Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ο Κοραντής, υποψήφιος στις τάξεις του ΛΑ.Ο.Σ.!

Τώρα εξηγούνται όλα…

Σήμερα ο αρχηγός του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού, κ. Καρατζαφέρης, ανακοίνωσε την συμμετοχή στις τάξεις του ΛΑΟΣ για τις επικείμενες βουλευτικές εκλογές, του κυρίου Κοραντή, γνωστότατου επί 36 χρόνια Έλληνα διπλωμάτη, αλλά πασίγνωστου (για τον τρόπο απόλυσής του) διοικητή της Ελληνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών (ΕΥΠ).
Ο κύριος Κοραντής αποδέχθηκε την πρόσκληση του κυρίου Καρατζαφέρη, ο οποίος τόνισε πως είθισται σε ολόκληρο τον κόσμο οι πρώην διοικητές των υπηρεσιών πληροφοριών να ασχολούνται στη συνέχεια της καριέρας τους με ευαίσθητους τομείς της πολιτικής ζωής.
Έτσι, με την συγκεκριμένη υποψηφιότητα (πρώτος στο ψηφοδέλτιο επικρατείας του ΛΑ.Ο.Σ.) ο κύριος Καρατζαφέρης καταφέρνει ένα καλό «πολιτικό χτύπημα» στον κύριο Καραμανλή, αλλά και τονίζει τον τρόπο λειτουργίας τόσο του κυρίου Παυλόπουλου και Μπακογιάννη, αλλά και του ιδίου του Κώστα Καραμανλή, οι οποίοι απέπεμψαν τον κύριο Κοραντή «εν ριπή οφθαλμού»… Οι επιλογές των προσώπων για τον «υπερκομματικό» Καραμανλή και την παρέα του, αποδεικνύεται, τελικά, πως γίνονταν (και συνεχίζουν να γίνονται) με αποκλειστικά κομματικά κριτήρια και αφού έχουν κατατεθεί τα πιστοποιητικά «κομματοφροσύνης». Οι ικανότητες του κυρίου Κοραντή δεν ενδιέφεραν την ηγεσία της κυβέρνησης του Κώστα Καραμανλή και «έδιωξαν» αυτόν που «δεν ήταν δικός τους».
Λυπούμαστε πολύ για τον τρόπο σκέψης κα λειτουργίας της σημερινής κυβέρνησης, η οποία αυτό-αποδομήθηκε και συνεχίζει να αυτο-διαλύεται καθημερινά, φανερώνοντας τη πολιτική γύμνια και την ρηχότητα (έως ανυπαρξία) πολιτικής σοβαρότητας σε θέματα ύψιστου εθνικού ενδιαφέροντος (να θυμίσουμε πως με μία συνεχώς αυξανόμενη προκλητικότητα της Τουρκίας, με σειρά επιτυχιών της ΕΥΠ, ο κύριος Κοραντής επεπέμφθη δημιουργώντας ποικίλα ερωτηματικά, τα οποία μόλις σήμερα απαντήθηκαν με τον σκληρότερο τρόπο για την κυβέρνηση του Καραμανλή).
Με την συμμετοχή του στο ψηφοδέλτιο επικρατείας του ΛΑ.Ο.Σ. ο κύριος Κοραντής φαίνεται πως παίρνει και μέρος της εκδίκησής του απέναντι στους πολιτικά ανώριμους (αδαείς, κενούς, απροσάρμοστους… οι πολιτικοί χαρακτηρισμοί που μπορούν να τους αποδοθούν δυστυχώς είναι πάρα πολλοί) κυβερνώντες.
Ο ΛΑ.Ο.Σ. φαίνεται πως δυναμώνει και επανέρχεται στα προηγούμενα επίπεδα σοβαρότητας, τα οποία είχαν κατακρημνιστεί μετά την ανακοίνωση περί υποψηφιότητας Ψινάκη και άλλων τινών επιτυχημένων της show biz…
Κωνσταντίνος

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

2 σχόλια :

  1. Είναι γάτα...είναι γάτα...ο κοντοχοτρος με την γραβάτα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. είμαι ΠΑΣΟΚ απο το 1974 αλλά τώρα με το Γιωργάκη και αυτά που θα τον διατάξουν να κάνει σχετικά με τα εθνικά μας θέματα
    << ο κύβος ερίφθη>>. ΚΟΡΑΝΤΗΣ δαγκωτό

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]