Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ο Μιλόσοσκι καλεί την Ελλάδα να υπερβεί τον εαυτό της!


Σας καλούμε

να μας επισκεφθείτε...


Νέες κατηγορίες κατά της Ελλάδας εξαπέλυσε ο υπουργός Εξωτερικών της ΠΓΔΜ Αντόνιο Μιλόσοσκι, με αφορμή την επίσκεψη της υπουργού Εξωτερικών Ντόρας Μπακογιάννη σε Βελιγράδι και Πρίστινα, με την ιδιότητα της προέδρου του ΟΑΣΕ.
«Ως προεδρεύουσα χώρα του ΟΑΣΕ, η Ελλάδα και οι εκπρόσωποι της, συμπεριλαμβανομένης και της ομολόγου μου, είναι καλοδεχούμενοι να επισκεφθούν τη "Δημοκρατία της Μακεδονίας". Ελπίζω ότι θα κατορθώσουν να υπερβούν τον εαυτό τους και την κοντόφθαλμη στάση τους η οποία κατά κάποιο τρόπο προκύπτει από την επιβληθείσα εκκρεμότητα της ονομασίας και να μας επισκεφθούν. Εμείς σε κάθε περίπτωση είμαστε έτοιμοι να φερθούμε σαν καλοί οικοδεσπότες» δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Μιλόσοσκι.

Σημειώνεται πως στις 22 Μαρτίου θα διεξαχθούν στην ΠΓΔΜ προεδρικές και δημοτικές εκλογές, τις οποίες θα επιβλέψουν περίπου 320 παρατηρητές του ΟΑΣΕ.
Αναφερόμενος στη συνάντηση που θα έχουν οι εκπρόσωποι της Ελλάδας και της ΠΓΔΜ στις 11 Φεβρουαρίου στη Νέα Υόρκη με το μεσολαβητή του ΟΗΕ Μάθιου Νίμιτς, ο κ. Μιλόσοσκι ανέφερε ότι το σημαντικότερο είναι να διατηρηθεί θετικό πνεύμα στις διαπραγματεύσεις για την εξεύρεση λύσης στην εκκρεμότητα της ονομασίας και να βελτιωθεί η σχέση εμπιστοσύνης μεταξύ των δύο πλευρών.



Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. Έπρεπε να του απαντήσει κάποιος: «Το original είναι πάντα πιο ωραίο από το ιμιτασιόν, αντίθετα σας προσκαλούμε εσάς να επισκεφθείτε τη ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ και να γνωρίσετε από κοντά την πατρίδα ενός από τους μεγαλύτερους Έλληνες Βασιλείς, τον Αλέξανδρο τον Μέγα. Θα σας γνωρίσουμε τη δεύτερη μεγαλύτερη ελληνική πόλη, τη Θεσσαλονίκη, και θα σας ξεναγήσουμε σε ιστορικούς χώρους της Ελλάδος, όπως τη Βεργίνα και άλλες περιοχές της Μακεδονίας». Έτσι και έρθει, θα φροντίσουμε να είμαστε σωστοί οικοδεσπότες, και σε κάθε ευκαιρία φωτογραφία με φόντο μια ελληνική σημαία και κάτι μακεδονικό (π.χ. Μεγαλέξανδρος, Άστρο Βεργίνας κ.ο.κ.).

    Άμα οι δικοί μας χαλβάδες δεν κάνουν καθόλου χρήση του όρου «Μακεδονία», πως περιμένουν προκοπή;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]