Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ο Καραμανλής ανακοίνωσε στον Μητσοτάκη πως η Ντόρα είναι ανεπαρκής;

Ο Καραμανλής πήρε το μήνυμα των εκλογών;

Ο πρωθυπουργός συνάντησε τον Μητσοτάκη

Χωρίς να γίνουν δηλώσεις στους εκπροσώπους του Τύπου ολοκληρώθηκε η συνάντηση του πρωθυπουργού, Κώστα Καραμανλή, με τον επίτιμο πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, Κωνσταντίνο Μητσοτάκη.
Ίσως βέβαια ο πρωθυπουργός της χώρας να ευελπιστεί πως δεν ισχύουν οι φήμες περί "γκαντεμίας" του επίτιμου, αλλά η κίνησή του για συνάντηση με τον πρώην αρχηγό της Νέας Δημοκρατίας, χαρακτηρίζεται ως άκρως επικίνδυνη για την ασφάλεια και την υγεία του πρωθυπουργού, αλλά κυρίως για την ασφάλεια και την πορεία προς την αναστήλωση της χώρας.
Στη συνάντηση, οι κακές γλώσσες λένε πως ο Κώστας Καραμανλής ανακοίνωσε πως η κυρία Μπακογιάννη δεν είναι σε θέση να αντιληφθεί σε πιό υπουργείο προΐσταται και πως όποτε αποτόλμησε κάποια εμπλοκή της, κατάφερε να δημιουργήσει το χάος!!!
Οι κακές γλώσσες λένε επίσης πως στη συνάντηση των δύο ανδρών συζητήθηκε το ενδεχόμενο της άμεσης απομάκρυνσης της Ντόρας και πως ο πρωθυπουργός ζήτησε από τον επίτιμο της ανακοινώσει πως δεν θα μπορεί πλέον να παίζει το παιχνίδι "πως να καταστρέψεις μία χώρα". Η πρόταση που έγινε από τους συμβούλους του πρωθυπουργού αφορούσε την άμεση και χωρίς καμία ανακοίνωση απομάκρυνση της υπουργού Εξωτερικών για λόγους... υγείας!!!
Το ιστολόγιο ευελπιστεί πως οι κακές γλώσσες είπαν επιτέλους και κάτι καλό...
Επιτέλους, η Ντόρα φεύγει και η ελπίδα έρχεται...
Υ.Γ.: Τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως ο πρωθυπουργός απείλησε τον Μητσοτάκη πως αν δεν πάρει τη Ντόρα πίσω (λόγω αποτυχημένου test drive) θα την φορτώσει σε αεροπλάνο για να την στείλει ως λαθρομετανάστη εκτός Ελλάδας. Η τελευταία ανακοίνωση έριξε σε κατάθλιψη τον επίτιμο, ο οποίος ζήτησε 24ωρη προθεσμία για να προετοιμάσει την επόμενη (οικογενειακή) κίνησή του... και αποχώρησε χωρίς να κάνει δηλώσεις(!)
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

2 σχόλια :

  1. Δεν σημαινει οτι αν η Μπακογιαννη εφευγε, ο επομενος θα ηταν και καλυτερος. Μην ξεχναμε οτι ολοι εχουν αποδεχτει την συνθετη ονομασια, και ειχαν αποδεχτει το καταστροφικο σχεδιο Αναν
    (πλην ΛΑΟΣ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο Καραμανλής είναι παλικάρι με θάρρος για να συναντήσης τον ακατανόμαστο πρέπει να έχεις πολλή
    κουράγιο,για να έχεις τη δύναμη να αντιμετωπίσης τον πολιτικό εκπρόσωπο των εν ζωή βρυκολάκων θέλει πραγματικά να είσαι Καραμανλής.
    Μετά των πολιτικό αγύρτη πρέπει ονα συναντήση και των εδώ πρέζβη του πλανηταρχείου όπως του δώσει την άδεια για μία και μοναδική στιγμή να αντιμετωπίση τη θυγατέρα του έξω απο εδώ.-

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]