Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Φωνάζουν οι Σκοπιανοί για παραβίαση των δικαιωμάτων τους ως χώρα!

Κλασική εισβολή στο σύστημα μίας χώρας;

Η επίσκεψη της Ελληνικής αντιπροσωπείας, που πραγματοποιείται αυτή την ώρα στα Σκόπια, ενοχλεί πλέον του δέοντος αρκετούς φανατικούς Σκοπιανούς, οι οποίοι φωνάζουν για παραβίαση των δικαιωμάτων τους ως χώρα και για κλασική εισβολή στο σύστημά τους!
Οι αιτιάσεις των φανατικών Σκοπιανών, χρησιμοποιούν το επιχείρημα της διαφοράς που υπάρχει ανάμεσα σε Ελλάδα και ΠΓΔΜ και ως εκ τούτου οποιαδήποτε κίνηση εκ μέρους της Ελλάδας, στο εσωτερικό της χώρας τους (δεν αναφέρουν τους ανθρωπιστικούς ή δημοκρατικούς λόγους που μπορεί να υφίστανται) παραβιάζει τα δικαιώματα της χώρας τους ως προς την ελεύθερη διαχείριση των εσωτερικών της υποθέσεων. «Δημοσιογράφοι» που εμφανίστηκαν από το πουθενά, ανακοινώνουν σε διάφορα φόρουμ των Σκοπίων πως η μητέρα του Vasko Gligorijevic είχε δηλώσει κατά το παρελθόν πως ο γιός της είναι άρρωστος και δεν μπορεί να τον ελέγχει πλέον (η ερώτηση είχε να κάνει με την δραστηριότητα του Vasko κατά του ψευδομακεδονισμού…).

Η κρατική τηλεόραση των Σκοπίων χθες έκανε λόγο για πρώτη φορά στην επίσκεψη της Ελληνικής αντιπροσωπείας στον Vasko, προτρέποντας να μην υπάρξουν αντιδράσεις από την πλευρά των κατοίκων των Σκοπίων. Βέβαια, με την κίνηση αυτή, το επιδιωκόμενο είναι ακριβώς το αντίθετο από το προτρεπόμενο και ήδη από χθες το βράδυ, σε φόρουμς των Σκοπίων συζητούσαν για «δράση» της Ελλάδας και πως πρέπει να υπάρξει «αντίδραση» εκ μέρους των Σκοπίων. Κάποιοι πρότειναν την αποστολή δημοσιογράφων σε κάποιο γάμο στην περιοχή της Φλώρινας, προκειμένου να «επιστραφεί» η πρόκληση της Ελλάδας, ενώ κάποιοι περισσότερο φανατικοί και ειδικοί στην "λάσπη" αναφέρουν τον Vasko ως Έλληνα gay, τον οποίο επισκέπτονται Έλληνες από την Ελλάδα!
Τέλος, αξίζει να σημειωθεί πως οι Σκοπιανοί θεωρούν δεδομένη την απόφαση περί απολύτου ψυχικής υγείας, από τον κύριο Γρίβα, τον οποίο προσπαθούν να μειώσουν επιστημονικά. Είναι άγνωστο βέβαια εάν έχουν συνηθίσει σε κατευθυνόμενες επιστημονικές αποφάσεις ή εάν καταλήγουν στην πνευματική υγεία του Vasko επειδή γνωρίζουν και οι ίδιοι πως είναι πνευματικά και ψυχολογικά υγιής και πως του αποδίδεται η ψυχασθένεια λόγω του αγώνα που έχει κάνει κατά του ψευδομακεδονισμού και του φασιστικού καθεστώτος του Γκρούεφσκι.
Ο Vasko Gligorijevic είναι πολιτικός κρατούμενος, παρανόμως κρατηθείς από ένα κράτος που επιθυμεί να γίνει μέλος της Ε.Ε. και που θα έπρεπε να τηρεί πιστά τους νόμους και με πλήρη ισότητα απέναντι σε όλους τους πολίτες. Η κράτηση του Vasko Gligorijevic πρέπει να καταδειχθεί ως παράνομη πολιτική ενέργεια, που ταυτόχρονα προσβάλει κάθε έννοια ανθρωπισμού και κάθε σχετική απόφαση του Διεθνούς Δικαίου.
Κωνσταντίνος

Υ.Γ.: Βέβαια, η εισβολή στα εσωτερικά μίας χώρας, την οποία επικαλούνται οι Σκοπιανοί λόγω της Ελληνικής αποστολής για τον Vasko, είναι ένα τραγελαφικό επιχείρημα, που αποδεικνύει τον μέγιστο βαθμό σύγχισης στον οποίο βρίσκονται αυτή τη στιγμή. Ξεχνούν, καθώς φαίνεται, οι Σκοπιανοί πολίτες πως από τη στιγμή που ζήτησαν το όνομα της Μακεδονίας, δημοσίευσαν χάρτες με την Βόρειο Ελλάδα να τους ανήκει, τύπωσαν χαρτονομίσματα με τον Λευκό Πύργο της Θεσσαλονίκης, παραχάραξαν την ιστορία και έκαναν Σκοπιανό τον Μέγα Αλέξανδρο... άνοιξαν το κουτί της Πανδώρας για τους ίδιους, των οποίων τα επιχειρήματα στρέφονται κατά των συμφερόντων τους και έχουν φέρει μόνο την απομόνωση και την χλεύη όλων εκείνων των ανθρώπων που διαβάζουν ιστορία και δεν αρκούνται σε προπαγανδιστικές τηλεοπτικές εκπομπές...



Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]