Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Τούρκοι δημοσιογράφοι συνελήφθησαν στην Ρω!!!

Ανέβηκαν κρυφά στο νησί

Ένα ασήμαντο αλλά υψίστης σημασίας περιστατικό συνέβη σήμερα στην νήσο Ρω, όπου εντοπίστηκαν από στρατιώτες του Ελληνικού φυλακίου τρεις τούρκοι φωτορεπόρτερ.
Η είδηση μεταδόθηκε από το κρατικό τουρκικό πρακτορείο ειδήσεων Anadolu, χωρίς να δοθούν στοιχεία για τους λόγους για τους οποίους οι "δημοσιογράφοι" εισήλθαν λαθραία στο Ελληνικό αυτό νησί.
Μία επανάληψη των Ιμίων, με μεγαλύτερο ακόμη θράσος και απλά είχαν την ατυχία να συλληφθούν; Μπορεί να συμβαίνει αυτό, όμως δεν έχει υπάρξει καμία ενημέρωση από την Ελληνική κυβέρνηση για το συγκεκριμένο περιστατικό.
Μετά από συνεννόηση των ελληνικών Αρχών με την τουρκική Ακτοφυλακή οι τρεις φωτορεπόρτερ παρελήφθησαν από τουρκική ακταιωρό και στις 18:30 σήμερα αναχώρησαν για το λιμάνι της πόλης Kas απέναντι από το Καστελόριζο.
Οι τουρκικές προκλήσεις λοιπόν δεν σταματούν στον αέρα, αλλά συνεχίζονται και στο έδαφος, από "δημοσιογράφους"...
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

4 σχόλια :

  1. http://www.defencenet.gr/defence/index.php?option=com_content&task=view&id=8511&Itemid=83

    Κλίμα πολέμου δημιουργεί η Τουρκία, αυτήν την φορά νήσο Ρω, την οποία προβάλλει μέσω των μέσων μαζικής ενημέρωσής της ως τουρκικό κατεχόμενο έδαφος.
    Τις προηγούμενες ημέρες, σε τουρκικό κανάλι προβάλλονταν η ελληνική σημαία επί της νήσου ως ελληνική πρόκληση, η δε παρουσία ελληνικού φυλάκιου-παρατηρητηρίου ως παρουσία στρατού κατοχής.
    Σήμερα δε, πέρα από την "συνηθισμένη" δραστηριότητα παραβιάσεων και παραβάσεων στο Αιγαίο, στα τουρκικά μέσα ενημέρωσης αναφέρεται ότι τρεις Τούρκοι φωτορεπόρτερ εντοπίστηκαν από στρατιώτες... κατοχής του ελληνικού φυλακίου-παρατηρητηρίου της Ρω και συνελήφθηκαν... παράνομα.
    Όπως αναφέρεται στην ελληνική τηλεόραση, μετά από συνεννόηση των ελληνικών αρχών με την τουρκική Ακτοφυλακή οι εν λόγω φωτορεπόρτερ παρελήφθησαν από τουρκική ακταιωρό και αναχώρησαν για την Τουρκία.
    Η δικαιολογία που επικαλέστηκαν ήταν ότι πήγαν στο νησί για να ερευνήσουν τις... φήμες ότι Έλληνες στρατιώτες ύψωσαν την ελληνική σημαία, όπως γίνεται κάθε πρωί σε όλα τα φυλάκια των ακριτικών μας νησιών.

    Για κάθε νεότερη εξέλιξη θα υπάρξει ανανέωση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αν εμεις καναμε το ιδιο στην Ιμβρο και την Τενεδο τι θα γινοταν?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αφού η επιλογή μας είναι μη πόλεμος,ας απαντήσουμε
    μέσο τις διπλωματίας, και στα φόρουμ που ανήκουμε.
    Δε πάει άλλο.
    Εδώ η εμείς θα ξεφτιλιστούμε ή οι Τούρκοι.
    Γίνονται κωμικοτραγικά πράγματα σε όλο το αρχιπέλαγος σε λίγο τουρκική ακταιωρός θα εισέλθει στο ναύσταθμο Σαλαμίνας όπως δείχνουν τα πράγματα.
    Η κυβέρνηση εάν υπάρχει? είναι στο κόσμο τις,ή αξιωματική αντιπολίτευση με δηλώσεις του αρχηγού τις παίζει το παιχνίδι των Τούρκων,συνειδητά ή ασυνείδητα ,τα κόμματα τις αριστεράς επίσης ζούνε στην ιδεολογική τους υπαρξιακή αναζήτηση,
    και καταντήσαμε ο πιο ακραίος πολιτικός χώρος τις άκρας δεξιάς να φέρετε ως σωτήρας.
    Η κρίση είναι πολυεπίπεδη και άμεση ευθύνη δε μπορεί να έχει ένας άλλα όλοι.
    ΑΛ - ΤΣΑΝΤΙΡΙ ΝΙΟΥΖ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Προς τον σχολιαστη 5/8/2009 9:17 πμ

    Ας γνωριζουν καποιοι οτι ο ετεροπροσδιορισμος αποτελει την χειριστη μορφη φασισμου!!!
    Το να ετεροπροσδιοριζεται καποιος σαν "ακραιος" και "ακροδεξιος" προϋποθετει μια συγκεκριμενη επιχειρηματολογια( που δεν υπαρχει).
    Το πιο ειρωνικο ομως ειναι, οτι ενω καποιοι ετεροπροσδιοριζουν αλλους ,αυτοι αυτοπροσδιοριζονται σαν "δημοκρατες"!!!!!
    Αν καποιοι θεωρουν το ΛΑΟΣ ακραιο, τοτε δεν μπορω να φανταστω πως θα χαρακτηριζαν την Χρυση Αυγη!!!

    ΓΜ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]