Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Οι πόρνες της πολιτικής και οι ψυχροί νταβάδες τους

Πασαρέλα έγινε η Ελλάδα

Έναν μύθο θα σας πω, που τον ζούμε αληθινά… Έναν μύθο θα σας πω, που δεν τον έγραψαν παιδιά…
Όπως όλοι, έτσι κι εγώ είδα χθες την τηλεμαχία των πολιτικών αρχηγών που δόθηκε για να… ενημερωθεί ο Ελληνικός λαός. Φυσικά, αυτή η ενημέρωση έγινε με τους δικούς τους όρους (πολιτικών και δημοσιογράφων) και αφορούσε μάλλον το τυπικό μέρος της υπόθεσης εκείνης που λέγεται δημοκρατία.
Σήμερα, όλοι έτρεξαν να συζητήσουν τα αποτελέσματα αυτής της συνάντησης, που επιμένουν να ισχυρίζονται πως ήταν συζήτηση. Κανείς όμως δεν στέκεται στο επίμαχο σημείο, στο γεγονός δηλαδή ότι ο Ελληνικός λαός θαύμασε μία πολιτική (και όχι ιδεολογική) πασαρέλα, η οποία ελάχιστα απείχε από τις πασαρέλες των μπορντέλων, όπου περνούν μπροστά από τους «πελάτες» οι πόρνες επιδεικνύοντας όλα τους τα κάλλη… και ο νταβατζής, κρυμμένος σε μία γωνιά, περιμένει για να εισπράξει…!
Ας ελέγξουμε λοιπόν την εικόνα αυτή και να την συγκρίνουμε με την πραγματικότητα, την σκληρή και αδυσώπητη αλήθεια που επιμελέστατα μας κρύβουν οι διοργανωτές αυτής της ντροπιαστικής ανήθικης πασαρέλας, που δεν είχε να προσφέρει τίποτε άλλο παρά χαοτικές και ανεδαφικές συζητήσεις των «ειδικών».
Ποια είναι άραγε η πόρνη που λυγίζεται κομψά και προσπαθεί να τραβήξει την προσοχή του πελάτη; Μην πάει ο νους κανενός μας στους πολιτικούς, που φτιασιδωμένοι στάθηκαν μπροστά στις κάμερες για να μας δείξουν τα προϊόντα τους. Η πόρνη ήταν οι υποσχέσεις… και δυστυχώς ή ευτυχώς υπήρχε ποικιλία και σε αυτές. Άλλη μας υποσχόταν πως θα μας τα δώσει όλα, πως θα μας κάνει να περάσουμε ονειρεμένα και θα νιώσουμε όπως νιώθει ένας πραγματικός άντρας (ένα πραγματικό κράτος) που ξέρει τι θέλει και γνωρίζει πολύ καλά πώς να το αποκτήσει!!! Μία άλλη πόρνη πολυτελείας, την οποία επισκεφθήκαμε στο παρελθόν, είπε να αλλάξει το ρεπερτόριο και μας υποσχέθηκε πολύ μαζοχισμό… που θα κρατήσει μάλιστα δύο ολόκληρα χρόνια!!! Κάποια άλλη διαφοροποιήθηκε και είπε, κοιτάξτε με, εγώ μόνη μου έγινα πόρνη, επειδή αγάπησα αυτό που κάνω και αφού έφτασα ως εδώ χωρίς «προώθηση» αξίζω να με πάρετε… Η αυτοδημιούργητη πόρνη σε ένα ιδιότυπο κάλεσμα για την χώρα του ονείρου… Υπήρξαν όμως και άλλες, που ήταν για ιδιαίτερα «γούστα»…συντηρητική γριά και για ανθρώπους που φεύγουν για τον πόλεμο, έτοιμη να τους κάνει να ξεχάσουν κάθε ομορφιά και ικανή να τους κάνει να μισήσουν τον άνθρωπο… Άλλη πάλι, μας υποσχόταν πως παραδίδει τις υπηρεσίες της στον βωμό της φύσης και πως της αρέσουν τα λουλούδια, οι πρασινάδες και τα ειδυλλιακά τοπία, ακόμη και αν αυτά είναι εικονικά και ανήκουν στο σπίτι μας που μας το πήραν οι πιστοί της φίλοι… Υπήρξε και μία νεαρή, αδόκιμη στα τεχνάσματα του μπορντέλου, που προσπαθούσε να μας τα δείξει όλα και μας υποσχόταν λίγο από όλα, αλλά δίστασε να μας μιλήσει για το αύριο των δικών μας παιδιών, για το μπορντέλο των νέων το οποίο πρόσφατα η ίδια άνοιξε για να τα ‘κονομήσει κι αυτή, όπως τόσες άλλες...
Κι ενώ αυτές μας έδειχναν τα «κάλλη» τους, μέσα στην καθαριότητα ενός μπορντέλου που έλαμπε, κάπου αλλού, ο νταβάς χαμογελούσε και σκεφτόταν την είσπραξη. Γιατί, όποια πόρνη και αν παίρναμε, αυτός θα έπαιρνε τα χρήματα. Κανείς άλλος… Ο πελάτης μπορεί να διαλέξει το «πρόγραμμα», ο νταβάς όμως βάζει την τιμή στις ανήθικες κοπέλες του και εισπράττει. Ακόμη και αν δεν διαλέξει ο πελάτης, ο νταβάς θα εισπράξει την ικανοποίηση του ξυλοδαρμού του άμοιρου διστακτικού και μη ικανοποιημένου πελάτη. Ο νταβάς αυτός που όλοι μας γνωρίζουμε αλλά δεν τολμάμε να του πάμε κόντρα… Και μένουμε να διαλέξουμε μία από τις κοπέλες, όχι επειδή το θέλουμε, αλλά επειδή ο νταβάς αποφάσισε να μας τα πάρει…
Business όπως θα έλεγαν και οι αμερικάνοι… Το εμπόριο της σάρκας αντικαταστάθηκε χθες βράδυ από το εξευτελισμένο πολιτικό προϊόν, που μία παρέα από επίδοξους πρωθυπουργούς αποφάσισε να μας παρουσιάσει με μεγάλη λαμπρότητα. Ο νταβάς χρειάζεται χρήμα και μας έσυρε στο σκοτεινό μπορντέλο του για να γεμίσει τις δικές του τσέπες.
Μάλιστα, για να νιώσουμε καλύτερα, αποφάσισε να μας παρουσιάσει τις δύο καλύτερες πόρνες του την αμέσως επόμενη βραδιά. Δεν κάνει ειδική τιμή. Κάνει ειδική προσφορά… Προσφορά αποχαύνωσης και αποπροσανατολισμού. «Αυτά έχω, αυτά σας δίνω… είναι τα καλύτερα, θα λυπηθώ πολύ αν δεν πάρετε, θα με αναγκάσετε να δώσω στον γείτονά σας αυτά που παλιότερα μου είχατε εμπιστευθεί…»
Σήμερα θα δούμε πάλι, τον εξευτελισμό δύο ανθρώπων, που μάταια θα προσπαθούν να μας πείσουν για τις αγαθές τους προθέσεις… Σήμερα, δύο οικογένειες θα συγκρουστούν μετωπικά και ο νταβάς θα αποφασίσει ποια θα μας δώσει… για να τον πληρώσουμε όσα και αν μας ζητήσει… Σήμερα θα πέσει πάλι η αυλαία εκείνου του θεάτρου των πολιτικών σκιών που σύρονται μεταμελημένοι και πολλά υποσχόμενοι στα πόδια μας, υποσχόμενοι πως μελλοντικά θα είναι καλύτερες πόρνες… ξεχνούν όμως να πούνε για τον «νταβά» τους και για το ύψος του τιμήματός τους, που εμείς θα πληρώσουμε. Αδιαφορούν για το σπίτι μας, γιατί οι ίδιες οι πόρνες δεν έχουν σπίτι… αδιαφορούν για την πατρίδα μας, επειδή αυτές δεν έχουν…
Σήμερα το βράδυ, οι σειρήνες της πολιτικής πορνείας, απευθείας στους δέκτες σας… Μην χάσετε την ευκαιρία να απολαύσετε τις καλύτερες πόρνες του μαγαζιού που λέγεται Ελλάς, αλλά που την διαχείρισή του την έχει κάποιος άλλος, που αν δεν πάνε καλά οι δουλειές του, μας λέει πως θα ξεπουλήσει το μαγαζί…
Σήμερα σας δίνεται η δυνατότητα να αποφασίσετε με ποια πόρνη θα κοιμηθείτε, χωρίς όμως κανείς να σας εγγυηθεί που και πως θα ξυπνήσετε την επομένη… Μην κάθεστε, μην διστάζετε, ακούστε τις σειρήνες που σας καλούν για ένα ιδεολογικό αποχαύνωμα, για ένα πολιτικό μεθύσι, για μία καταφανέστατη εγκατάλειψη της λογικής… Και μην ξεχνάτε πως αυτό το πορνείο διαθέτει κοπέλες για όλα τα… «γούστα».
Κωνσταντίνος
Υ.Γ.: Χωρίς να προσβληθούν οι πολιτικοί αρχηγοί, το κείμενο αυτό παρατίθεται γλαφυρά προσπαθώντας να περάσει μία εικόνα της σημερινής Ελλάδας, της δικής τους ύπαρξης και των πολιτικών δρώμενων της δημοκρατίας των 300, των πολιτικών οικογενειών, των τζακιών, των νεόπλουτων, των νεοεκδιδόμενων στην πολιτική ζωή, αλλά και του μεγάλου αφεντικού, που περιμένει την επομένη των εκλογών τα διαπιστευτήρια υποταγής του νέου πρωθυπουργού της Ελλάδας… Και εις άλλα με υγεία, αγαπητοί μου πολιτικοί άρχοντες και ελεεινοί ζητιάνοι της εμπιστοσύνης των Ελλήνων πολιτών-"πελατών"

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]