Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Η Θράκη: το πρώτο θύμα

  • Η Θράκη είναι η απαρχή των μεγάλων αλλαγών που προετοιμάζονται για την Βαλκανική, ελέω μίας απίθανης κουστωδίας - μίγματος κυβερνώντων και διανοουμένων που αδυνατούν να κατανοήσουν τα αυτονόητα των τουρκικών επεκτατικών σχεδίων
Σημεία και τέρατα γίνονται στη Θράκη.
  • Προωθείται πυρετωδώς η δημιουργία αμιγώς τουρκόφωνων περιοχών στις οποίες η παρεμβατικότητα του τουρκικού προξενείου της Κομοτηνής τείνει να γίνει αποκλειστικός και υπέρτατος νόμος.
  • Η διαδικασία αυτή υλοποιείται μέσω τοπικών αντιπροσώπων (σε κάθε χωριό τουλάχιστον ένας): Καλοπληρωμένοι «πράκτορες» οι οποίοι δίνουν αναφορά για οτιδήποτε συμβαίνει στην περιοχή τους.
Προς αυτή την κατεύθυνση εργάζονται ακούραστα και οι κυρίες του υπουργείου «Παιδείας και Μάθησης», Διαμαντοπόυλου-Δραγώνα, με τα συνεχή συνταγματικά τους πραξικοπήματα
Τα όσα γίνονται στην Θράκη εντάσσονται μέσα στο γενικότερο στρατηγικό σχέδιο της Νέας Τάξης για τον τεμαχισμό της Ελλάδας.
Η Θράκη είναι ο «πιλότος»: Καλλιεργούνται όλες εκείνες οι προϋποθέσεις και τα «ερείσματα» (οικονομικά, κοινωνικά, πολιτικά) τα οποία θα αποσπάσουν τη Θράκη από την Ελλάδα, θα την καταστήσουν ένα ανεξάρτητο δήθεν κράτος, συνακόλουθα θα την προσδέσουν στην Τουρκία.
Το «εργαλείο» αυτού του εγκλήματος είναι ο «Καλλικράτης».
Το σχέδιο «Καλλικράτης» είναι ένα μελετημένο στρατήγημα της Νέας Τάξης: χωρίζει την Ελλάδα σε 13 ανεξάρτητα δουκάτα, δηλαδή, με σημερινούς πολιτικούς όρους, «προτεκτοράτα».
Η «αυτοδιάθεση» των περιφερειών δεν έχει καμιά σχέση με εθνικό κράτος, είναι το εντελώς αντίθετο: διάσπαση και κατάτμηση του εθνικού κράτος, πισωγύρισμα στα «δουκάτα» της φεουδαρχίας.
Τα «δουκάτα» σήμερα είναι προτεκτοράτα των ισχυρών του χρήματος και των μεγάλων διεθνών μαφιών: κρατικών μαφιών ή ιδιωτικών…
Το πείραμα στα Βαλκάνια απέδωσε καρπούς. Τώρα προωθείται και στην Ελλάδα με «εργαλείο» το σχέδιο «Καλλικράτης».
Ένα «εργαλείο» γίνεται πιο αποτελεσματικό όταν χρησιμοποιείται σε κατάλληλο «έδαφος» και «συνθήκες».
Τη γονιμότητα του «εδάφους» και των «συνθηκών» τη διασφαλίζει ένα άλλο καταχθόνιο «εργαλείο»: Η ιθαγένεια στους λαθραίους αλλοδαπούς, το κεντρικό αυτό νεοταξικό στρατήγημα εισβολής και εποικισμού της χώρας μας από ξένους.
Με αυτό το καταχθόνιο και εφιαλτικό στρατήγημα δεν διαλύονται και ισοπεδώνονται, απλώς, τα πάντα, αλλά κατασκευάζονται και «πληθυσμοί» ανάλογα με τα συμφέροντα και τα στρατηγικά σχέδια των νονών του πλανήτη.
Η εισβολή αλλοδαπών και η Ιθαγένεια είναι η υδρογονοβόμβα εναντίον της Ελλάδας.
Ο «Καλλικράτης» είναι η ανασύσταση των ερειπίων της υδρογονοβόμβας: Η κατάτμηση της Ελλάδας, η κατασκευή προτεκτοράτων και η πρόσδεση κάποιων από αυτά σε ισχυρά ιμπεριαλιστικά κέντρα και διεθνείς μαφίες του χρήματος.
Και μόνο αυτά (Ιθαγένεια-Καλλικράτης) αποδείχνουν περίτρανα ότι αυτή η κυβέρνηση εκτελεί συνειδητά τα «συμβόλαια θανάτου» της Ελλάδας.
Σήμερα η Θράκη. Αύριο η Μακεδονία και η Ήπειρος… Στη Θράκη ο στόχος υλοποιείται με πυρετικούς ρυθμούς. Εδώ συνειδητά η κυβέρνηση προωθεί την τουρκοποίηση της περιοχής.
Στην πρωτοπορία βρίσκονται τα παραρτήματα του Σόρος και των διεθνών μαφιών: το υπουργείο «Παιδείας και Μάθησης», καθώς και τα ποικίλα «ιερατεία» των διανοουμένων: Από τα «αριστερά» ιερατεία μέχρι τα δήθεν «πατριωτικά»: Οι θαυμαστές του «οράματος» Νταβούτογλου!!!
Το «όραμα» Νταβούτογλου υλοποιείται στη Θράκη. Και έτσι αποκτάει «σημαδιακή» συνιστώσα η νταβουτολαγνεία κάποιων «φιλοσόφων»: Σημειολογία που αποκαλύπτει και εξηγεί πολλά για το έργο και το ρόλο τους…
Στη Θράκη υλοποιείται το «δόγμα» Νταβούτογλου από την κυβέρνηση και μάλιστα με υπερβάλλοντα ζήλο από τις κυνικές και ξεδιάντροπες κυρίες (Διαμαντοπούλου-Δραγώνα): Ιέρειες των νεοταξικών ιδεολογημάτων, οι οποίες έχουν αναλάβει το «συνταγματικό καθήκον» να αναδιαμορφώσουν τη δομή του κράτους στη Θράκη και την ιδεολογική «δομή» ολόκληρης της Επικράτειας…
Και οι Γιανναράδες γράφουν ύμνους θαυμασμού για τα ιμπεριαλιστικά «οράματα» της Τουρκίας… Μα, τέτοια πολιτική τύφλα; Ή είναι η «τύφλα» του εξαγορασμένου ακαδημαϊσμού…


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

6 σχόλια :

  1. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΟΥ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΣ ΠΑΡΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ.ΑΥΤΗ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΟΜΗΡΙΑ ΑΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ...ΕΙΜΑΙ ΕΝΑΣ ΝΕΟΣ 25 ΕΤΩΝ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΜΑΙ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΠΕΡΙΠΟΥ 1 ΧΡΟΝΟ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ..ΕΙΧΑ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΜΕΙΝΩ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΩ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΤΥΧΗΣ ΜΟΥ ΕΔΩ ΠΕΡΑ ΜΙΑΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΡΑΓΙΚΗ.ΑΥΤΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΚΑΙ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΩ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΟΤΙ ΦΕΥΓΟΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΗΜΟΥΝ ΣΕ ΜΙΑ ΜΕΘΗ ΑΝΑΙΣΘΗΣΙΑΣ Η ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΠΕΤΡΕΠΕ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΩ ΤΗΣ ΑΞΙΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΟΜΟΡΦΙΕΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΟΥ ΤΟΠΟΥ ΠΟΥ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ ΕΛΛΑΔΑ...ΠΕΡΙΜΕΝΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΑΝΥΠΟΜΟΝΩΝΤΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΜΟΥ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΟ ΤΟΠΟ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΩ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΟΜΗΛΙΚΟΥΣ ΜΟΥ ΣΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΕΚΕΙ ΠΟΛΕΜΩΝΤΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΙΔΑΝΙΚΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΝΕΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΔΟΜΗ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΟΜΑΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η Θράκη είναι η απαρχή των μεγάλων αλλαγών που προετοιμάζονται για την Βαλκανική, ελέω μίας απίθανης κουστωδίας - μίγματος κυβερνώντων και διανοουμένων που αδυνατούν να κατανοήσουν τα αυτονόητα των τουρκικών επεκτατικών σχεδίων

    E οχι και αδυνατουν να κατανοησουν...τι παραπληροφορηση ειναι αυτη??????
    Δηλαδη ειναι ηλιθιοι και βλακες οι καυμενοι και απλως δεν καταλαβαινουν τι γινετε γυρω τους....
    Ε οχι τερμα τα παραμυθακια!!!! δεν ειναι ουτε ηλιθιοι ουτε βλακες ουτε αδυνατουν να καταλαβουν.
    Ειναι ΠΑΝΕΞΥΠΝΟΙ, ΙΚΑΝΟΤΑΤΟΙ,συνηδειτοι προδοτες, θανασιμοι εχθροι της Ελλαδας και του λαου, που τους βαλαν τα αφεντικα τους στην ουασινκτον να καταστρεψουν παντελως αυτο το κρατος που λεγεται Ελλαδα.
    Πρεπει αν τους εξοντωσουμε ολους,-οσα εκατομυρια και αν ειναι- πριν μας εξοντωσουν αυτοι.
    Μεση λυση δεν υπαρχει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αγαπητέ αναγνώστη 1:04 π.μ., μην χρησιμοποιείς την λέξη "παραπληροφόρηση" όταν κάποιος συντάσσει ένα κείμενο για να προσφέρει ακριβώς το αντίθετο, δηλαδή την πληροφόρηση.
    Φυσικά αδυνατούν τα αρρωστημένα μυαλά να κατανοήσουν... τα αυτονόητα. Η χρήση της έκφρασης (ή της λέξης, όπως νομίζεις) έγινε για να ειρωνευτεί ο συντάκτης τα "λαμπρά μυαλά" των Αθηνών, που γνωρίζουν (και ενδιαφέρονται) μόνο για να αρπάξουν και για να καλύψουν τις κλοπές τους. Φτιάχνουν νόμους συγκάλυψής τους, αλλά δεν χρησιμοποιούν τους υπάρχοντες νόμους του Συντάγματος για να προστατεύσουν τη Θράκη. Καλώς ειρωνεύεται ο συντάκτης, αφού οτιδήποτε άλλο δεν περνάει τον παχυδερμισμό των "ειδικών" και των "αθλίων" που εργάζονται επιμελώς για να κομματιάσουν και να ξεπουλήσουν τη χώρα. Δεν πρέπει να πέφτουμε στις παγίδες των λεκτικών τοποθετήσεων, που χρησιμοποιούν τα μίσθαρνα του νεοταξισμού. Αντίθετα, πρέπει να γινόμαστε είρωνες και χλευαστικοί στις λογικές του ενδοτισμού και της πολιτικής σήψης. Συγχώρεσέ με, που θα διαφωνήσω μαζί σου, αλλά αυτός ο ιστοχώρος-ιστολόγιο μόνο παραπληροφόρηση δεν θέλει να προσφέρει και ούτε θα το πράξει ποτέ. Και ειλικρινά, δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να χρησιμοποιούμε βαριές εκφράσεις για χώρους που τάσσονται κατά των σχεδιασμών των ήδη υπόδουλων (πνευματικά) πολιτικών ταγών μας... Χρησιμοποιώντας την λέξη παραπληροφόρηση, μάλλον εξυπηρετείς αυτούς που στη συνέχεια του κειμένου σου κατηγορείς και τελικά τους προσφέρεις μεγαλύτερη υπηρεσία τοποθετούμενος αρνητικά για το ιστολόγιο που ξεγυμνώνει την αδιαντροπιά τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κωσταντινε θα διαφωνησω μαζι σου
    Εχω διαβασει χιλιαδες αρθρα που λενε συνεχεια το ιδιο.
    Οτι οι κυβερνωντες ειναι ανικανοι, βλακες, δεν ξερουν, δεν καταλαβαινουν, δινοντας τους αλοθι και δικαιολογωντας τους, εστω και αθελα τους.
    Αυτο καταντα παραπληροφορηση, διοτι δεν λενε ευθεως και δεν καταγγελουν τον αριστεροδεξο συρφετο της μεταπολιτευσης, οτι τα κανει επιτηδες και βαση σκοπου και σχεδιου διαλυσης του εθνικου κρατους.
    Ειναι ικανοτατοι και πανεξυπνοι, οχι ανικανοι και βλακες.
    Κατα την ταπεινη γνωμη μου πρεπει συνεχεια σε οποιοδηποτε αρθρο γραφουμε για οτιδηποτε θεμα να τονιζουμε συνεχεια και μονοτονα αυτη τη παραμετρο, αλλιως δεν κανουμε τιποτα απολυτως.
    Δηλαδη την προσχεδιασμενη και σκοπιμη καταστροφη του εθνικου κρατους, απο τους λακεδες της νεας ταξης.
    ευχαριστω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Άλλο αυτό που λες και άλλο το να συμμετέχω (ως ιστολόγιο) σε παραπληροφόρηση
    Εδικά αυτός ο χώρος έχει γίνει αιτία για 4 ή 5 επερωτήσεις στην Βουλή για θέματα που αφορούν την Θράκη και για 2 που αφορούν την "προοδευτικότητα" της Σχολής Ευελπίδων...
    Δεν συνηθίζω να χαϊδεύω, ούτε να τους τα λέω "απαλά". Αντίθετα, πιστεύω πως την τεράστια ευθύνη την φέρει το κέντρο (ΑΘήνα) με τα κόμματα να λειτουργούν ως εταιρείες που ζητάνε στόχους (αριθμούς εκλογικούς) από τους αντιπροσώπους τους στην Θράκη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Οχι δεν ενοουσα οτι συμετεχεις σε παραπληροφορηση, καθε αλλο...
    Ενοουσα αυτο το συγκεκριμενο της συνεχους δικαιολογησης των ενεργειων των κυβερνωντων-απο ολα σχεδον τα μπλογκς που διαβαζω- λογω βλακειας και ανικανοτητας, και οχι λογο συνηδειτης ΠΡΟΔΟΣΙΑς και σκοπιμοτητας, δινοντας την εντυπωση στον κοσμο οτι ειναι απλως βλακες και ανικανοι που κανουν λαθη οι καυμενοι...
    Απο Θρακη ειμαι και γω και ξερω πολυ καλα που το παει το κατεξευτελισμενο αστικο αριστεριστικο αθηναικο κρατος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]