Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Συμπλοκές μεταξύ αλλοδαπών με μαχαίρια και τσεκούρια

Λύνουν τις διαφορές τους όπως γνωρίζουν

Παρασκευή μεσημέρι, στην ΜΕΝΆΝΔΡΟΥ πραγματοποιούνται επεισόδια μεταξύ κουκουλοφόρων αλλοδαπών. Γίνεται πραγματικός σκοτωμός!!! Οι εμπλεκόμενοι χρησιμοποιούν μαχαίρια, τσεκούρια,και ό,τι άλλο μπορεί να φανταστεί ο ανθρωπος.
Εύγε στην Ελλάδα που αφήνει τους αλλοδαπούς ελεύθερους να κυκλοφορούν με φονικά όπλα και να τρομοκρατούν τους Έλληνες πολίτες!!! Γιατί, το ζητούμενο δεν είναι ότι σκοτώνονται μεταξύ τους (άραγε γιατί; μήπως είναι ξεκαθάρισμα λογαριασμών συμμοριών;), αλλά το ότι μπορούν να τρομοκρατούν και μόνο με την παράνομη εμφάνισή τους (κουβαλώντας φονικά όπλα) στους πολίτες.

Κύριε Παυλόπουλε, μήπως επειδή είναι Παρασκευή και έχουν κλείσει οι υπηρεσίες δεν είστε σε θέση να επιληφθείτε της τραγικής κατάστασης;
Κύριοι δικαστές, εσείς δεν είστε που τους απελευθερώνετε κάθε φορά που σας τους φέρνει η αστυνομία και τους υπερασπίζεται κάποιος δικηγόρος του ΣΥΡΙΖΑ;
Γιατί δεν κάνετε κάτι;
Διώξτε τους οριστικά από τον τόπο, ειδάλλως θα διωχθείτε ηθικά από τους Έλληνες πολίτες για την σιωπηρή σας συναίνεση στην τρομοκράτηση των Ελλήνων πολιτών.
Η σκληρή πραγματικότητα των αριθμών


Αλήθεια, αυτά τα νούμερα τα γνωρίζετε κύριοι πολιτικοί; Έχετε γνώση των επιθυμιών του Έλληνα πολίτη; Έχετε γνώση τι σας διατάσσει αυτή τη στιγμή ο μεγάλος αριθμός των Ελλήνων πολιτών να κάνετε; Αν δεν κάνετε όσα σας ζητούν, πολύ φοβάμαι ότι στην επόμενη ψηφοφορία θα... αποχωρήσετε οριστικά...



Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]