Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Κυνηγάνε πάλι τους Έλληνες εθελοντές της Βοσνίας

Οι πέτσινες... παρωπίδες!!!

Δωσιλογισμός, πρακτοριλίκι και ρουφιανιά. Άλλες λέξεις δεν μπορούμε να βρούμε για να περιγράψουμε τη συστηματική προσπάθεια που καταβάλλεται από νεοφιλελεύθερους και αριστεριστές και αντιεξουσιαστές εδώ και χρόνια, για να κατηγορηθούν για εγκλήματα πολέμου οι Έλληνες που πολέμησαν στη Βοσνία στο πλευρό των Σέρβων.
Τι συμμαχία και αυτή των «διωκτών», κυρίως δημοσιογράφων, γνωστών για την απόπειρά τους να υπονομεύσουν τον εθνικό κορμό... Η πλάκα είναι ότι κάποιοι από αυτούς μίλησαν για «ανίερη συμμαχία» μεταξύ Ελλήνων και Σέρβων. Ήμαρτον...
Και φανταστείτε ότι συνεχίζουν απτόητοι και προσπαθούν να διεθνοποιήσουν την «καμπάνια» τους, παρά το γεγονός ότι η υπόθεση ερευνήθηκε από την ελληνική Δικαιοσύνη και τέθηκε στο αρχείο.
Γιατί; Διότι δεν υπάρχει κανένα απολύτως στοιχείο που να στοιχειοθετεί έγκλημα πολέμου, όπως αυτό καθορίζεται από τη διεθνή νομοθεσία, εις βάρος Έλληνα εθελοντή. Δεν είναι εξάλλου τυχαίο το ότι ούτε η Κάρλα Ντελ Πόντε συγκινήθηκε από τα όσα της «έδωσε» κάποιος Έλληνας (στην υπηκοότητα μόνο) δημοσιογράφος, αλλά ούτε η κυβέρνηση της Βοσνίας. Ξέρουν πολύ καλά όλοι τους ότι δεν υπάρχουν στοιχεία που να συνδέουν τους Έλληνες εθελοντές στη Βοσνία με εγκλήματα πολέμου.
Καλώς τα τσιράκια της Νέας Τάξης!
Ποιοι αποπειρώνται να καταδιώξουν τους Έλληνες εθελοντές; Φυσικά, η Νέα Τάξη Πραγμάτων αυτοπροσώπως: όσοι χειροκρότησαν τη σφαγή αμάχων στη σερβική επικράτεια από τις βόμβες εμπλουτισμένου ουρανίου του ΝΑΤΟ, όσοι τα παίρνουν από τον Σόρος για να συνεισφέρουν στον τεμαχισμό των Βαλκανίων, δυσφημώντας τη χώρα τους συστηματικά στο εξωτερικό. Όσο για το τελευταίο, δεν έχετε παρά να δείτε τα δημοσιεύματα στον βρετανικό «Observer» (ευτυχώς κλείνει) τον Δεκέμβριο του 2004 και το τελευταίο, Αύγουστο του 2009, στην γερμανική και συντηρητική «Frankfurter Allgemeine Zeitung». Εδώ φυσικά υπάρχει στόχευση: η διάλυση της Γιουγκοσλαβίας, γερμανική γεωπολιτική επιδίωξη ήταν... Αυτό, για να μη μας περνούν για ηλίθιους.
Δυστυχώς όμως, η ρουφιανιά εξ Ελλάδος πάει σύννεφο. Ξέρουμε ποιος «δίνει» αυτό το υλικό και ποιος ενορχηστρώνει την όλη υπόθεση. Εξάλλου, το κάνει με προσήλωση πολύ καιρό τώρα. Έχει ψυχωτική εμμονή κατά των Ελλήνων εθελοντών. Για τους μουτζαχεντίν βέβαια που πολέμησαν στη Βοσνία (κάποιοι βρίσκονται στο Γκουαντάναμο), ο συγκεκριμένος δεν έχει επιδείξει ενδιαφέρον. 15 χρόνια τώρα, δεν έχει πάψει να αρθρογραφεί εναντίον των Ελλήνων εθελοντών, προσπαθώντας να τους στοχοποιήσει και να τους συνδέσει με τη σφαγή της Σρεμπρένιτσα. Αναρωτιέται κανείς το σόι δημοσιογραφία είναι αυτή.
Και φυσικά, ήρθε η μήνυση εναντίον του. Ήταν θέμα χρόνου. Τώρα θα πρέπει να αποδείξει αυτά που λέει περί εγκλημάτων. Αλλιώς, θα χαρακτηριστεί συκοφάντης.

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

2 σχόλια :

  1. αν ησουν πιο συγκεκριμενος , για ποιον δημοσιογραφο αναφαιρεσε η' εστω ποια εφημεριδα ,θα μπορουσαμε να σε παρακολουθησουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]