Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Η Τουρκία κατακτά την Ελλάδα χωρίς πόλεμο, με την λαθρομετανάστευση

Ποιοι δεν αντιδρούν και γιατί;

Όποιος παρακολουθεί τα ενημερωτικά δελτία τα οποία εκδίδει το Λιμενικό Σώμα διαπιστώνει ότι κάνει πολύ καλή δουλειά στον τομέα της λαθρομετανάστευσης. Καθημερινά εντοπίσει δουλέμπορους με φουσκωτά που μεταφέρουν λαθρομετανάστες.
Όλοι όσοι συλλαμβάνονται δηλώνουν ότι προωθούνται στην Ελλάδα από τα απέναντι τουρκικά παράλια. Η Τουρκία προωθεί λαθρομετανάστες στη χώρα μας, σε μία προσπάθεια να αλλοιώσει τον εθνολογικό ιστό της Ελλάδας. Η κυβέρνηση, δυστυχώς, παρά το γεγονός ότι:
1. Γνωρίζει τα σχέδια της Τουρκίας
2. Γνωρίζει ότι πίσω από τα δουλεμπορικά βρίσκονται πράκτορες της Τουρκίας και
3. Γνωρίζει ότι πίσω από τη λαθρομετανάστευση βρίσκονται μεγάλα μουσουλμανικά συμφέροντα,
συμπεριφέρεται απαθώς.
Πρόσφατα, ο υπουργός Ναυτιλίας κ. Παπαληφούρας είχε πει δημοσίως ότι το Λιμενικό κάνει καλά τη δουλειά του, αλλά, το πρόβλημα είναι και άλλων υπουργείων και οργανισμών, που προφανώς μένουν αδρανείς και απαθείς.
Η κυβέρνηση τον τελευταίο καιρό έδειξε να κινητοποιεί την Ευρώπη, εκθέτοντας την Τουρκία. Η τελευταία αντέδρασε και έκαμψε την αντίδραση και την αντίσταση της Ελλάδος. Έπειτα από αυτή την εξέλιξη τα δουλεμπορικά της Τουρκίας άρχισαν και πάλι δράση.
Δεν αρκεί όμως ο εντοπισμός και η σύλληψη από το Λιμενικό, το οποίο συχνά βάλλεται από τα ΜΜΕ επειδή κάνει καλά τη δουλειά του ή αδικείται από κάποιους επίορκους που υπηρετούν στο Σώμα. Απαιτείται η διαρκής αποκάλυψη της Τουρκίας στους διεθνείς οργανισμούς και στα διεθνή μέσα ενημερώσεως.
Όταν η Τουρκία αισθάνεται απειλή ή κίνδυνο καταστροφής της εικόνας της, τότε απολογείται, κάνει υποχωρήσεις ή αλλάζει στρατηγική κάνοντας στροφή εκατόν ογδόντα μοιρών. Αυτό άλλωστε φάνηκε όταν η κυβέρνηση κινητοποίησε την Ευρώπη.
Η Ελληνική κυβέρνηση, όμως, δεν έχει συνέχεια και συνέπεια στην πολιτική της. Αυτό το γνωρίζει η Τουρκία και γι αυτό κάνει ό,τι θέλει και στον τομέα της λαθρομετανάστευσης. Με αυτήν κατακτά την Ελλάδα και ιδιαίτερα τη νησιωτική, χωρίς πόλεμο.
Η Τουρκία δεν φοβάται την αντίδραση της Ελλάδας, ούτε φοβάται ότι η Ελλάδα θα βάλει βέτο στην ένταξή της στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Κι αυτό, επειδή τα δύο μεγαλύτερα κόμματα της χώρας έχουν αναλάβει δεσμεύσεις έναντι της Τουρκίας, άνευ ανταλλαγμάτων. Και μέσα στις δεσμεύσεις περιλαμβάνεται και ο όρος να κάνουν τον τροχονόμο της Τουρκίας προς την Ευρώπη, παρά τις έντονες αντιδράσεις σημαντικών ευρωπαϊκών χωρών, όπως είναι η Γερμανία, η Γαλλία κ.α.
Η Ελληνική κυβέρνηση, διά επισήμων υπουργικών χειλέων, ανακοίνωσε πριν από δέκα εβδομάδες ότι μέσα στο καλοκαίρι θα περάσουν από τα παράλια της Τουρκίας 120.000 λαθρομετανάστες. Παρήλθαν δυόμισι μήνες από την ημέρα αυτής της ανακοίνωσης. Μήπως μπορούν να μας πούνε πόσοι τελικά πέρασαν στην Ελλάδα και τι πρόκειται να κάνουν (στην πράξη και όχι στα λόγια) για να περιορίσουν και τελικά να σταματήσουν αυτή την εισβολή;
Γ. Ζερβός

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

3 σχόλια :

  1. Καλό είναι να παθαίνουν και κανένα θανατηφόρο "ατυχηματάκι" οι δουλέμποροι!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Eleos tous sixathika tous Vromiarides

    na thanatononte oi lathrometanastes tha itan oti prepei


    xwris na kourazomaste kai na tous stelnoume piso

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]