Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ο δολοφόνος γυρίζει πάντα στον τόπο του εγκλήματος...

  • «Ο Χρυσοχοΐδης μιλούσε για Καμπούλ και εν μία νυκτί διέλυσε την Αντιτρομοκρατική», δήλωσε ο Προκόπης Παυλόπουλος , εξαπολύοντας επίθεση κατά του υπουργού Προστασίας του Πολίτη και κάνοντας λόγο για «πολιτική αλαζονείας»
  • Δεν είναι ανέκδοτο - Ο Προκόπης Παυλόπουλος μιλάει για… δημόσια ασφάλεια!
Μιλώντας στην εφημερίδα «Τύπος της Κυριακής», ο πρώην υπουργός Εσωτερικών μιλάει για «αποσύνθεση» σε ό,τι αφορά την τρομοκρατία και την εγκληματικότητα. «Τι έχει να πει τώρα ο κ. Χρυσοχοΐδης που στην αντιπολίτευση με περισσή ευκολία αλλά και επιπολαιότητα περιερχόταν στα ΜΜΕ λέγοντας πως η Αθήνα έχει γίνει δήθεν Καμπούλ;», διερωτήθηκε.
Αναφερόμενος στα εσωκομματικά της ΝΔ, ο κ. Παυλόπουλος υπογράμμισε πως δεν μπαίνει στη λογική των εσωκομματικών τριβών, προσθέτοντας: «το μέλλον της ΝΔ δεν με ανησυχεί, εφόσον στηρίξουμε με συνέπεια και συντεταγμένα την προσπάθεια του προέδρου της. Αυτό προέχει».
Πάντως, αξίζει να θυμήσουμε ότι ο Προκόπης Παυλόπουλος, ως υπουργός Εσωτερικών -στο οποίο υπουργείο Εσωτερικών υπαγόταν η δημόσια τάξη- ήταν ο εμπνευστής του περίφημου δόγματος της “αμυντικής αστυνομίας”, που άφησε την Αθήνα να καεί το Δεκέμβρη του 2008…
Και για όσους απορούν, θα πρέπει να υπενθυμίσουμε πως ο Προκόπης Παυλόπουλος συνεχίζει να βρίσκεται στη Νέα Δημοκρατία, απολαμβάνοντας(;) την ανοχή του Αντώνη Σαμαρά, ο οποίος φαίνεται πως δεν βρίσκεται αναίτια πίσω στις δημοσκοπήσεις... Με την ευκαιρία της Ανάστασης, μία συμβουλή προς τον Αντώνη: "Αν δεν σπάσεις αυγά, ομελέτα δεν γίνεται" και αν δεν διώξεις την μπόχα, κανείς δεν θα πλησιάζει στο κόμμα σου Αντώνη... Να το θυμάσαι... Κανείς...



Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]