Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Μήπως ο ιός των χοίρων "μαγειρεύτηκε";


Μόλις 3 μήνες πριν (28/1) το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ έκανε λόγο για μια επερχόμενη πανδημία γρίπης λέγοντας χαρακτηριστικά πως "δεν συζητάμε πλέον για το εάν ξεσπάσει αλλά μόνο για το πόσο σοβαρή θα είναι πότε θα ξεκινήσει και πως θα αντιδράσουμε". Σήμερα ξαναθυμηθήκαμε το "προφητικό" εκείνο άρθρο.
Αν αναλογιστούμε τα τελευταία χρόνια πόσες επιδημίες με "ιούς" είχαμε και σε τί χρονικά διαστήματα αυτοί οι "ιοί" "χτύπησαν" την ανθρωπότητα, τότε ίσως αρχίσουμε να σκεφτόμαστε πιο περίπλοκα...!
Το σίγουρο είναι ότι οι επιστήμονες γνώριζαν την έξαρση της επιδημίας - πανδημίας των χοίρων εδώ και 3 μήνες σύμφωνα με την ιστοσελίδα του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ. Για να τα πάρουμε τα πράγματα από την αρχή...

Eίχαμε τη νόσο των "τρελών αγελάδων" όπου σταματήσαμε όλοι μας εκείνο το χρονικό διάστημα να τρώμε βοδινό κρέας και το ρίξαμε όλοι στα κοτόπουλα και τις χοιρινές μπριζολίτσες...!
Μετά από χρόνια ήρθε "ξαφνικά" ο "ιός" των πουλερικών όπου και πάλι για ένα διάστημα όλοι μας σταματήσαμε να τρώμε κοτόπουλα και αρχίσαμε δειλά δειλά να τρώμε και πάλι βοδινό κρέας το οποίο τόσα χρόνια που ήταν σε αχρηστία....είχε αρχίσει να ξεμένει οπότε κάποιος τρόπος έπρεπε να βρεθεί για να αρχίσει ο κόσμος και πάλι να αγοράζει άφοβα πλέον βοδινό κρέας...! Η γρίπη των πουλερικών σε αυτήν την περίπτωση λοιπόν ήταν ότι έπρεπε για να ξανά μπει στην αγορά το βοδινό κρέας...!
Μετά από λίγα χρόνια φθάνουμε στο σήμερα... όπου "ξαφνικά" εμφανίζεται ο "ιός των χοίρων" και βρίσκει τους πάντες απροετοίμαστους...!
Το ερώτημα που τίθεται βέβαια είναι ότι αφού σύμφωνα με το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ γνώριζαν αυτοί που έπρεπε για την "ξαφνική εμφάνιση" του ιού των χοίρων γιατί τους βρήκε απροετοίμαστους;
Και εκτός αυτού... σύμφωνα με τις προηγούμενες περιπτώσεις ξαφνικών επιδημιών θα μπορούσαμε κάπως να συνδυάσουμε και την τωρινή;
Μήπως λοιπόν τώρα ήρθε η ώρα να "απενοχοποιήσουμε" και το κοτόπουλο στο μυαλό του κόσμου, που και αυτό με την σειρά του είχε αρχίσει να "μαζεύεται πολύ" και έπρεπε με κάποιον τρόπο να πουληθεί;
Η καλύτερη ευκαιρία για να πεισθούν και οι πιο δύσπιστοι και να αρχίσουν να υπολογίζουν πλέον και το κοτοπουλάκι στη διατροφή τους και φυσικά να αρχίσει και πάλι να μπαίνει το κοτοπουλάκι στην αγορά ήταν ο φόβος για το χοιρινό κρέας που θα προκληθεί τις επόμενες ημέρες...!
Μήπως λοιπόν όλοι αυτοί οι "ιοί" που χτυπούν "ξαφνικά" ανά τακτά χρονικά διαστήματα τον πληθυσμό της γης είναι τεχνητοί και αποσκοπούν σε πραγματοποίηση πολιτικο-οικονομικών πρακτικών... και όχι μόνο...;
Πηγή

Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]