Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Πραγματικότητα ή συνωμοσία;

Είναι πολλές οι... συμπτώσεις!

Αφορμή παίρνω από μία συζήτηση στην οποία συμμετείχα μεταξύ φίλων σχετικά με τις ιώσεις που γνωρίζουν έξαρση τα τελευταία χρόνια όταν αναπολώντας τα παιδικά μας χρόνια δεν θυμάται κανείς πέρα από τις συνηθισμένες παιδικές αρρώστιες όπως ιλαρά, ανεμοβλογιά κλπ ή κρυώματα και γρίπες να περάσαμε ποτέ τόσες πολλές ιώσεις κάθε χρόνο όπως γίνεται τώρα.
Διαπιστώσαμε ότι τα παιδιά μας κάθε μήνα βασανίζονται -και μαζί τους και μεις- από κάθε είδους ίωση με απίστευτες παρενέργειες όπως συμπτώματα πυρετού χωρίς να έχεις πυρετό και διάφορα άλλα περίεργα. Υποστήριξα ότι αυτό δεν είναι τυχαίο αλλά από κάπου δημιουργείται και "διοχετεύεται" στην "αγορά" με κάποιο σκοπό αλλά δυστυχώς κανείς δεν συμμερίστηκε τις απόψεις μου μάλιστα η απάντηση ήταν ότι δεν μπορούν να πιστέψουν ότι πρόκειται περί συνωμοσίας χωρίς όμως να δώσουν κάποια εξήγηση σε αυτό το φαινόμενο.
Είναι όμως έτσι;
Ζούμε σε έναν κόσμο αγγελικά πλασμένο όπου ότι βλέπουμε αυτό είναι ή μήπως υπάρχει κάτι άλλο;
Δηλαδή αν οι συγγενείς εκείνου του πλούσιου συνωμοτούσαν για να του πάρουν την περιουσία δεν μπορεί να κάνουν το ίδιο τεράστιες πολυεθνικές για να πάρουν την περιουσία του κόσμου;
Η συνωμοσία υπάρχει και ξέρετε ποια είναι;
Είναι να νομίζουμε όλοι εμείς ή η πλειονότητα έστω ότι δεν υπάρχει συνωμοσία ότι αυτό που βλέπουμε είναι η πραγματικότητα ότι αυτό που συμβαίνει γίνεται έτσι, τυχαία και κανείς δεν το προκαλεί μας έχουν κατασκευάσει και ζούμε σε μία εικονική πραγματικότητα, μας έχουν κάνει να μην αντιδρούμε, μας αναισθητοποιούν και δεχόμαστε τα πάντα άβουλα, ασυναίσθητα σαν πρόβατα.
Τα πράγματα είναι πολύ σοβαρά,αυτή η μειοψηφία ελέγχει τα πάντα σε παγκόσμιο επίπεδο, ελέγχουν τα ΜΜΕ, το χρήμα, τα τρόφιμα, το εμπόριο, τις επικοινωνίες, τα μέσα μεταφοράς, τις πληροφορίες, τα ιατρικά απόρρητα, τα ζώα, τα φάρμακα, τις μελέτες και σε λίγο θα ελέγχουν το νερό,τον αέρα; και τέλος (αφήνουν το καλύτερο για το τέλος) τους ανθρώπους.
Όλη αυτή η παράνοια μας οδηγεί αναγκαστικά σε κάποιες αναφορές που έχουν γίνει στο παρελθόν από ανθρώπους οι οποίοι έχουν πει ότι αυτά ακριβώς τα πράγματα θα γίνουν, όμως είμαστε τόσο πραγματιστές που δεν τα δεχόμαστε παρότι τα βλέπουμε να συμβαίνουν.
Δυστυχώς ή ευτυχώς θέλουμε δεν θέλουμε θα τα δεχτούμε αναγκαστικά λόγω των εξελίξεων και αυτό θα γίνει όταν θα αρχίσουν να "μαρκάρουν" πλέον τους ανθρώπους όπως έκαναν οι γελαδάρηδες στα βοοειδή στην Αμερική με το σήμα του κάθε ράντσου ή όπως έκαναν το ίδιο στους δύσμοιρους μαύρους που έφερναν από την Αφρική.
Δεν με ενδιαφέρει αν αυτά τα έγραψαν θεοί ή δαίμονες, θεϊκοί άνθρωποι ή σατανικοί άνθρωποι με ενδιαφέρει ότι αυτά που έγραψαν γίνονται και αυτό είναι που με κάνει να αντιστέκομαι, να αγωνίζομαι για την ελευθερία μου την σωματική αλλά και την πνευματική και ελπίζω να κάνετε και εσείς το ίδιο,μακρυά από δεισιδαιμονίες, εσχατολογίες και κάθε είδους εφευρήματα που σκοπό έχουν να φοβίζουν τον άνθρωπο και να τον βυθίζουν σε πνευματική σκλαβιά.
Χρήστος Παναγιωτόπουλος

Πηγή


Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]