Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Αφαίρεσαν την ελληνική σημαία από σχολείο στο Μαρούσι και έγινε πρόταση αφαίρεσης των θρησκευτικών συμβόλων στον Παπανδρέου!!!

Στο στόχαστρο αγνώστων δραστών μπήκε χθες το 5ο Δημοτικό Σχολείο Αμαρουσίου, το οποίο βρίσκεται στη συμβολή των οδών Ίμβρου και Αρτέμιδος.
Άγνωστοι δράστες, εισήλθαν στον προαύλιο χώρο του σχολείου και αφού... ανέγραψαν συνθήματα σε τοιχίο του σχολείου, αφαίρεσαν από ιστό την Ελληνική Σημαία και διέφυγαν.
Η Αστυνομία διεξάγει έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών.
Μετά από αυτό το γεγονός, αναμένεται πως δεν θα βρεθούν οι δράστες, ενώ εύλογη είναι η απορία: Τι θα γινόταν εάν έκλεβαν την Αλβανική ή την Τουρκική σημαία; Εννοείται στην Αλβανία ή στην Τουρκία, αφού εδώ στην Ελλάδα δεν βρέθηκε ακόμη (ευτυχώς) σε σχολείο εκείνος ο εκπαιδευτικός που θα "σηκώσει" την σημαία άλλου κράτους!!!
Κατάργηση των θρησκευτικών συμβόλων σκέφτεται ο Παπανδρέου;
Σήμερα όμως υπήρξε και μία παραπλήσια "απώλεια"... με θέμα κατάργησης θρησκευτικών συμβόλων στην Ελλάδα!!! Το ερώτημα έθεσε στον πρωθυπουργό μας, Πολωνός βουλευτής στη συνεδρίαση του Συμβουλίου της Ευρώπης.
Η απάντηση του κ. Παπανδρέου χρήζει ερμηνειών. Αρχικά υπενθύμισε ότι ο προπάππος του ήταν Πολωνός και πρόσθεσε ότι δεν έχει τεθεί τέτοιο θέμα. Ωστόσο, πρόσθεσε ότι δεν αποκλείεται να τεθεί στο μέλλον στο πλαίσιο της γενικότερης πολιτικής...!
"Είναι ένα δύσκολο θέμα, καθώς πρέπει να ισορροπήσουμε μεταξύ παράδοσης και δικαιωμάτων", είπε ο κ. Παπανδρέου και κατέληξε λέγοντας με νόημα: "Είναι ένα δύσκολο θέμα, αλλά εδώ είμαστε για τα δύσκολα..."
Μήπως κάποιος πρέπει να πει στον Γιώργο πως καλά θα κάνει να ξεκινήσει από την δύσκολη εκμάθηση οδήγησης ποδηλάτου και αργότερα να... συνεχίσει με άλλα δυσκολότερα;

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

2 σχόλια :

  1. Η μισή αλήθεια είναι χειρότερη από το ψέμα.Είναι καταγεγραμένο ιστορικά γιατί έτσι γράφεται ηιστορία από το παρελθόν και όχι όπωs θέλουν οι φίλοι του Παπανδρέου και τηs Δραγώνα όπωs ο Λιάκοs και ο Χριστόπουλοs που λένε οτι ιστορία είναι αυτό που πρόκειται να μάs συμβή. Αυτό συμφαίρει σε όλλουs αυτούs για να σβήσουν το παρελθόν τουs μια φουτουριστική ιστορία. ΆS επανέλθουμε στην δήλωση Παπανδρέου για τον προπάπο του ο οποίοs παραλείπη να πεί ότι ήταν Εβραιοπωλονόs .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δέν τολμά νά αποκαλύψει τήν πραγματική του καταγωγή;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]