακά» ομόλογα. Οι κεντρικοί τραπεζίτες είναι αυτοί που δεν γνωρίζουν τελικά πως η δημιουργία υπερβολικού χρήματος και η δημιουργία υπερβολικού χρέους, οδηγούν στην επόμενη, ακόμη μεγαλύτερη κρίση. Και η ΕΚΤ, θα συνεχίσει να μιλά επιθετικά, αλλά να αντιδρά… ειρηνικά, όπως ακριβώς η Fed στις ΗΠΑ.


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. Ο ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕ.
    ΗΔΗ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΕΞΕΓΡΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΕΙΣ.
    ΝΑ ΜΑΣ ΒΡΟΥΝ ΕΝΩΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΠΟΥΜΕ ΦΡΑΓΜΟΣ ΣΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΠΟΛΕΜΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]