Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Η Διεθνής Αμνηστία αδιαφορεί για τον Βάσκο!!!

Θέλουν το όνομα του δικηγόρου

του Βάσκο για να τον αναζητήσουν!!!

Ενδιαφέρονται μόνο για θέματα που εναντιώνονται στα συμφέροντα της Ελλάδας, τελικά, όλοι αυτοί οι ανθρωπιστές, που μαζεύτηκαν εκεί στην Διεθνή Αμνηστία και που προσπαθούν διακαώς να παρατείνουν το πρόβλημα των λαθρομεταναστών;
Μετά από προσέγγιση που έγινε στην Διεθνή Αμνηστία, νιώσαμε την απόλυτη φρίκη τη στιγμή που μας πληροφόρησαν πως, για να παρέμβει η Διεθνής Αμνηστία για την εξαφάνιση (που ήδη λογίζεται ως δολοφονία) του Βάσκο Γκλιγκορίεβιτς, θα πρέπει να έρθουν σε επαφή με τον προσωπικό του δικηγόρο του Βάσκο, αφού ο ίδιος ο Βάσκο τους δώσει το όνομα του δικηγόρου αυτού!!!
Δηλαδή, σε περίπτωση δολοφονίας του Βάσκο, για να κινηθεί η Διεθνής Αμνηστία, θέλει να έρθει σε επαφή με τον δικηγόρο του που θα τους τον συστήσει ο ίδιος ο νεκρός!!! Δεν μετράει καθόλου, για τη Διεθνή Αμνηστία, το γεγονός ότι ο Βάσκο Γκλιγκορίεβιτς έχει εξαφανισθεί και πως ο ίδιος είχε δηλώσει -σύμφωνα με πληροφορίες- την ανησυχία του για επικείμενη εξαφάνισή του. Μάλιστα, ο ίδιος ο Βάσκο είχε ζητήσει από διαδικτυακό φίλο, να επικοινωνεί μαζί του ανά 12 ώρες, επειδή είχε σοβαρές υπόνοιες πως θα τον εξαφανίσουν και πως αυτή τη φορά δεν θα την βγάλει «καθαρή». Ο διαδικτυακός φίλος, όμως, έχασε την επαφή 2 ημέρες πριν την οριστική -εκ νέου- εξαφάνιση του Βάσκο...!
Η Διεθνής Αμνηστία, όμως, δεν γνωρίζει από ανθρώπινο δίκαιο. Γνωρίζει μόνο σχετικά θέματα με ανύπαρκτα ενοικιοστάσια και ανύπαρκτους νόμους, εάν παραβιάζονται τα δικαιώματα των λαθρομεταναστών στην Ελλάδα (η περίπτωση του Εφετείου στην Αθήνα, όπου κατήγγειλαν παραβίαση ανύπαρκτου ενοικιοστασίου εις βάρος των λαθρομεταναστών)!!!
Μόνο εδώ, στην Ελλάδα, τολμούν αυτά τα δειλά ανθρωπάκια της Διεθνούς Αμνηστίας να δείχνουν τον λανθάνοντα ανθρωπισμό τους… Μόνο εδώ στην Ελλάδα ξέρουν να "τρέχουν" για ανθρώπινα δικαιώματα (έστω και αν προβάλουν ανύπαρκτους ισχυρισμούς), όπου με την σιγουριά και την ασφάλεια του δημοκρατικού πολιτεύματος της χώρας μας μπορούν ακόμη και να υπερβάλουν στους ισχυρισμούς τους προκειμένου να υπηρετήσουν τα συμφέροντα των λαθρομεταναστών. Τα ίδια δειλά-αστεία ανθρωπάκια, δεν τολμούν να παρέμβουν στην «δημοκρατία» του Γκρούεφσκι, επειδή γνωρίζουν πολύ καλά πως είναι πάρα πολύ εύκολο να εξαφανιστούν, να πάθουν κάποιο τροχαίο ατύχημα ή να πέσουν θύματα άγριου ξυλοδαρμού από τυχαίους μεθυσμένους περαστικούς…
Η Διεθνής Αμνηστία, φοβάται να παρέμβει για την υπόθεση του Βάσκο ή απλά δεν θέλει να παρέμβει, επειδή πρόκειται για φιλέλληνα; Εάν ισχύει το δεύτερο, δηλαδή αρνείται την παρέμβαση επειδή ο Βάσκο Γκλιγκορίεβιτς είναι Έλληνας, οφείλουν όλοι οι «χορηγοί» της να σταματήσουν να «ταΐζουν» αυτούς που μπορούν να εργάζονται στο Ελληνικό Παράρτημα της Διεθνούς Αμνηστίας, οι οποίοι αρνούνται με αδικαιολόγητες προφάσεις να παράσχουν βοήθεια σε έναν άνθρωπο που την χρειάζεται…
Ο Βάσκο, θεωρείται ήδη νεκρός. Όλες οι επαφές που έχουν γίνει, ακόμη και με Βουλγαρόφιλους αστυνομικούς, δεν έχουν αποδώσει καμία απολύτως πληροφορία. Ούτε θετική, αλλά ούτε και αρνητική. Το πάγιο σύστημα εξαφάνισης ανθρώπων, που ακολουθούσαν τα κράτη ανατολικού τύπου, μπήκε σε πλήρη εφαρμογή από το καθεστώς Γκρούεφσκι. Σε κάποια φόρουμ φανατικών Σκοπιανών – γενίτσαρων, αφέθηκε το υπονοούμενο πως ο Βάσκο βρίσκεται σε κάποιο σκοτεινό κελί μαζί με Αλβανούς κρατούμενους που διασκεδάζουν μαζί του… Η φρίκη στο αστείο αυτό ενός νεκρού εγκεφάλου, πρώτης ποιότητας κατασκευής από τα εργοστάσια γενίτσαρων του VMRO και του Γκρούεφσκι, προσωπικώς, δείχνει και την σοβαρότητα της εξαφάνισης του Βάσκο Γκλιγκορίεβιτς, ο οποίος στην καλύτερη γι αυτόν περίπτωση, ρίχτηκε ως θήραμα σε ένα κελί εξαγριωμένων Αλβανών, ενώ στην χειρότερη περίπτωση, ο Βάσκο βρίσκεται ήδη νεκρός μετά από την απαγωγή του από μέλη παρακρατικής οργάνωσης (έχει ήδη αποκλεισθεί οποιαδήποτε επίσημη συμμετοχή της μυστικής υπηρεσίας πληροφοριών των Σκοπίων) που πιθανότατα συνεργάζεται με ανθρώπους πολύ καλά τοποθετημένους στο σύστημα εξουσίας (μικρή δικτατορία) που έχει στήσει ο Νίκολα Γκρούεφσκι στα Σκόπια…
Ο Βάσκο συνεχίζει να αγνοείται και οποιαδήποτε πληροφορία θα ήταν χρήσιμη… Αλλά στην Ελλάδα, αγνοείται πλέον και η ανθρωπιά, ιδιαίτερα από αυτούς που την ευαγγελίζονται και που κρύβονται πίσω από βαρύγδουπες λέξεις και οργανισμούς, όπως η Διεθνής Αμνηστία!!!
Από λόγια πηγαίνουν καλά, και από έργα ακόμη καλύτερα, εάν αυτά τα έργα γίνονται εις βάρος Ελληνικών συμφερόντων… Μακάρι ο Βάσκο να ζει και να μάθουμε και πάλι νέα του. Πάντως, ένα νέο που επιβεβαιώσαμε μέσω της εξαφάνισής του, είναι πως οι ανθρωπιστές στην Ελλάδα, είναι απλά επαγγελματίες…
Κωνσταντίνος


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

4 σχόλια :

  1. Εγώ αναρωτιέμαι που είναι όλοι οι αντιφασίστες...!
    Είναι δυνατόν να εξαφανίζεται έτσι ένας άνθρωπος,επειδή έκανε το...έγκλημα να είναι φιλέλληνας;
    Που είναι ο Βοσκόπουλος που τόσο κόπτεται για ανύπαρκτες μειονότητες κλπ;
    Που είναι ο Τρεμόπουλος;
    Που είναι ο Βαλλιανάτος;
    Που είναι τέλος πάντων όλοι οι αναρχικοί και όλος αυτός ο συρφετός,που τόσο πολύ ενδιαφέρονται για τα ανθρώπινα δικαιώματα;
    Που είναι η ελληνική(;) κυβέρνηση(;),όλο αυτό τον καιρό;
    Που είναι το ΠΑΣΟΚ,το ΚΚΕ και όλα τα υπόλοιπα κόμματα που υποτίθεται ότι ενδιαφέρονται για τα ανθρώπινα δικαιώματα κλπ;
    Το ΕΠΣΕ που είναι;Καλή ερώτηση...
    Πλέον καταλάβαμε ότι αυτοί είναι πληρωμένοι απο τους καπιτάλες, για να γίνουν αντιφασίστες,αντιρατσιστές,αντι οτιδήποτε γιατί πολύ απλά αυτό ξέρουν να κάνουν...!Πληρώνονται για να μικρύνουν όσο μπορούν την Ελλάδα και οτιδήποτε έχει σχέση με την Ελλάδα!
    Πάντως,με την τελευταία σου φράση,υπάρχουν πολλά πράγματα που πρέπει να αναθεωρήσουν μερικοί:Ότι ο ανθρωπισμός στην Ελλάδα είναι επάγγελμα...
    "Πάντως, ένα νέο που επιβεβαιώσαμε μέσω της εξαφάνισής του, είναι πως οι ανθρωπιστές στην Ελλάδα, είναι απλά επαγγελματίες…"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Στα επεισοδια του Δεκεμβρη και του Μαϊου στην Αθηνα εγινε ο χαμος ,ενω τωρα δεν υπαρχει η παραμικρη πληροφορηση για την εξαφανιση του συγκεκριμενου Ιστορικου(πλην μερικων εξαιρεσεων,π.x blogs, Χατζαρας και μερικοι αλλοι εγκριτοι δημοσιογραφοι, αλλα δυστυχως μερικοι).
    Η υποκρισια δυστυχως δεν εχει ορια, οπως ορια δεν εχει και η υπομονη μας.
    Το βασικο ερωτημα ειναι πως αντιμετωπιζεται αυτη η υποκρισια, οταν το πολιτικο συστημα κωφευει.
    Και οχι μονο!!
    Που ειναι τωρα το ΚΚΕ και το ΣΥΡΙΖΑ???
    Για συλλαλητηρια που εχουν να κανουν με την Παλαιστινη,με το Ιρακ, με Αφγανισταν,με Σερβια, ακομα και με Ιραν παντα ειναι πρωτοι και καλυτεροι!!!
    Για το Σκοπιανο ,για Κυπριακο, για Βορειοηπειρωτες,για θανατους πιλοτων μαχητικων,για τρομοκρατια των Ελληνων(και οχι μονο) των Σκοπιων, ουτε κουβεντα.
    Απο ΠΑΣΟΚ και ΝΔ, κουβεντα μονο για "Προεδρολογια".
    Η ξεφτιλα σε ολο της το μεγαλειο!!!!!

    ΓΜ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Όλες οι ΜΚΟ, λίγο πολύ, είναι κατευθυνόμενες από τα συμφέροντα των ΗΠΑ. Οι τελευταίες υποστηρίζουν χωρίς επιφύλαξη την αδιάλλακτη κυβέρνηση του προτεκτοράτου των, συνεπώς έχουν επιβάλει σιγήν ασυρμάτου.

    Άσχετη ερώτηση: Γράφετε στην δημοσκόπηση "Συμφωνείτε με την προσπάθεια της κυβέρνησης να κλείσει τα ιστολόγια που δεν βρίζουν, δεν απειλούν και δεν εναντιώνονται στα πραγματικά συμφέροντα της χώρας;"
    Διερωτώμαι: Δηλαδή η κυβέρνηση θέλει να αφήσει μόνο τα ιστολόγια που βρίζουν, απειλούν και εναντιώνονται στα πραγματικά συμφέροντα της χώρας; Δεν καταλαβαίνω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ρε πλακα κανετε ! Η Διεθνη αμνηστια ειναι κολληταρια με τους ψευτοπροοδευτικους του Συριζα...Περιμενατε ολα αυτα τα ψευτοπροοδευτικα προδοτακια να ενδιαφερθουν για εναν φιλελληνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]