Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Η εγκληματικότητα έχει ξεπεράσει τα όρια

Μα τι θέλετε επιτέλους να κάνουμε;

Σε 22 ημέρες έχουμε 8 νεκρούς συνανθρώπους μας. Οι εγκληματίες έχουν αποθρασυνθεί. Μας σκοτώνουν. Ο τρόμος έχει φωλιάσει στις ψυχές των Ελλήνων. Πολλοί σκεφτονται πλέον να αγοράσουν όπλο για να προστατέψουν τον εαυτό τους και την οικογένειά τους.
Η αστυνομία περιορίζεται σε συμβουλές του τύπου "Οταν μπει ο κλεφτης στο σπίτι κάντε ότι κοιμάστε κι αφηστε τον να πάρει ότι θέλει"! ή "μην φέρνετε αντίσταση στις ληστείες".
Αν δεν πάρει μετρα το κράτος, θα πάρουμε εμεις και τότε θα καθαρίσει σίγουρα η χώρα απο την ντόπια αλλά κυρίως την αλλοδαπή εγκληματικότητα.
Βλέπουμε σε ταινίες και παλιά ντοκυμαντερ την ασφάλεια των παλαιότερων χρόνων, όταν η Ελλάδα μας ήταν παράδεισος. Οταν γινόταν έγκλημα γράφονταν πολυσέλιδα άρθρα, τραγούδια και ο κόσμος τα διηγόταν για χρόνια. Ολοι κοιμόνταν με πόρτες και παραθυρα ανοικτα. Οι γειτονιές ήταν πραγματικά ασφαλείς και ο κλέφτης όταν γινόταν αντιληπτός έφευγε τρέχοντας.

Τώρα γυρνάει και σε σκοτώνει. Σκοτώνουν γεροντάκια για την συνταξη. Βιασμοί, παιδική εγκληματικότητα, ναρκωτικά, ληστείες, συμμορίες, κουκουλοφόροι. Ο λαός στενάζει. Η αστυνομία λέει τους πάμε μέσα κι η δικαιοσύνη τους βγάζει πάλι έξω. Τι συμβαίνει; Τι εντολές εκτελούνται; Ποιός θέλει την καταστροφή της Ελλάδας;
Ειναι πρωτόγνωρες καταστάσεις. Αλλά έφτασε ο κόμπος στο κτένι. Μαζεύτε τους όλους τους αλλοδαπούς και μετά από σοβαρό και αναλυτικό έλεγχο, απελάστε τους. Στην χώρα μας μπορούν να μείνουν μόνο όσοι έχουν κανει οικογενειες και έχουν αξιοπρεπείς εργασίες. Ολοι οι υπόλοιποι ΠΡΕΠΕΙ να φύγουν ΤΩΡΑ.
Η μεταναστευτική πολιτική είναι απαραίτητη, αν δεν θέλετε ο Ελληνας να φτασει στα άκρα.
Ή μήπως αυτο θέλετε, ώστε μετά να αρχίσετε να λέτε, οι Δήμου, οι Λαζόπουλοι και οι Πρετεντέρηδες κι οι Βαλλιανάτοι ότι είμαστε ρατσιστές...
Λοιπόν κ. Πρωθυπουργέ θα κάνεις κάτι; Μπορείς να κάνεις κατι; Πές αν είναι για να αρχίσουμε εμείς να κάνουμε πριν είναι αργά.
Την Ελλάδα μας την θέλουμε ασφαλή και δοξασμένη. Την έχετε καταντήσει Αμερική. Σε λίγο θα σκοτώνονται τα παιδιά μας με όπλα στα σχολεία όπως στο εξωτερικο. Αυτο θα είναι και το τελευταίο αίσχος πριν τον απόλυτο όλεθρο. Ομως, εδω δεν είμαστε ΗΠΑ. Εχουμε ακόμα Ελληνική καρδιά και ηρθε η ωρα να την χρησιμοποιήσουμε.
Αρκετά. Οχι άλλο Ελληνικό αίμα στο βωμό των εντολών που έχετε πάρει όλες οι κυβερνήσεις τα τελευταία 20 χρόνια.
Αν συνεχίσετε έτσι, ετοιμαστείτε για άλλου είδους κουκουλοφόρους... με εθνικό φρόνημα που θα σπάνε και θα καίνε μόνο αυτό που πρέπει κι οχι αυτοκίνητα και περίπτερα του κοσμάκη.
Γι αυτό κ. Πρωθυπουργέ προχώρα και γρήγορα, πριν είναι αργά και άσε τα θελημένα ή αθέλητα λάθη που κοντεύουν να φέρουν πρωθυπουργό Αμερικάνο...
Εταιρεία διοργάνωσης σεμιναρίων αυτοπροστασίας εργαζομένων
Σεμινάριο
Διαχείριση Κρίσεων όπου απειλούνται Ανθρώπινες Ζωές

Η εγκληματικότητα και η τρομοκρατία σήμερα έχουν εκλάβει μεγάλες διαστάσεις, αγγίζοντας έντονα πλέον και τη σύγχρονη ελληνική πραγματικότητα.
Οι μορφές που μπορεί να πάρουν, ποικίλουν κάθε φορά ανάλογα με τους στόχους που πλήττονται και δεν παύουν να αποτελούν ουσιαστική απειλή κατά της ακεραιότητας των ατόμων, επιφέροντας το ίδιο καταστροφικές συνέπειες σε άτομα και Οργανισμούς.
Το γεγονός αυτό καθιστά επιτακτική την ανάγκη για εκπαίδευση των εργαζομένων σε εταιρείες ή οργανισμούς που είναι πιθανόν να αποτελέσουν στόχους εγκληματικών ή τρομοκρατικών ομάδων σε θέματα διαχείρισης κρίσιμων καταστάσεων. Μάλιστα, είναι επιστημονικά αποδεδειγμένο ότι η απειλή μειώνεται όταν ο εισβολέας (τρομοκράτης, κοινός εγκληματίας ή ψυχικά διαταραγμένη προσωπικότητα) γνωρίζει ότι η επιχείρηση είναι προετοιμασμένη να τον αντιμετωπίσει.
ΣΤΟΧΟΙ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ
* Καλύτερος έλεγχος των αντιδράσεων κατά τη διάρκεια μιας κρίσης, ώστε να σωθούν ανθρώπινες ζωές
* Μείωση των συνεπειών στη λειτουργία της επιχείρησης μετά από μια επίθεση.
ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΣΕ
Όλους τους εργαζομένους που διατρέχουν τον κίνδυνο να βρεθούν απειλούμενοι ή όμηροι ως συνέπεια της θέσης εργασίας τους.
ΣΥΝΟΠΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
* Ψυχολογία του εισβολέα
* Αντιδράσεις και ψυχολογία των ανθρώπων που απειλούνται άμεσα
* Ψυχολογία και αντιδράσεις διαχείρισης ομάδας κρίσεων
* Αντιμετωπίζοντας μετα-τραυματικά προβλήματα
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
Οι συμμετέχοντες στο σεμινάριο θα γνωρίζουν τις παραμέτρους της αποτελεσματικής διαχείρισης κρίσεων και θα μπορούν να αντιδράσουν με λογική και ψυχραιμία κατά τη διάρκεια μιας τρομοκρατικής ενέργειας. Πιο συγκεκριμένα θα είναι σε θέση:
* Να αποφεύγουν και να χειρίζονται αποτελεσματικά τον πανικό.
* Να διακρίνουν τον τρομοκράτη από τον κοινό εγκληματία.
* Να διακρίνουν τον τρομοκράτη από τον ψυχικά ασθενή.
* Να χειριστούν την ψυχολογία του επιτιθέμενου.
* Να ελέγχουν τόσο τον εαυτό τους όσο και τον επιτιθέμενο.
* Να καθορίζουν τα όρια εμπλοκής μέχρι την άφιξη των ειδικών.

Δυστυχώς, όπως διαπιστώνουμε, η κατάσταση έχει ξεφύγει από τον έλεγχο των αρμοδίων υπηρεσιών ασφάλειας και από την αστυνομία. Οι πολίτες είναι πλέον αναγκασμένοι να "εκπαιδεύονται" ώστε να διαχειριστούν μία δύσκολη κατάσταση κατά την οποία θα βρεθούν υπό την απειλή της ίδιας τους της ζωής και θα γνωρίζουν ότι ΚΑΝΕΙΣ δεν πρόκειται να τους βοηθήσει. Αυτό είναι το κράτος ασφάλειας το οποίο επαγγέλεται η σημερινή κυβέρνηση; Αυτή είναι η προστασία της πολιτείας απέναντι στον πολίτη;
Τουλάχιστον, ας φροντίσει η κυβέρνηση να εκπαιδεύσει τους πολίτες πληρώνοντας η ίδια τα έξοδα της εκπαίδευσης που ίσως να τους σώσει την ζωή...


Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]