Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

“Τρομολαγνικό σενάριο” η θέση ότι η Ελλάδα κινδυνεύει από αλλοίωση πληθυσμού!

Ο “Ταρζάν” Μάκης Τριανταφυλλόπουλος είναι προφανώς ένας από τους πολλούς παράγοντες της “αριστεράς και της προόδου” αυτού του τόπου που ενοχλήθηκαν, για την ακρίβεια έβγαλαν σπυράκια, από την εγκύκλιο του Μητροπολίτη Κορίνθου κ.κ. Διονυσίου, θέμα με το οποίο πρόσφατα ασχολήθηκε και η ηλεκτρονική μας εφημερίδα.
Σε κεντρικό της άρθρο, η ιστοσελίδα zougla χαρακτηρίζει “τρομολαγνικό σενάριο” την άποψη που εξέφρασε ο Μητροπολίτης, ότι δηλαδή η Ελλάδα εν έτη 2010 κινδυνεύει από εθνολογική αλλοίωση και ηθικό ξεπεσμό!
Την στιγμή που νομιμοποιούνται εκατοντάδες χιλιάδες λαθρομετανάστες όταν η υπογεννητικότητα των Ελλήνων έχει χτυπήσει κόκκινο, κάποιοι κάνουν πως δεν βλέπουν (ή μάλλον ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ να δούν) την αλλοίωση της εθνολογικής σύστασης του πληθυσμού μας. Όσο για την ηθικό ξεπεσμό, δεν χρειάζεται να επιχειρηματολογήσουμε και πολύ. Ρίξτε μιά ματιά γύρω σας, στα reality shows και στις κοσμικές εκπομπές και θα καταλάβετε…
Το δημοσίευμα του zougla: “Δύο μήνες πριν το 2010 η Ελλάς κινδυνεύει, σύμφωνα με την άποψη του μητροπολίτη Κορίνθου Διονυσίου, αλλά και την αποδοχή (;) του αρμόδιου υπουργείου. Στην… αυγή του 20ου αιώνα, η Αθήνα συνταρασσόταν από τα «Ευαγγελικά» ή αλλιώς από τη γνωστή διαμάχη ανάμεσα σε «δημοτικιστές» και σε εκείνους οι οποίοι επιθυμούσαν τη διδασκαλία των ευαγγελίων στην καθαρεύουσα. Τότε, οι υπέρμαχοι της καθαρεύουσας κατέφυγαν στη… γνωστή, και συγχρόνως αποτελεσματική, επιχειρηματολογία… του φόβου! Η πατρίδα που κινδυνεύει, τα ξένα φύλλα που επιβουλεύονται τον ελληνισμό, κλπ. Όταν η κοινωνία έχει φτάσει στο 2009, ελάχιστους μήνες πριν το 2010, αναμένει κάποιος να έχουν εκλείψει αυτά τα φαινόμενα. Να, όμως, που αυτό δεν ισχύει!
Η Ελλάς… κινδυνεύει! Από… αλλοίωση πληθυσμού, από ξένα στοιχεία τα οποία προκαλούν… ηθικό ξεπεσμό και γι’ αυτό επιβάλλεται επαγρύπνηση. Το εν λόγω «τρομολαγνικό» σενάριο, σύμφωνα με δημοσίευμα αλλά και καταγγελία προς τη ΔΟΕ, εστάλη προ ημερών στα σχολεία της περιοχής ως κείμενο από τον προϊστάμενο του 2ου Γραφείου της Περιφερειακής Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Κορινθίας, σε μορφή εγκυκλίου!…”

Κι εγώ θέλω να συμφωνήσω με τον Μάκη, τον Ταρζάν της Ζούγκλας...
Ο κόσμος δεν κινδυνεύει από τους λαθρομετανάστες και την εθνική αλλοίωση που επιφέρουν...
Ο κόσμος κινδυνεύει από την εγκεφαλική αλλοίωση που συστηματικά επιβάλλουν άνθρωποι που δεν ξέρουν (ή που φοβούνται να θυμηθούν) από που προέρχονται, άνθρωποι που δεν θέλουν να νιώσουν ίσοι αλλά έχουν μάθει να απολαμβάνουν την ανισότητα (με τους ίδιους φυσικά να βρίσκονται στα ανώτερα κοινωνικά και οικονομικά στρώματα)...
Ο κόσμος μας κινδυνεύει από τους επιλήσμονες της πραγματικότητας και δούλους της εικονικής πραγματικότητας που καλοπληρώνονται για να επιβάλλουν στους άλλους...
Ο κόσμος μας κινδυνεύει από την αλλοίωση των λογικών εννοιών...
Ο κόσμος μας κινδυνεύει από εκείνους που ξεπέφτουν για να ανέβουν...
Ο κόσμος μας δεν κινδυνεύει από την Ζούγκλα, αλλά από τα θηρία που αυτή θρέφει...

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

5 σχόλια :

  1. Αληθεύει πως ο πατέρα του κ.Τριανταφυλλόπουλου εκτός από ασφαλίτης επί χούντας ήταν και Πομακικής καταγωγής άρα και μουσουλμάνος;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κρίμα πού ο κος Τριανταφυλλόπουλος δέν διαβάζει. Αλλά και νά διάβαζε τα παραπάνω, θα έλεγε ότι και αυτός ακριβώς τά ίδια εννοεί. Δέν ντρέπεται Ο ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ. Αν κάποιος γνωρίζει ποιός είναι το αφεντικό του, άς μας το πεί. Οι υπόλοιποι μακάρι νά κλείσουμε την τηλεόραση, μιά γιά πάντα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ποιός είναι το αφεντικό του Τριανταφυλλόπουλου; μα φυσικά η εγκληματική και πολλάκις καταδικασμένη σε πολλά κράτη ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, η χαρακτηρισμένη επικίνδυνη για την ανθρώπινη προσωπικότητα και κοινωνία, εκκλησία της ΣΑΗΕΝΤΟΛΟΓΙΑΣ.
    Ας το διαψεύσει ο ίδιος ή κάποιος άλλος.

    ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Προς τον ανωνυμο 11/11 1'34 μμ,

    Την εχουμε ηδη κλεισει την τηλεοραση!!
    Οσο για τον Τριανταφυλλοπουλο,Λαζοπουλο και αλλους θολοκουλτουριαρηδες απλως κανουν την δουλεια τους!!
    Απλως προπαγανδιζουν!!

    ΓΜ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αγαπητέ ΓΜ νομίζω ότι έχεις κάνει την καλύτερη δουλειά κλείνοντας την τηλεόραση, για την πνευματική σου υγεία και της οικογενείας σου.

    Μακάρι να υπάρξουν πάρα πολλοί ακόμη σαν και σένα.

    Τότε δεν θα είναι μόνο οι δημοσιογράφοι που κάνουν την δουλειά τους, αλλά και μείς οι υπόλοιποι πολίτες.

    Νομίζω το κλείσιμο της τηλεόρασης είναι πράξη ύψιστης αντίστασης στον νεοταξισμό.

    ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]