Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Κοινό μέτωπο Παπαθεμελή με Ζουράρι στην Ευρωβουλή

Συγκροτήθηκε κίνημα για την Ευρωβουλή

Στόχος το κλείδωμα του ονόματος της Μακεδονίας στο Ευρωκοινοβούλιο.
Σε σύσκεψη η οποία πραγματοποιήθηκε στις 29/4/09, στο ιστορικό γραφείο του αείμνηστου Προέδρου της Ενώσεως Κέντρου Γεωργίου Μαύρου, οι:
Στέλιος Παπαθεμελής εκπρόσωπος της Δημοκρατικής Αναγέννησης, Πέτρος Σήρης εκ μέρους των Μακεδονικών Οργανώσεων, Κώστας Ζουράρης, Γιάννης Μαύρος και Γαβριήλ Αβραμίδης, αποφάσισαν να καλέσουν όλες τις Ελληνίδες και τους Έλληνες για τη συγκρότηση ενός πατριωτικού δημοκρατικού κινήματος που θα αντισταθεί στην κλιμακούμενη διάλυση του κοινωνικού ιστού και τη συνεχή υποχώρηση στα εθνικά θέματα.

Ως πρώτη πολιτική ημερομηνία έχουμε μπροστά μας τις ευρωεκλογές της 7ης Ιουνίου και θα παλέψουμε για την ανατροπή της αντιλαϊκής, δήθεν φιλελεύθερης πολιτικής των ευρωπαϊκών ολιγαρχιών και ταυτοχρόνως θα επιδιώξουμε να κλειδώσουμε οριστικά το όνομα της Μακεδονίας στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.
Τηλέφωνο επικοινωνίας: Σταύρος Βιτάλης 6979112273

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

5 σχόλια :

  1. Δηλαδη τι διαφορετικο απο το ΛΑΟΣ εχουν να μας πουν, στα θεματα που αφορουν το ευρωκοινοβουλιο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλησπέρα.

    Αν και δεν το συνηθίζω θα σταθώ στο προηγούμενο σχόλιο που έχει δίκιο.

    Το ΛΑ.ΟΣ είναι φίλε λίγο διαφορετικό κόμμα από το κόμμα του Παπαθεμελή. Το δυστύχημα είναι πως ενώ πιστεύουν σχεδόν τα ίδια δεν ενώνονται.

    Φτάσαμε να έχουμε δύο διαφορετικές εκδηλώσεις για την Ελληνικότητα της Μακεδονίας ένα με δύο χρόνια πριν στη Θεσσαλονίκη.

    Αλλά από την άλλη δεν τους αδικώ. Εδώ δεν μπορούμε οι bloggers να δημιουργήσουμε ΕΝΑ ΚΑΙ ΕΝΙΑΙΟ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ιστολόγιο, παράλληλα με τα δικά μας, γιατί να το κάνουν οι πολιτκοί.

    10 ΕΛΛΗΝΕΣ - 11 ΚΑΠΕΤΑΝΕΟΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Συγνώμη.
    Δυσκολεύομαι στις νέες συνθήκες του ιστολογίου.

    Το προηγούμενο σχόλιο ήταν του Λουκά.

    enwmenoi.hellenes@gmail.com
    www.nationalpride.wordpress.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΜΕ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΒΟΥΛΗ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΘΑ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΔΙΑΦΟΡΟΙ ΠΕΡΙΕΡΓΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΦΥΤΕΥΟΥΝ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΟΥΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ.
    ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ ΠΑΠΑΘΕΜΕΛΗ ΑΝ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΕΡΑ ΔΩΘΕ ΜΕ ΤΗ Ν.Δ Κ.Λ.Π ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕ ΘΑ ΚΛΟΝΙΖΟΤΑΝ Η ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΠΟΛΛΩΝ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο ΖΟΥΡΑΡΙΣ ΚΑΠΟΤΕ ΗΤΑΝ ΣΤΟ ΚΚΕ....ΚΑΤΑΝΤΙΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]