Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ο Γιώργος των... ειδικών αποστολών

  • Το πιστόλι οπλίστηκε στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού
  • Δεν τον ενδιαφέρει η θητεία του, αφού θα έχει κλείσει τον κύκλο του ως ο "ταξιδευτής του πλανήτη" και ως ο "καταστροφέας ενός λαού"...
  • Ο Παπανδρέου κινείται μεθοδικά και ετοιμάζει το επόμενο χτύπημα...
Από το «δραματικό μήνυμα» του Πρωθυπουργού εντύπωση δημιούργησε η φράση του «δεν με ενδιαφέρουν οι θητείες». Έχει πλήρη επίγνωση του γεγονότος ότι τα μέτρα ξεπερνούν τον πολιτικό κύκλο της θητείας του και άρα επτά μήνες μετά την εκλογή του προεξοφλεί τη μη επανεκλογή του.
Έχω ξαναγράψει ότι μισώ τις θεωρίες συνομωσίας. Αλλά όταν ο prime minister κάνει αμέριμνος κανό ή δοκιμάζει ποδήλατα με τη χώρα να φλέγεται, κάτι τρέχει.
Ήρθε για να εκτελέσει την ειδική αποστολή του.
Να αλλάξει το κέντρο βάρους της εξάρτησης της χώρας.
Να κάνει τη χώρα 30 χρόνια μετά την είσοδό της στην ΕΟΚ ξανά πλήρως εξαρτημένη από το διεθνές κεφάλαιο, το οποίο σε μεγάλο ποσοστό χειραγωγείται από τις ΗΠΑ.
Δεν μπορεί να μην αντιλαμβάνεται το γεγονός ότι οδηγεί σε μακροχρόνια ύφεση την οικονομία, εκατοντάδες χιλιάδες εργαζομένους και αυτοαπασχολούμενους στα όρια του λούμπεν... Δεν μπορεί να μην ξέρει ότι μειώνοντας περαιτέρω το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων, μειώνει αυτόματα και τις κοινοτικές-μη επιστρεπτέες επιχορηγήσεις- από την Ευρωπαϊκή Ένωση. Επίσης γνωρίζει πολύ καλά ότι η αύξηση των φόρων δεν σημαίνει και αύξηση των εσόδων.
Ακόμη παραπέρα, η φυσιογνωμία του φυσικού συναυτουργού στο έγκλημα κατά της χώρας. Ένας απολιτίκ δήθεν τεχνοκράτης, ομιλών απταίστως την αγγλικήν και γαλλικήν, μη εκλεγμένος στο Ελληνικό Κοινοβούλιο
Πως ένας πλήρως αποτυχημένος ειδικός γραμματέας σε κοινοτικά προγράμματα επί Σημίτη, αναλαμβάνει μέσω κρίσης το Υπουργείο Οικονομικών, μόνο η επετηρίδα του ΠΑΣΟΚ και ο ίδιος ο πρόεδρος του μπορεί να εξηγήσει. Με θάρρος, παρρησία και αποφασιστικότητα, έχοντας ανακτήσει το ροδαλό του χρώμα (στη Νέα Υόρκη ήταν αναψοκοκκινισμένος) ο μινίστρος επί των Οικονομικών εξήγγειλε το τσουνάμι μέτρων με τη φυσικότητα ανθρώπου που έφερε εις πέρας την αποστολή.
Το πιστόλι οπλίστηκε στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού. Και το έδωσαν στον Γιώργο για να (μας) πυροβολήσει... Και το έκανε και θα το επαναλάβει πολύ σύντομα. Πότε είπαμε ότι έρχεται ο Ερντογάν;...
Πηγή


Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]