Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ο cool George βρίσκεται στο μικροσκόπιο

  • Η πολιτική σκακιέρα της Ελλάδας σήμερα, απαιτεί έναν αξιόπιστο, υπολογίσιμο και κυρίως δυνατό και εξαιρετικά ευέλικτο επιλυτή προβλημάτων, ο οποίος πρωτίστως, θα χαίρει της εμπιστοσύνη και σεβασμού των Ελλήνων Πολιτών και των πολιτικών ομολόγων του στο εξωτερικό
Ως αξιόπιστος συνομιλητής, ο «cool George», όφειλε να είχε παραθέσει με ειλικρίνεια, αυτογνωσία και διάθεση αυτοκριτικής, την στοιχειοθετημένη και μη-χαλκευμένη οικονομική κατάσταση της Ελλάδας σήμερα. Κυρίως, όφειλε να σεβαστεί τη νοημοσύνη των Ελλήνων Πολιτών και των Ευρωπαίων συνομιλητών του. Δυστυχώς γιά την Ελλάδα, αποδεικνύεται ότι ο ασταθής «cool George”, ΔΕΝ χαίρει σεβασμού και εμπιστοσύνης.
Οι πολυπληθείς παρατρεχάμενοι συμβουλάτορές του - γιά να δικαιολογήσουν τουλάχιστον τους παχυλούς μισθούς που ΕΜΕΙΣ οι απλοί Πολίτες σε ώρες Εθνικού Κινδύνου χρυσοπληρώνουμε – όφειλαν να τον συμβουλεύσουν ότι οι «απειλές», είναι τρανή απόδειξη Αδυναμίας! Η ερασιτεχνική απειλή/μπλόφα περί ΔΝΤ, είναι διάφανη, εξ ού και η λυσσαλέα άρνηση της εξοργισμένης αλεπούς Μέρκελ, να βοηθήσει. Κυρίως, η αυτοκτονική γιά την Ελλάδα επιλογή του ΔΝΤ, συνεπάγεται άμεσα, ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ!!!
Οι Ελληνες Πολίτες ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ και ΔΕΝ πρόκειται να γίνουν επί των ημερών «cool George», οι ζητιάνοι της Ευρώπης, οι οποίοι θα ζουν καθημερινά, με την αγωνία της επιβίωσης με δανεικά. Οι αμετανόητοι και ατιμώρητοι μέχρι σήμερα ΕΘΝΙΚΟΙ ΛΗΣΤΕΣ -απ’ όπου και άν προέρχονται- να συλληφθούν και να κατασχεθούν οι κλεμμένες μυθικές περιουσίες τους στην Ελλάδα, από το 1981 μέχρι σήμερα.
Η μεγαλύτερη ατυχία γιά την Ελλάδα, είναι ότι ο «cool George», ΔΕΝ είναι «προικισμένος» ούτε με αρχηγικές δεξιότητες και αρετές, ούτε διαθέτει τα πολιτικά εχέγγυα γιά να ηγηθεί της 5000χρονης Ελλάδας -η οποία επί των ημερών του- κινδυνεύει από πρωτόγνωρη οικονομική, δομική και υπαρξιακή (κατασκευασμένη) κρίση. Στη διάρκεια της δικής του 6μηνης αλλοπρόσαλλης και ερασιτεχνικών ακροβατισμών πρωθυπουργίας, έχει οδηγήσει την Ελλάδα -την Πατρίδα της Ευρώπης- στο χείλος της ολικής καταστροφής χωρίς επιστροφή, και σε πρωτοφανή διεθνή καταισχύνη.
Ο «cool George», οφείλει να προβληματιστεί από την ηρεμία η οποία αυτή τη στιγμή επικρατεί στο μάτι του κυκλώνα, που λέγεται Ελλάδα. Να ΜΗΝ υπογράψει και να ΜΗΝ επιχειρήσει να εγκλωβίσει σε άθλιες και ατιμωτικές συνθήκες στερήσεων, κατοχής, καταπίεσης και εκφοβισμού των Ελλήνων, ερήμην των Ελλήνων. Σε κάθε περίπτωση, να θυμάται ότι οι κινήσεις, οι λόγοι και οι πράξεις του βρίσκονται συνεχώς, στο μικροσκόπιο.
Αναγνώστης



Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]